Ostoja spokoju...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ostoja spokoju...

Post »

Dziękuję Ewo ;:168 dzisiaj to trzeba mieć zdrowie by móc chorować.. :wink:

Ewo-Mewo mój miał ostatnio maseczkę założoną podobną do maski gazowej :D też się nie chciał zarazić :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dario bóle kręgosłupa odcinka piersiowego dają objawy podobne do serca, więc prześwietlenie zrób i jak się okaże, że to jest powodem to niech Cię skierują na rehabilitację, a środki przeciwbólowe to jest trochę bez sensu chwilowe złagodzenie, a ruina dla żołądka albo wątroby. Jedynie gimnastyka i to nie koniecznie siłownia, a gimnastyka rehabilitacyjna.
Świnka ładniutka też taką kiedyś mieliśmy ;:333
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Co do nerwicy to z koloru tęczówek Ci zgadł? :wink: Ja mam takie objawy właśnie od nerwicy serca spowodowanej wadą wrodzoną, ale Marysia ma rację, że może być to też kręgosłup...najlepiej by było, jakby Cię obejrzał i ortopeda i kardiolog, ale wiem jakie są realia...moją siostrzenicę po urazie stawu chcieli zapisać do kontroli na...lipiec...do lipca to jej ręka nieskontrolowana dawno odpadnie :evil:

U nas jeszcze najwyraźniej lekarze aż tak pacjentów i ich wirusów się nie brzydzą, ale następnym razem to bym na Twoim miejscu rzuciła od niechcenia "a tak w ogóle to mam gruźlicę/tyfus/AIDS" i popatrzyła na reakcję :;230

A stolik z palety super! Mam ochotę sobie taki zrobić kiedyś na taras....który też mam ochotę sobie zrobić :wink:
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Marysia ;:168 bo ja raczej nie myślałam że to od kręgosłupa ale w sumie jeśli i Pati o tym pisze to macie pewnie rację..w poniedziałek jadę do tej przychodni zobaczymy co wyjdzie..

taa Pati drzwi byłyby dla mnie zamknięte od przychodni jakbym mu takie hasło rzuciła.. :wink:
co do biurka to pomysł mi się też podobał :) córce na początku w ogóle ;:185 ale jak przyszły koleżanki i jej powiedziały że ma fajne biurko to od razu urosła :wink: na pewno jest inne niż wszystkie i o to nam chodziło :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

A stolik z palety super! Mam ochotę sobie taki zrobić kiedyś na taras....który też mam ochotę sobie zrobić
z tego wszystkiego też zapomniała napisać, że świetny pomysł nawet bezledowo ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maska pisze:
A stolik z palety super! Mam ochotę sobie taki zrobić kiedyś na taras....który też mam ochotę sobie zrobić
z tego wszystkiego też zapomniała napisać, że świetny pomysł nawet bezledowo ;:215 ;:215
dziękuje ;:168

aa też by mi się podobał taki komplet ogrodowy z palet ale najpierw je muszę uzbierać ;:224
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Świniolek wypisz wymaluj moja Hipcia ;:167 Ale ona już dawno ;:170
Biurko fantastyczne ...ciekawy pomysł ;:333 Lubie takie oryginalne meble ;:108
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Dana.. ;:168 nieskromnie się przyznam :wink: że klient Ema po zobaczeniu tego biurka chce też z palety stolik na kółeczkach.. :) paleta na topie :wink:

a twoi synowie na razie ucichli na temat kupna świnki?
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Oni nie ucichli ja udaje ,że nie słyszę ;:131 Nie chcę przed wakacjami małego domownika a dwa ja dalej marzę o suczce .I psiurami ja się zajmę ...a wiesz jak to jest z obowiązkami u dzieci :roll:
Patent na biurko fantastyczny ;:180 Nie wymyśliłabym takiego ;:108
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

DARIO :wit Biureczko pomysłowe i te ledy ;:333 Odnośnie spraw chorobowych to właśnie często od kręgosłupa piersiowego są duszności i bóle w klace piersiowej . Ale kardiolog musi się wypowiedzieć co do schorzeń serca . Oczywiście stres długotrwały też jest przyczyną takich objawów ale wcześniej trzeba wykluczyć inne. Ale u nas nie leczy się kompleksowo tylko wybiórczo. Trzeba byłoby wylądować w szpitalu to może pomyśleliby o kilku przyczynach bólu ;:oj Obyśmy to przetrzymały :)
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Dario, Marysia i Pati mają rację, te bóle mogą być od kręgosłupa, mam chory piersiowy i szyjny i podobne objawy, może też być neuralgia międzyżebrowa, po sławetnej powodzi 97, to mnie tak dopadło że myślałam że umrę ale przeżyłam :D . Nie lekceważ kręgosłupa, ćwiczenia przede wszystkim, środki przeciwbólowe ;:222 , na nie zawsze przyjdzie czas.... kiedyś.
Biurko the best, Twój M ma bardzo ciekawe pomysły i zacięcie artystyczne, spoko instalacja, jeszcze trochę takich pomysłów i można wernisaż zorganizować ;:433
Miłego weekendu.
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Dario, zajrzałam nadrobić zaległości u Ciebie, biurko ;:333, świnki ;:333, Daria nad morzem ;:333 ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kochana, ale masz szałowe biurko ;:oj Twój M ma pomysły!
Przykro mi, że trafiłaś na takiego lekarza ;:168 Może warto iść raz prywatnie, zobaczysz co ci powie. Wiem, wiem, że opłacamy składki.....ale niestety taka jest nasza rzeczywistosć.....
życzę miłej i ;:3 niedzieli ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczynki dziękuje za odwiedzinki ;:168 i pochwały pod adresem M :wink:
u nas weekend minął ogrodowo, pierwszy dzionek minął szybciutko, gdyż połowę dnia spędziłam u naszych znajomych ogrodowych..celem tej wizyty był najmłodszy ogrodnik dwumiesięczny krasnal, przekochane i grzeczne dziecko w zasadzie lala interaktywna :D no cóż nie każdy w życiu takie dzieci rodzi.. :wink: u mnie od razu diabeł wyskoczył hihi
drugi dzień już spędzony na ogrodzie z grabiami w ręku czego efektem jest odcisk na prawej łapce.. 8-)
ale również nasi znajomi ogrodowi stęsknieni za nami nie dali nam się nacieszyć działką i zaprosili na na obiad więc w sumie wyjazd i pobyt na działce nie za bardzo mnie usatysfakcjonował ale nadrobimy następnym razem :wink:
odwiedził mnie również na działce mój adorator ogrodowy 8-) mam takiego jednego :D (3 ogródki za mną) który na ostatniej imprezie działkowej po odmówieniu tańców z tenże podchmielonym P. X miałam wyrwane sztachetę w furtce :twisted: ..na przyszłość rada dla was nie odmawia się tańca mimo obawy że razem wylądujecie gdzieś na stoliku bo nie dacie radę poprowadzić go w tańcu..więc Pan X przyszedł na chwilę ciekaw moich prac ogrodowych..nawet chciał mi dać kwiatuszki ale podziękowałam i nie wzięłam :wink:
fotki, nawet nie wiem czy coś mam do pokazania, gdyż aparat okazał się rozładowany a M się z swoim tabletem nie rozstawał :wink:
wpadnę potem was poodwiedzać miłego ranka :wit
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Widzę, że i Ty masz swojego Rysia :;230 Odmawiać nie można, ale też trzeba takie Rysie jednak na dystans trzymać: bezpośredni, żeby Cię oddechem nie zabił i przenośny, żeby Ci życia miłością swą dozgonną nie zatruł :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”