Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Post »

Kochane moje koleżanki i koledzy, uprzejmie donoszę, że dzisiaj po południu będzie fitness ogródkowy :uszy Tak z grubsza grabie i miotła pójdą w ruch. Matko, już czuję jak się się zmacham takim minimum :oops: :shock:
Zdjęcia porobię, bo kolejne kwiatki pokazują kolorki ;:215

gosiaczek12a11 :wit Witam i zapraszam :D

Oby do piątku i pracowitego weekendu....
tadaaam!- w ogrodzie :tan
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też się podpisuję pod tym co napisała Magda - nie lubię się zmęczyć sportowo, wole ruch w ogródku, przy sprzatanie, byle nie nudne (dla mnie) ćwiczenia. Owszem - lubię pojeździć na rowerze, popływać, ale na spokojnie, tylko dla relaksu.
Natomiast mój M. np. uwielbia wprost umęczyć się, upocić :wink: jak on mówi - zrypać się na zabój. Dopiero po przebiegnęciu maratonu stwierdził, że to spory wysiłek :shock:
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Zazdroszczę Ci możliwości pracy w ogrodzie. U mnie ciągle biel, nie wiem jak to się dzieje. Wszyscy już się cieszą a tylko Ja brodzę do kolan w śniegu ;:223 Cały do mnie trafił, czy co?
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Iwonka, sport jest dobry, ale nie dla każdego :wink: Mnie za bardzo męczy :lol:
Aprilku, u mnie tez dookoła biało, ale to co się rozmroziło już pójdzie do obróbki, bo mnie aż nosi :lol: Tylko brzegi rabat się odkryły, reszta działki jeszcze biała :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Ile u mnie jeszcze pełno śniegu wszędzie, jak u Joli, poza wąziutkim paskiem na południe od domu, a tu tak pięknie-nie-biało ;:3 . Podobno ma przyjść deszcz, w połączeniu z nocami bez przymrozków stopi białe fujjj :twisted: :twisted: :twisted: .
Mnie na pewno po ogródkowym fitnessie będzie bolała tylna część ciała, chociaż nie usiądą nawet na chwilę :lol: .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Agata, tez zauwazyłaś, że człowiek się "zogrodowił " tak jakoś, że nawet ból gnatów planuje z przyjemnością :shock: FO to niebezpieczne narzędzie internetowe :lol:
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moj M. tez jest wielkim milosnikiem sportowego styrania ... zawsze mowi, ze jak boli go kazda kosc i każdy miesien, to wie dopiero ze zyje :;230 Ja znowu jak tak sie styram w ogrodku, to czlapiac na gore do sypialni, to juz nie wiem czy zyje ... najprawdopodobniej juz nie, bo nic nie czuje - nawet wlasnych mysli :twisted:
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Jula, mam dokładnie tak samo po "ztyraniu" się na rabatach :lol: Normalnie czasami nie wiem jak się nazywam. No nie ma lepszego i zdrowszego dla mnie "odmóżdżenia", kocham to :uszy Najbardziej nawet zszargane nerwy uspokajam grzebiąc w ziemi :D
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Takie fotki to ja lubię! Oby więcej zdjęć krokusów i wiosny!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Magduś ależ kolorowe wiosenne widoczki w Twoim ogródku..... aż buziak się uśmiecha na ten widok. U mnie wciąż zwały śniegu, trawki jeszcze nie widać, a kwiatuszki głęboko pod kołdrą.... ale mam nadzieję, że słonko szybko rozprawi się z tym zalegającym śniegiem :roll:
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Madziu
Krokusiki ślicznie Ci kwitną, moje dopiero zaczynają wychodzić, a tu dzisiaj zimno i pada deszcz ze śniegiem, a ja już tak brdzo chcę ;:3 wczoraj to nawet snieg wyrzucałam z ogródka za ogrodzenie i rozgarnywałam trochę żeby się dziś szybciej rozpuścił a tu brak słońca dziś i zimno i wietrznie.
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

;:oj Ale pięknie krokusiki kwitną. U mnie pokazał się na razie cały jeden... Jeszcze dość sporo śniegu jest na trawniku.
Awatar użytkownika
kasia28x
100p
100p
Od: 26 sty 2013, o 09:28

Post »

Tak czułam, że zobaczę u Ciebie wiosenne widoczki :D śliczne krokusiki ;:215
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziś to już pewnie nie ma szans na relację i zdjęcia, bo pewno wrócisz do domu na czworakach po zachodzie słońca... ;:224
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Przemku, takie widoki to uczta po tylu tygodniach białego wokół :D

Aguś, zobaczysz jak z godziny na godzinę będzie tego śniegu coraz mniej ;:333 Trawy to ja raczej też dłuuuugo nie zobaczę, bo jej nie posiadam po prostu. Za trawnik "robi" perz i chwasty :twisted:

Iwonka, zobaczysz jak tylko wychylą główki spod śniegu to już tego samego dnia zakwitną. Jestem w szoku w jakim tempie przyroda budzi się do życia. Wystarczyło kilka godzin słońca żeby zobaczyć kwi pękające pączki na krzewach :shock: ;:333

Justynka,
jutro juz nie będzie nic a nic bo ma być 10stopni i deszcz. Weekend u każdego z nas będzie piękny i kwitnący ;:333

Kasiu, ciesze się, że się nie zawiodłaś :D Za dwa tygodnie już wszędzie dookoła bezie zielono i kwitnąco.

Pat, niespodzianka.... taaaadam, będą już :lol:

Przyznaję się bez bicia, że było mi za zimno na pracę, bo mnie coś w krzyżu łupie na starość i mam tego nie przeziębić ( zalecenie lekarza). Czyli nie ryzykując pobiegałam tylko z aparatem żeby nacieszyć oczy własne i Wasze :D Ptaszki śpiewają, śnieg prawie znikł, jest jeszcze nieco szarawo na rabatach, ale widać już życie :tan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Tak, lubię koty ;)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”