Eluniu to słoneczko to chyba do mnie przywędrowało bo dziś u mnie cieplutko i pięknie. Do 10 jestem uziemiona w domku, ale później wylegam do ogródka Krokusiki prześliczne.... u mnie już zaczynają przekwitać....
Od rana ruina -nawet coś tam kapało ,ale potem -samo -na działce tylko koszula i podwinięte rękawy -Miodzio -tyle w naszym mieście . Ale u Ciebie już kolorków
Dzisiaj było jeszcze cieplej jak wczoraj Byłam znowu dziś na działce u przyjaciół troszkę posprzątałam ,troszkę posiedziałam i poczytałam Pięknie minęło kilka godz. W Twoim ogródku zaczyna się kolorowa wiosenka
Rano troszkę pokropiło, ale potem był piękny słoneczny dzień wymarzony do pracy, a jutro amerykanie u mnie zapowiadają 20 st ciepła Eluniu śliczna przylaszczka i ile krokusików masz
Eluniu trzymam kciuki za wyniki to tak w międzyczasie ..krokusiki piękne najbardziej lubie żółte i fioletowe a przylaszczka cudna . Hortensja Pinki -Vinki ma delikatnie nabrzmiałe pączki jeszcze poczekam parę dni i będę je ukorzeniała dla Ciebie i Marysi - Maski zobaczymy co mi wyjdzie ? Lecę do ogródka popracować bo jutro ma się pogorszyć pogoda Ela
Elu i Ciebie dopada ochota do pracy ,ale nie męcz się kwiatki i tak widzę że Ci kwitną
ja się wzięłam ostro do roboty to teraz mi wysiadło kolano i stop muszę uważać