Wisienko widze, że działeczka się rozwija i Ty się rozwijasz i to jak. Czytam a Ty już tak operujesz nazwami roślin, że jeszcze trochę a będziemy mieli botanika doskonałego
Widzę, że wiele roślin Tobie kwitnie, a żółty kolor dominuje

A jakie warzywa, zbiory pewno będą obfite, a i spacerując po działce fajnie jest zerwać sobie jakieś warzywko i spobie schrupać

Wisienko zauważyłem, że u Ciebie ligustr również kwitł

, tak to jest, że co roślina, niby taka sama a jednak jak odmienna, że potrafimy zwątpić czy mamy doczynienia z tym co tak naprawdę nas otacza, co mamy wokół siebie.
Wisienko, ale jaki Ty masz wspaniały balkon, przecież on zatonął w zieleni, jaką tam sprowadziłaś. Wspaniale

fantastyczna oaza wśród drapaczy chmur, taka alternatywa i sposób na kontakt z naturą. Masz fachowe ręce do roślin, widzę, że roślinny lekarz z Ciebie , potrafisz odratować rośliny z agonii. Złotlin z białą opaską jest super, ja takiego jeszcze nie widziałem

Bukszpan o którym zapewnie kiedyś mi pisałaś, jak widzę ma się rewelacyjnie a róża to okaz zdrowia.
Mimo, że balkon wspaniale zagospodarowany, to jednak widok jaki masz na działce, pijąc kawę jest nie do pobicia, masz tam jak u Pana Boga za piecem.
Wisienko kupiłaś houtunye, wspaniała roślina ale jak ekspansywna. W ostatnim czasie byłem u pewnej osoby załatwić pewną sprawę i przy okazji zostałem oprowadzony po ogrodzie. Była tam również houtunya, która opanowała dużą część rabaty, a była posadzona pojedynczo. Może jednym ta ekspansywność by przeszkadzała, ale właścicielom jak i mnie wcale, a to dlatego, że wspaniale sie prezentowała między innymi roślinami, po prostu superaśnie. A wyczułaś jak pachną jej liście, ja nawet nie wiedziałem, dowiedziałem się o tym właśnie tam. Ja też ją w zeszłym roku zakupiłem i posadziłem koło oczka, jednk na zimę ona znika a na wiosnę nie zdążyła się pojawić, bo oczko było poszerzane, więc każdy by pomyślał, już po roślinie. Jakie było moje zdziwienie, jak wyrosła na nowym skalniaku, jak nie wiem, ale jest i nawet już zakwitła.
Wisienko a jak tam nachyłek kwitnie, bo u mnie wspaniale kwitnie i od Izy również
Pozdrowionki