Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Re: Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Post »

Nie rozumiem ,nigdy albo prawie nigdy prognozy zapowiadane nie sprawdzały się,a teraz sprawdza im się na 5 z plusem dlaczego, ;:145 zapowiadali śnieżyce i co jest ,jak długo jeszcze ,pisali że nawet w kwietniu może być zima.to ile będzie trwało lato :roll: :?:
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p
Od: 15 paź 2012, o 17:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

M ;:223 ;:223 ireczko to ty nie wiesz że lato trwa aż 2 miesiące ? Pogoda u nas depresyjna .Wstrętna mam dość i protestuję.
Zapraszam janka53.Moje początki. :D
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mireczko :wit pogoda rzeczywiście fatalna.

Pozdrawiam cieplutko Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny,ja jakoś dzisiaj mam dobry nastrój sama się dziwię ,wyleciałam przed blok z miotłą i łopatą ,po odśnieżałam ,wysprzątałam chatę i wiecie nawet mi nerw nie skoczył jak poleciałam z koszem ,Ania w tym czasie leżała na wersalce,a jak wróciłam po 1 minucie,zobaczyłam diablicę :twisted: nie dziewczynę,na podłodze mam swoje sadzonki które na noc ściągam z zabudowanego balkonu coby nie umarzły,a moje dziewcze zlazło z wersalki i wykiprowała mi popikowane roślinki a ziemię pożarła ,całą buzia uwalona ziemią tylko ślepia jej się świeciły ,dziewcze całe w skowronkach bo matka ma znowu zajęcie ;:223 ,jak ona to robi tak szybko,ja nie mam pojęcia,miała szczęście że roślinki już miały przerośnięte korzonki i jakoś pozbierałam to wszystko do kupy,dywan wyczyściłam,i postawiłam krzesło co by znowu jej głupi pomysł do głowy nie wlazł ;:185 ,.......
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p

Post »

Skąd u ciebie tyle energii ja ruszam się jak mucha w smole . ;:196 .
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janeczko to chyba dlatego,że za dwa dni wiosna nie ważne jaka ale wiosna :D ....pomarzyć dobra rzecz :heja
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p

Post »

;:196 :wit Mireczko czy już po kawie bo ja tak .Doszły mnie słuchy że wiosna po 15 kwietnia straszne .Pozdrawiam Anię ,a co ona też ogrodniczka . ;:196
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Janka ja już po dwóch kawach,kapuśniak na obiad uwarzony i siedzę jak ten ciołek,trochę z synem na skaypie porozmawialiśmy,on z rodziną mieszka w Irlandii,teraz czekam na eMa ,bo poszedł do rodziców,jak wróci to mnie zmieni i ja wyskoczę,nawet Ani nie mogę wyciągnąć na dwór bo tyle śniegu i wózkiem jest mi ciężko przejechać ,ale jakoś dobry nastrój jeszcze mam i przesyłam garść dla Ciebie ;:3 :heja
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JUż się melduję :wit i to z kawą ;:40 ,Ania jeszcze śpi,a ja już na nogach,musze dokończyć gołąbki,a że już po piątej robi się widno to i jakoś spać się nie chce :D ,ale nie mam odczucia świątecznego ;:185 i nawet nie myślę,że to już i marzec tylko może luty,dobrze,że nie siałam pomidorów bo by się wyciągły,kupię na rynku sadzonki,chociaż mogą być drogie w tym roku,czekam na przesyłkę z bylinami,które zamówiłam w styczniu w świecie cebul,jak mnie wczoraj powiadomili o przesyłce to zamiast się ucieszyć to się wściekłam ,kto w taką pogodę wysyła ,mogli jeszcze poczekać,zobaczymy czy nie zmarzną roślinki.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Cześć Mireczko ,nie martw się roślinkom nic nie będzie ,przecież są zapakowane ,a na mrozie nie będą leżały ,moje też przyjdą w tygodniu .Słoneczko Ci przesyłam i pozdrowionka na nowy dzionek . ;:3 ;:3 ;:3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ewik,może i masz rację po co martwić się na zapas dzięki za słonko :wit
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Mirko ja swoją pościel też wynosze,ale córka mówi ze smierdzi powietrzem :wit
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiejsza pogoda nawet przypomina trochę wiosnę ,wytaszczyłam Anię i poszłyśmy na spacer,śnieg się juz topi,może do świąt go już nie będzie :tan
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Mirko krioterapia ponoć naprawde dobra,moja córka leczy tym stawy i reumatyzm ;:196 :wit
Zdrówka kochanie ;:196
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Witaj Mirko pomalutku wracamy do normy..co za licho z tymi aftami mimo podawania probiotyków przy antybiotyku to jeszcze sie to czepiło...mam nadzieję że tej nocy będziemy spali...tylko dobija mnie to zimno nawet nosa nie można wysadzić...a było pamiętam że w marcu na wózku na leżąco byliśmy w ogródku... :)
moje siewki są wielgachne i mam obawę że bardzo są wybujałe i z tego może być kicha...ale co tam oby słonko było ... ;:3
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”