MOJA skromna działeczka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: MOJA skromna działeczka

Post »

Ewcia jak dla mnie tez trochę dziwna cena itd mam kilku sprzedawców na al których poleciła mi osoba z FO ale oni tez maja sporo negatywów nie mniej jednak ona się nie zawiodła hmmm no zobaczymy jakoś będę musiał sobie poradzić :)Lecę na zakupowe szaleństwo :heja tylko jeszcze nie wiem co mnie spotka :;230 Pozdrawiam miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pochwal się zakupami po fakcie :D
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

Ewciu fakt na ryneczku byłam patrzyłam na cebulki mieczyków sztuka 80gr.ale nie kupiłam jeszcze byłam oglądać jakie to są ;:173 Zakupy dzis polegały na kupieniu maszynki do mielenia mięsa z funkcja szatkownicy i innymi pierdołkami oczywiście znalazłam z mulinexa w bardzo fajnej cenie :heja chciała bym wręczyć mojej siostrze w sobotę bierze ślub ;:136 więc będę kupowała 2 szt.jedna dla mnie :tan Zarezerwowałam już.Zakupiłam również kilka rzeczy jak piżamka do przedszkola i elegancka biała koszula z muszką:) jutro WAM Pokaże mojego elegancika małego:)niestety okazała sie za mała pod szyjką mojego szkraba i mam nadzieje że jutro mi wymienią.

Czy tylko mnie dziś ciśnienie meczy czy was też ;:223 Mam gości za nie długo a czuje się jak zwłoki ;:219

EWCIU a ty jaka maszynkę do mielenia posiadasz jaka ma moc ta co zarezerwowałam ma 1500W.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ja mam jakiś robot wielofunkcyjny co robi wszystko: trze, miele, szatkuje, miesza - stare toto ale na chodzie :wink:
To bedziesz się bawić w sobote ;:304
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

nO właśnie nie będę się bawić bo nas rozłożyło idziemy do urzędu ona i tak tylko obiadek robi dla najbliższych.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

ewa w pisze:podobno trzeba bez dwóch ostatnich "oo"
na all kupuje tylko u polecanych bo rok temu wtopiłam kupę kasy w niesprawdzone sklepiki ;:196
ta cena 3 zł dla mnie też podejrzana ;:306
A dla mnie cena 3 zł nie jest podejrzana , coś kojarzę z ulotki że w Lidlu miały byc po 3,99 zł

-- 25 mar 2013, o 19:59 --
colli28 pisze:Ewcia jak dla mnie tez trochę dziwna cena itd mam kilku sprzedawców na al których poleciła mi osoba z FO ale oni tez maja sporo negatywów nie mniej jednak ona się nie zawiodła hmmm no zobaczymy jakoś będę musiał sobie poradzić :)Lecę na zakupowe szaleństwo :heja tylko jeszcze nie wiem co mnie spotka :;230 Pozdrawiam miłego dnia :wit
Jeszcze tu się wypowiem,kochane moje kupuję na all od kilku lat i jestem zadowolona , nawet jeśli mój sprawdzony sprzedawca ma kilkadziesiąt negatywów to należy spojrzeć że przy niekiedy kilkunastu tysiacach komentarzy pozytywnych to te negatywy to pikuś,zresztą ludzi nie znacie ? jeśli ktoś nie potrafi czytać i myśli że za parę złotych dostanie kulkuletnią wyrośniętą roślinę to chyba jest naiwny ,ja nikogo nie przekonuję ale wiem że kupowałam,kupuję i kupować będę u moich sprzedawców i nie ma co się bezpodstawnie zrażać , zresztą jak zaczną napływać do mnie sadzonki które zimą zakupiłam to zrobię fotki i wstawię w swoim wątku , poza tym wiele sklepów internetowych które tu na forum są wymieniane i polecane ma też swoje aukcje na all..
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

Dorciu czy na pewno w Lidlu w reklamie widziałaś sadzonki bukszpanu za 3,99 :?:
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

colli28 pisze:Dorciu czy na pewno w Lidlu w reklamie widziałaś sadzonki bukszpanu za 3,99 :?:
Rozmawiałam z Oster i to prawda w Lidlu są bukszpany tzn były a czy są nadal nie wiem oj tak to jest jak się robi tylko w jednym sklepie zakupy ;:223
Awatar użytkownika
Dariusz80
100p
100p
Od: 21 mar 2013, o 20:36

Post »

W tesco widziałem po 4,99. Pozdrawiam
By być szczęśliwym wystarczy zdać sobie z tego sprawę.
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

Dariusz80 pisze:W tesco widziałem po 4,99. Pozdrawiam
dzięki za info.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Miłego dzionka :wit , ja pranie zrobiłam i mam zamiar na dwór wywiesić, oj będzie mi pościel dziś pięknie pachniała :tan
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

O super ja właśnie piorę tez ale spodnie od gajerka synka :heja i tez na balkonie będą fruwały ;:197 jeszcze kawy nie piłam M pojechał zawieść małego do przedszkola wykorzystałam go i kazałam kupić żeniszki niebieskie ;:173 i groszek pnący pachnący ;:173 będziemy wysiewać dziś muszę lecieć do fryzjera robię się na bóstwo :;230 :wit Nie wiem jak to możliwe i macie wszyscy avatary ja jak chce zrobić to mi ciągle wywala że za duży rozmiar ;:223 Jutro idę na poszukiwanie bukszpanu ;:65 chyba że mi jakiś inny pomysł strzeli do głowy ;:124

Iwonka ty mi tu szybko pisz jak tu się obchodzić z tymi żeniszkami jak wzejdą ;:108
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Awatarka musisz po prostu zmniejszyć zdjęcie i dopiero wstawiać jako awatar ;:108 , a czytałam, że będziesz się bawić na weselu, fajnie ;:138
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p

Post »

Iwonka idziemy tylko do Urzędu :lol:
Awatar użytkownika
colli28
500p