Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Post »

A to bym gafę strzeliła :oops: . Dziękuję kochane za radę ;:196 . A słynne majowe przymrozki im nie zagrożą? :roll: . Kurczę, tak nad nimi biadolę jakby były ze złota ;:306 , ale polowałam na te konkretne odmiany, więc się cieszę jak gwizdek :wink: . Tym bardziej dziękuję za ustrzeżenie przed błędem. ;:167
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja wsadziłem obydwie do doniczek ze zwykłą ziemią do kwiatów. :;230 Siedzą na oknach.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Ale pamiętaj ,aby miały chłodno ,a nawet zimno ,tak dla nich będzie najlepiej .
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Kasiu, zabłądziłam do Ciebie ;:65 i chętnie będę śledzić Twoje ogródkowe poczynania ;:215
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Jarzębinko,trafiłam do ciebie i widzę dużo zapału i piękną działeczkę do zagospodarowania,dobrze że są tacy ludzie bo świat jest piękniejszy,chętnie będę kibicować może przydam się też w jakichś radach :wit :wit

-- 17 mar 2013, o 10:46 --

Witaj Jarzębinko,trafiłam do ciebie i widzę dużo zapału i piękną działeczkę do zagospodarowania,dobrze że są tacy ludzie bo świat jest piękniejszy,chętnie będę kibicować może przydam się też w jakichś radach :wit :wit
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Elu i Matro witajcie serdecznie! :wit Będzie mi miło, jeśli się tu pokręcicie dłużej. Chętnie skorzystam z każdej rady, bom jeszcze zielona :wink: . Na razie działkowo nic się nie dzieje, bo pogoda...no, cóż zima się rozgościła i tylko przebiśniegi robią co mogą. A mieszkanko moje małe wygląda już jak dżungla, takie jest pełne roślinek złapanych okazjonalnie i czekających na możliwość posadzenia w gruncie ;:306 .
Niestety wiosny na razie ani widu, ani słychu :evil: .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Ps. Dziś właśnie M kupił okazjonalnie wiśnię "Łutówkę", za okazjonalną cenę w Biedronce :;230 .
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Kasiu bardzo serdecznie. Pozwoliłam sobie pokręcić sie na Twojej działeczce. Jeszcze tu wrócę :-D Jestem bardzo ciekawa wiosny u Ciebie.
Pozdrawiam

-- 17 mar 2013, o 19:18 --

;:138 Mąż kupuje roślinki, tylko pozazdrościć. Kasiu byłam wczoraj w biedronce i nie było drzewek. ;:110
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Będziesz miała ruch na działeczce-bo nie jeden będzie chciał się u Ciebie pokręcic :;230
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit W mojej B. też drzewek nie było! A niby sieciówka i wszędzie powinno być to samo i w tym samym miejscu!
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Dorotko cała przyjemność po mojej stronie! Kręćcie się ile chcecie :lol: . Faktycznie dziwna sprawa z tą Biedronką, ale już tak się zdażało, że w jednej coś było a w innej nie :( . U nas to mąż najczęściej w zimie robi zakupy, dlatego często piszę, że kupił jakąś roślinkę :wink: . Zresztą to on mnie zaraził zielonym wirusem, więc się rozumiemy, jeśli chodzi o zakupy roślinne :heja . Zaraz jedziemy do castoramy na dalsze poszukiwania kółek z hamulcem do ławy, ciekawe z jakim cwiatkiem wrócimy ;:306 .
Na działeczce nadal zima. Posadzonych niedawno prymulek nie widać spod śniegu. Dopiero zaczynamy pierwszy sezon na działce, dlatego nie mam jeszcze nic do pokazania, ale obiecuję się poprawić zdjęciowo :lol: . Z pola nasiennego (śmiesznie zabrzmiało :;230 ) przeżyły tylko 3 siewki kobei, 2 passiflory, czekam na wzejście lobelii i macierzanki piaskowej. Asarina wzeszła i wsiąkła (5 siewek), jednego dnia były a przez noc zniknęły bez śladu :shock: . Sasanki nie wykiełkowały, z 3 wysianych paczek nie mam ani jednej :cry: , a tak mi się marzyły! Gdyby komuś się rozpanoszyły za bardzo w ogrodzie, to ja chętnie zaadoptuję :wink: , tylko na razie nie mam się czym odwdzięczyć (no chyba, że z domowych :roll: ). To by było na tyle jeśli chodzi o nowinki. Dalej czekamy na wiosnę ;:3 .
Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kasiu jestem ciakawa zagospodarowania tych 450 m2.....łączy Nas wiele....teren ten sam ;:333
Będę zaglądać :wit
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Agnieszko witam Cię serdecznie w moich skromnych i szaro-burych progach. Hmmm to zabrzmiało tajemniczo, może jakieś szczegóły? :wink: . Gdy tylko znajdę wolną chwile, a reczej parę chwil, to wpadnę z rewizytą :wit . Melduję posłusznie, że z Castoramy wróciliśmy z kółkami do ławy :heja , a 2 borówki amerykańskie odm. bluecrop, aronia "galicjanka" i nasionka okrągłej marchewki wskoczyły nam do koszyka przypadkiem ;:306 . Mam nadzieję, że to będzie smaczny rok :;230 .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kasiu zapraszam serdecznie do siebie :wit
Nic nie poprawia tak humoru jak zakupy...jaki u CIebie stan pogodowy? U mnie śnieży :evil:
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Nie ma to jak zakupy na poprawę humoru.
Ja jestem zadowolona , że dostawa moich zakupów opóźnia się,bo miałabym ten sam problem co Ty Kasiu.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Hej :wit
Prawda nie ma to jak zakupy na poprawę nastroju. A w tym roku zima od nas nie chce odejść więc będzie dużo sadzenia i siania w ogrodzie:) Czyli to co lubimy:)
Pozdrawiam Sylwia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”