Różanka Fridy
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Różanka Fridy
Dzisiaj o 8.20 urodził mi się wnuczek - Szymon Piotr, 3,5 kg, 55 cm. Poszło w miarę gładko, synowa i wnusio czują się dobrze.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj !
To Ty teraz też jesteś Babcią.
Szczere gratulacje, zobaczysz jak wnuki potrafią rozczulać, o wiele bardziej niż własne dzieci.
To Ty teraz też jesteś Babcią.

Szczere gratulacje, zobaczysz jak wnuki potrafią rozczulać, o wiele bardziej niż własne dzieci.

- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06

Danusiu, wspaniała wiadomość, moje gratulacje. Taki wiosenny chłopak - chyba bociany go podrzuciły

- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratulacje!
Wiosenny chłopczyk, super! Będzie już podrośniętym bobaskiem, jak zrobi się ciepło
.

- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Danusiu super wiadomość i gratulacje, witam w gronie babci 

- Frida
Bardzo dziękuję za życzenia i miłe słowa. Początek "babciowania" jest bardzo wzruszający, a moment, gdy tę kruszynkę wzięłam na ręce i przytuliłam zapewne pozostanie na zawsze w pamięci.
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Danusiu - gratulacje! Wiem, co to znaczy
ja na początku czerwca oczekuję drugiego wnuczka.

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Gratulacje babciu , całusy dla wnuczka i rodziców ,aby teraz zdrowo się chował ..
Moja wnusia ma już półtora miesiąca i ciągle jest głodna , dlatego ładnie przybywa jej wagi .. Córka daje jej tylko cyca , wygodnie i bez roboty ,aby tylko mogła dłużej tak karmić ..
Moja wnusia ma już półtora miesiąca i ciągle jest głodna , dlatego ładnie przybywa jej wagi .. Córka daje jej tylko cyca , wygodnie i bez roboty ,aby tylko mogła dłużej tak karmić ..
- Ebabka
- Od: 25 maja 2006, o 21:24

Czytam, śladów nie zostawiam, ale tym razem się wpiszę

Gratuluję wnusia! A jakie piękne imiona, jacy mądrzy rodzice! Niech chłopaczek rośnie zdrowo i w przyszłości będzie oparciem, jak skała - Szymon Piotr!

Pozdrawiam Eugenia
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Niech Szymek zdrowo rośnie, gratulacje 

- Cynamon
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frida pisze:Dzisiaj o 8.20 urodził mi się wnuczek - Szymon Piotr, 3,5 kg, 55 cm. Poszło w miarę gładko, synowa i wnusio czują się dobrze.
Dużo szczęścia dla Szymona, jego rodziców i ... dziadków

- Frida
Asiu, Ewo dziękuję. Muluch jest na piersi, ładnie sobie rośnie rozkoszniaczek cudny.
A w ogrodzie nareszcie śnieg znika, chociaż jeszcze są miejsca z resztkami. Gdy tylko śnieg ustąpił, pojawiły się kwitnące krokusy, jakby czar jakiś to sprawił. Rozkwitły ciemierniki, które od stycznia miały pąki ale bez szany na rozwinięcie.
Róże wyglądają obiecująco, być może wreszcie uda się zakwitnąć tym co kwitną na pędach dwuletnich. Wczoraj mąż częściowo usnął okrycia, żeby rośliny nie przeżyły szoku i zaczął porządkować trawnik, który jest wyjątkowo sponiewierany przez krety.
A w moim życiu kolejna zmiana, od najbliższgo wtorku rozpoczynam nową pracę. Jak to zwykle bywa w takich przypadkach: nadzieja i niepokój. Ze zmianą pracy nosiłam się od dawna, ale dzisiaj wcale nie tak łatwo o dobrą zmianę, szczegónie, gdy się nie jest młodą i atrakcyjną dziewczyną i chociaż prawo zabrania takiego wyboru kadr to pracodawcy i tak wybierają ... oczami.
Pozdrawiam, Danuta
A w ogrodzie nareszcie śnieg znika, chociaż jeszcze są miejsca z resztkami. Gdy tylko śnieg ustąpił, pojawiły się kwitnące krokusy, jakby czar jakiś to sprawił. Rozkwitły ciemierniki, które od stycznia miały pąki ale bez szany na rozwinięcie.
Róże wyglądają obiecująco, być może wreszcie uda się zakwitnąć tym co kwitną na pędach dwuletnich. Wczoraj mąż częściowo usnął okrycia, żeby rośliny nie przeżyły szoku i zaczął porządkować trawnik, który jest wyjątkowo sponiewierany przez krety.
A w moim życiu kolejna zmiana, od najbliższgo wtorku rozpoczynam nową pracę. Jak to zwykle bywa w takich przypadkach: nadzieja i niepokój. Ze zmianą pracy nosiłam się od dawna, ale dzisiaj wcale nie tak łatwo o dobrą zmianę, szczegónie, gdy się nie jest młodą i atrakcyjną dziewczyną i chociaż prawo zabrania takiego wyboru kadr to pracodawcy i tak wybierają ... oczami.
Pozdrawiam, Danuta