Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Basiu jestes na swoim :heja ...no to tylko słonka i do dzieła...Obrazek
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

BASIEŃKO.........super.....żadne trudności dla Ciebie nie istnieją ;:138 ;:138

...oporządź się i gadaj......czekamy....
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mam nadzieję że teraz wiosna przyjdzie ;:138 Basiu ogrzana piecem a nie kaloryferem :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No to zdążyłam przed zamknięciem wątku. Niech Ci się darzy gospodyni ;:196
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cieszę się że już jesteś u siebie i matko i córko nie zamykaj jeszcze wątku ;:108 ;:180 ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Basiu...odkopałaś się już? ;:oj
I ja tak myslę...a po co masz zamykać wątek...dobrze się tu pisze :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Szczególnie i BARDZO SERDECZNIE witam Beatkę i Juliannę cieszy mnie że wpadłyście ;:196
;:4 ;:79
Elu wątek zamknę a otworzę nowy dopiero jak będzie +16 to jest mój protest przeciwko obecnej aurze ;:222
Marysiu
Maska pisze:Niech Ci się darzy gospodyni ;:196
dzięki za to swojskie przywitanie :D
Rominko ano jest różnica suche powietrze szufladowe a ten żywy ogień...
Misiu super ta wesoła emotka, mam nadzieję że lada chwila tak będziemy ciąć :;230
Pati dumną mnie uczyniłaś ;:196
Helenko będziemy się wspólnie starać piz*ć tym ;:209 a jeszcze Mariolka się odgraża :wink:
Ewa ;:168 pogłaskałaś mą (czasem(?) ) wrażliwą naturę ;:173

A więc...moje pożegnanie z szufladą nie było takie różowe jak dawniej, nie czułam tamtejszej nienawiści a wręcz odwrotnie...miałam rozterki i wahania czy ja na pewno dobrze robię :roll: .Jeszcze ta mgła wczoraj rano, chciałam opóźnić wyjazd, miałam cykora... bo pewnie wpadniemy tym PKS-em w jaki poslizg, a jak pociąg sie opóźni i nie zdążymy.....a może jeszcze zostaniemy...nie byłam sobą ;:185
Natomiast Anthony B. ;:oj po prostu szalał...werwa, normalnie 30-latka.Patrzyłam i nadziwić się nie mogłam, aż mi brakowalo jego dawnej niechęci do wsi.
Słoneczko pięknie Oświecało ;:3 nam podróż z trzema przesiadkami, a to tylko ok.170km.
Przywitała nas....no wiadomo co...fajna pogoda i moja Dobra sąsiadka Stasia ze łzami bo smutno jej było, i oznajmiła zniekształacając do cna moje piękne Banderowskie nazwisko...
-Maszesko, mówię ci jak mnie wpierd*ala ta zima, nawet sikorki uciekły, chyba do ty korey co to ma puscić bombe na tego murzyna, bo kto to słyszoł .......a Lui siedzi we wińziniu, Tadzik chlo, Śliwino skończyła 89 lat i co dziennie pije te ćwiortki, Alina z Pimpkiem tyz chlają, Sodoma !....itd. No to jestem u siebie :;230
Rozbroiła mój depresyjny nastrój ;:333
Anthony wsiadł na rower i bez oporów popedałował do sklepu po tutejszy najlepszy chlebi i pochwalić sie że może juz jeździć :tan

