A dla mnie cena 3 zł nie jest podejrzana , coś kojarzę z ulotki że w Lidlu miały byc po 3,99 złewa w pisze:podobno trzeba bez dwóch ostatnich "oo"
na all kupuje tylko u polecanych bo rok temu wtopiłam kupę kasy w niesprawdzone sklepiki
ta cena 3 zł dla mnie też podejrzana
Jeszcze tu się wypowiem,kochane moje kupuję na all od kilku lat i jestem zadowolona , nawet jeśli mój sprawdzony sprzedawca ma kilkadziesiąt negatywów to należy spojrzeć że przy niekiedy kilkunastu tysiacach komentarzy pozytywnych to te negatywy to pikuś,zresztą ludzi nie znacie ? jeśli ktoś nie potrafi czytać i myśli że za parę złotych dostanie kulkuletnią wyrośniętą roślinę to chyba jest naiwny ,ja nikogo nie przekonuję ale wiem że kupowałam,kupuję i kupować będę u moich sprzedawców i nie ma co się bezpodstawnie zrażać , zresztą jak zaczną napływać do mnie sadzonki które zimą zakupiłam to zrobię fotki i wstawię w swoim wątku , poza tym wiele sklepów internetowych które tu na forum są wymieniane i polecane ma też swoje aukcje na all..colli28 pisze:Ewcia jak dla mnie tez trochę dziwna cena itd mam kilku sprzedawców na al których poleciła mi osoba z FO ale oni tez maja sporo negatywów nie mniej jednak ona się nie zawiodła hmmm no zobaczymy jakoś będę musiał sobie poradzić :)Lecę na zakupowe szaleństwotylko jeszcze nie wiem co mnie spotka
Pozdrawiam miłego dnia
Rozmawiałam z Oster i to prawda w Lidlu są bukszpany tzn były a czy są nadal nie wiem oj tak to jest jak się robi tylko w jednym sklepie zakupycolli28 pisze:Dorciu czy na pewno w Lidlu w reklamie widziałaś sadzonki bukszpanu za 3,99
dzięki za info.Dariusz80 pisze:W tesco widziałem po 4,99. Pozdrawiam