Kasiu ? dobrze wiedzieć, że mamy jeszcze w rezerwie aż cały krzaczek Mirtu Jakby co to będziemy w czerwcu pukać do Ciebie
Agatko ? tak właściwie to kominek jest mojego Kr. To on sobie go wymyślił i zamontował. Na ten kominek zresztą mnie poderwał.... Coś w sobie jednak ma ten kominek..... i oczywiście mój Kr. też.... Pozdrowionka !!!
Aluniu ? ja tez chciałabym aby fiołeczki juz zakwitły ale na razie będę się cieszyć jak zapuszczą piękne zdrowe korzonki
Dorotko ?jak zobaczyłam u Ciebie świeczunie ubrane w koronkowe wdzianka i ozdobione białym motylkiem to po prostu oniemiałam. Śliczne, delikatne i wytworne.... mam nadzieję, że pokarzesz jak prezentują się na tych cudownych , białych świecznikach. Pa!Pa!
Kamilko ? każde trzymane kciuki za kamelię przydadzą się... bo wiem, że z nią łatwo nie jest. Dziękuję za kciuki i za odwidzinki A oto moje skromne, dzisiejsze dzieło:
Alinko aleś Ty zdolniacha! Dekoracja piękna-bardzo subtelna i wyjątkowa. A moulinowe jajka? Prezentują się pięknie. Chyba się pokuszę i powspominam podstawówkowe pracę ręczną, może i mnie się uda po latach... No, chyba, że masz ich za dużo...
Fiołkowe przedszkolaki super-tylko czekać pięknych kwitnień. Buziaki
Kasiu, kanapl, Stefanek, Dorotko - dziękuję za miłe słowa Basiu - miałam tą kompozycję już od paru tygodni w głowie W końcu znalazłam chwilę czasu i poszalałam Kwiatki miały być różowe i wychodzić ze środka kompozycji pomiędzy gałązkami ale popełniłam jeden błąd.... i musiałam jakoś z tego wybrnąć.... i chyba nie wyszło tak źle, skoro kilku osobom się to spodobało
Jajeczek niestety nie mam więcej... to też wynik braku czasu
A na fiołeczki chucham i dmucham aby tylko się przyjęły.... Agatko - dziękuję kochana !!! Jajeczek nie będę wieszać na gałązkach bo kompozycja straciła by lekkość. Chyba w tym roku nie będę miała w domku żadnych wiszących jajeczek... Marzenko - witam Cię serdecznie Tak, bywam często w Toruniu, mieszka tam moje .... Bardzo cieszę się, że odwiedziłaś mój wątek Z przyjemnością zajrzę do wątku kujawskiego Tymczasem pozdrawiam cieplutko
A oto ŚWIĘTA w moim domku :
................................................................
Bratki - okazja - 20gr za sztukę ______________________________________________________________________________________________________________ Bukszpan - okazja - 1,49zł za sztukę/ A w werandzie zaskakujący duet: stroik bożonarodzeniowy ze stroikiem wielkanocnym