______________________________________-
Co do E-P, oddałam do sklepu bo obie baterie padły i nie dało się naładować, ale babsztyl kasy nie chciała zwrócić, zostawiłam jej, nie miałam czasu na kłótnie z nią bo autobus by mi uciekł, zadzwoniłam że ma trzymać do mojego przyjazdu i powymieniać baterie.Znajoma moja ma odebrac to badziewie.Dziś poszukam mojego starego.Staram się np. palić 1-ego analoga na 3 razy,(obrzydliwe te pety) więc ok. 6 całych na dobę.Dumna jestem że wytrzymuję bez ;:209 przy porannej kawie.SUKCES... w moim przypadku.
Beatko podsuń mi cosik sprawdzonego np. na allegro ?
Dobra dziewczynki...nie będę opisywać co widzę za oknem... a widzę po prostu wieś, nie widze zardzewiałego bloku i to jest pięęękna
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Witaj Basiu....teraz mam do Ciebie bliżej niż na ten Śląsk :heja ;:138
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Czyli Ty Baśka jesteś po prostu przekorna kobita młódka jesteś jak B do szuflady to Ty nieszczęśliwa, a jak on na wieś to Ty do szuflady a może Tobie wszystko jedno gdzie byle bez........ ;:oj wybacz! tak mi się nasunęło!
A może Ci żal nie będziesz się miała kim opiekować ;:168
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Basiu, czytając poczułam się prawie jak na swojej wsi :D
A wiesz, jeszcze Ci napiszę...jakos mnie tak wzrusza ta przemiana Twojego Antonio...wyobrażam sobie, jak Twój M może się teraz czuć :D no i jak czuł się przedtem... :(
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Basieńko jesteś juz szczęśliwa ,ale miałaś cykora ;:180 ;:180 Wszystko jest ludzkie ale kochana gdzie my o tym będziemy czytać w czerwcu dopiero ;:180 ;:180 ;:180 ;:180 ;:167
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu to nie tak jak piszesz, to głębiej by trzeba poszperac w naszych relacjach, ja nie klęłam, nie obrzydzałam M-owi wsi, wyjazdu, nie byłam przekorna.On przez długie lata wulgarnie odnosił sie do mojego zachwytu wsią, był bo był przy mnie bo potrzebował opieki, za którą wdzięcznosci wiele nie miałam ;:185.Choćby moje zaangażowanie i dążenie za wszelka cene by "naprawił" oczy, lewe nie widzące oko, ocalona jedynie gałka, ale gdybym nie naciskala być może trzeba było by już się przygotowywać do usunięcia gałki.Prawe widzi choć trzeba jeszcze do poprawki sie nastawić. A czemu chciał szybko zwiewac na wieś...hm...bo za dużo odwiedzin dzieci, bo w niedzielę przed wyjazdem do dzieci nasłuchałam się...nie cierpie tych "spędów"...tak sie nazywa spotkanie ze swą najbliższą rodziną, a jak chcieli jeszcze przyjechać żegnać się.... ;:oj nie będeę opisywać, bo wstyd. :oops:
Czy chciała bym być bez....chyba juz nie co nie znaczy że....???Resztę można sobie interpretować....
Ewa z tego co wyżej napisałam Ty wyciągniesz wnioski, bo znasz sie na tym ;:196 .Ja oczywiście jestem szczęsliwa że On taki odmieniony, że widzi na tyle by czytać, by TV ogladać z dalszej odległości, ba nawet potrafi poklepać mnie po ramieniu z rana i usmiechnąć się.NAWET :shock:
Źle się czuł teraz w szufladzie jak NIGDY dotąd :shock:
Zrozumiał wreszcie jak choć by finansowo jest tam trudno przy naszych dochodach i obecnych wydatkach na leczenie się.
Eluśko oj tam oj tam :D do jakiego czerwca :?: ...Kochana obiecuję Ci za 2-tygodnie-najpóźniej bydzie ;:3 ciepło +16 u Romci pod balkonem ;:306 ;:306 ;:306 Jestem pewna że od razu zrobi się lato i piszę te słowa bez ironii ;:215
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Basiu no tak każda historia ma kilka wersji! a wdzięczność Kochana co to jest! dużo mogłabym tu napisać na ten temat, ale po co rozdrapywać :lol: Czy Ciebie też zasypało :?:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu normalnie mnie ku****ca bierze, jest mróz, śnieżyca i nic ino się schlać jak większa część ludu wsiowego to namiętnie czyni ;:304 ;:304 ;:304 ;:136
Basiu ;:196 niektóre sprawy sa nie odwracalne, chyba ze Twoje kciuki ;:215 są magiczne :uszy

A jak się oporządzę będę próbować sił w przetłumaczeniu z angielskiego na polski schematu do szydełkowych Pingwinów z Madagaskaru zacznę od Kowalskiego
Obrazek Oto tłumaczenie :arrow: .." Dodaj dowolny farsz potrzebne, aby zakończyć się kształtowaniu.
Tail Weave przez finału szwów, ciągnąć delikatnie, aby zamknąć otwór.
Bezpieczne end i splot cala biała kartka Brzuch: Korzystanie białą włóczkę: Rnd 1-6: jak dla ciała Rnd 7-9: sc w każdym sc okolice (42) Począwszy od wiersza 10, nie będzie już pracować w rundach, " ;:306 <...idzie pęc ;:306 ze smiechu ;:306 :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O matko! zrobisz Antarktydę ;:oj
Zablokowany