Moje spełnione marzenie Małgocha1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960

Post »

Witaj,Małgosiu :wit
Hee,hee bocian się bałwanem ociepla ;:306
U mnie tez zimno,było -14,teraz -3,słonko jest,ale jakoś juz nie ciszy,niedziela palmowa biała ;:7
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tadziu,kiedyś na początku to była zyła złota,teraz juz chyba mniej,ale duzy ma zysk,a mały zysku tyle,co w pysku.
Mój widok z okna sprzed chwili.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Aniu,witaj.U mnie słoneczko tez się przebija i fajnie wyglada dopóki nie podejde do okna.
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

:wit Małgosiu. Widzę, że trochę roslinek u Ciebie ruszyło. ;)
U mnie też śniegu pełno, ale świeci ;:3 chociaż na razie zimno. Wcześniej było - 10. Nie wiem jak teraz.
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Małgosiu ja tez już mam dosyć tej zimowej aury :( Pomidorki i por na parapecie mężnieją ,a nie ma widoku ,żeby posadzić to wszystko na działce ;:223 Też chodzę do lumpka mam jeden ulubiony,gdzie pracują miłe dziewczyny i towar jest niezły,a ceny spadają ,jak u ciebie :D Zawsze coś kupię ,jak tam zajrzę ;:196
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Małgosiu ja też lubię szperać w "peweksach"..są dni kiedy wszystko jest po 4-2zł...wreszcie nauczyłam sie szukać... :)
co prawda na mnie jest trudniej znaleść bo wiesz ja wieloryb ale zawsze... ;:306
czekam z utęsknieniem kiedy śnieg stopnieje ...to wtedy wyrywam z domu i buszuwac będę... :)
..a moje siewki rosną i brak już parapetów... ;:131
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:196 Gosia,ten kto wymyślił lumpexy powienien nagrodę Nobla dostać!!!! Uwielbiam szperać i nawet stało się to moją pasją. Walczyłam długo, ale teraz wygrałam, bo nieraz szperam i wychodzę pusto. A tak zawsze musiałam coś kupić.
Gosia, nic nie robię. Okna nie umyte i jak będzie tak mrozić, to ich nie umyję i już!!! Nie mam zamiaru się zaziębić. U nas nie ma grama śniegu. Świeci słońce, ale to mało!!! Jestem tak negatywnie naładowana do wszystkiego, że siok. Podobno od piątku dodatnie temperatury.
Gosia, jeśli chodzi o jasne róże, to polecam Ci Chopina, Casanowę i różową M.C. Skłodowską. Jest teraz wOBi. Piękne i bezproblemowe różyce. Ścina się je krótko i nie ma problemu czy zmarzną czy nie. Masz i tak cudnie w ogródku. ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś witaj,jak tam dzidzia sie rozwija,znasz już płeć?
Lucynko,ja warzyw nie sieje to nawet nie wiem kiedy powinny mężnieć.Gorzej z moimi kwiatuchami,bo nie chcą spoważnieć tylko takie mocno wiotkie są.
Misiu,ja tez z tych wielorybów,ale jeszcze cos znajde dla siebie.Nie mogą byc wszyscy jednakowej wagi,kazdemu co innego sie podoba.
Tosiu,dzięki za nazwy róz,chetnie bym je kupiła,ale u nas nie ma obi,najbliższy w Toruniu niestety,a tam nie jeżdżę.Muszę poczekac az do nas do ogrodniczego zaczna przywozić to cos upoluję.Jak miałam swój lumpeks to miałam tez chorobe,w szafach nic sie nie mieściło,ale potem zrobiłam porzadek,a teraz znowu trzecia sobote wychodzimy z worami,głupota i to wielka.

Obrazek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Małgosiu śnieg leży tej wiosny i nie zanosi się by miał zlecieć szybko .Wiosna się spóźnia .parapety puchną ,roślinki coraz większe .Nie długo dojdzie do tego ,że zakwitną przed przesadzeniem do ogródka.Co do róż jeszcze u nas nie widziałam ale były rozchodniki ,lilie drzewiaste ,dalie wszelkie wiosenne kwiaty i nawozy koło targowiska.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
basiabar
500p
500p
Od: 24 mar 2012, o 09:03

Post »

Witam Małgosiu,któryś raz z rzędu przeglądam Twój wątek,więc wypada się przywitać ;:7 Jestem pod wrażeniem ilości kwiatów zarówno w domu jak i w ogrodzie,pięknie.Pozdrawiam serdecznie,Basia ;:3
Pozdrawiam,Basia
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beciu,byłam niedawno w ogrodniczym,bo kupowałam rózne lilie,m.i. miniaturowe,ale drzewiastych nie widziałam.Muszę w takim razie we wtorek się przejść,moze dostali jeszcze jakieś inne.Problem bedzie jak zacznie się sadzenie jak z samej biedronki mam 18 cebul,a z ogrodniczego nastepne 20 sztuk.
Basiu,miło mi cię goscić.Co do kwiatów domowych to zostały wspomnienia,bo prawie wszystkie padły.Teraz na parapetach królują koleusy.

Obrazek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Małgosiu ja byłam dwa tygodnie temu akurat była dostawa jeszcze cen nie było :D ale do tej pory juz może a nawet na pewno towar inny był jeszcze
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beciu,to ja byłam w tym samym czasie,nie mieli jeszcze cen,więc poszłam na drugi dzień na zakupy.Jestem już ciemna,chyba pójde do garażu przeczytać co jest napisane na opakowaniu tych lilii które kupiłam.W jakiej cenie były drzewiaste?
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Byłam Tosiu w OBI i nieciekawie to tam wygladało ;:185 roślinki przemarzniete pookrywane ale przy takim minusie czy jedna warstwa wystarczy? Taką Skłodowską sama bym też kupiła :wink:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu , lilia drzewiasta to ściema ;:108 ;:108 Zobacz te same odmiany w Lilipolu :uszy Jaki to gatunek i w jakiej cenie. A cebule większe . Wiem , bo kupowałem i mam porównanie. W OBI za 3 cebule ''drzewiaste'' 26 zł. :shock: :shock: :shock: Na środku listy szukaj. ;:333
http://www.katalog.obi.pl/?utm_source=a ... tow-16,pro
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Małgosiu... Wiosny ani widu, ani słychu... U mnie dziś -12st. wcześnie rano było...
Jakoś nawet tych świąt nie czuję... Begonie mi rosną, jeszcze chwila i za duże się zrobią, przysłali mi Hostę i muszę ją wsadzić do doniczki... Czekam z innego sklepu na nasiona, czas najwyższy siać, ale oni czekają na cieplejsze dni...
Twoje roślinki pod śniegiem, czekają cierpliwie...
Pozdrowienia przesyłam i wszystkiego dobrego... :)
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”