Mój domowy roślinny miszmasz....cz. 2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój domowy roślinny miszmasz....cz. 2

Post »

Ha ha ha... :;230
No co...nudziłam się...to taki martwy okres..to sobie wysiałam.. :tan ...

Ania adenki już nowe rosną...ale okropnie szkoda mi tamtych.. ;:145
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Widzisz jaka nuda potrafi być inspirująca ;:306 .Kasiu czasem jak widać dobrze się ponudzić ;:306 bo chociaz efekty widać.Zamiast płakć za tamtymi zacznij śpiewać pieśni pochwalne dla tych nowych,poczują się bardziej chciane.Bo jak za duz o smutku poczują to jeszcze focha strzelą... ;:219
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Focha..i tak robią.ale dlatego że nasionka stare..i nie chcą wychodzić jak należy...
Ładnie wzeszły tylko 3 gatunkowe Adenium Arabica...kupowałam na sztuki ..podobno prosto z Tajlandii..ale jakoś wątpię, bo Obesum nie wyszło ani jedno ;:223
Zamknięty wątek Adenkowy..bo już bym powiedział kilka słów temu co sprzedawał.. ;:188
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

Kaśka...Ty nie narzekaj...kobea Twoja gigantę monsterę przypomina.... ;:138 ;:138 ;:138
Ja już swoją dwa razy siałam...dalej jesteśmy w czarnej dziurze... ;:170 ;:145 ;:224
Aaaa.... tamarillo...no jest na czym oczko zawiesić ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie narzekam Słonko..ale nie wiem czy kobea mi wytrwa..a Tamarillo jest okropnie delikatne..mam 2 szt..i każda jest innej wielkości, dziwactwo :uszy

ale jest troszkę innych sukcesów..więc kilka porażek jakoś zniosę.. ;:304

A czemu Tobie żadna nie wschodzi??? Przecież to nie żadne nie wiadomo co?..Musiałaś może trafić na stare nasiona, albo źle przechowywane..mnie też nie wyszły pomidorki jedne tzn tak..ale 2 tylko..tak samo truskaweczki...a były świeże..więc nie martw się..tak to jest z nasionami...mówiłam Ci ,że canny też mam tylko 2..u mnie chyba lubią parami wschodzić... ;:306

Kasiu..nie poddawaj się..no co Ty..ja tyle razy siałam nie które nasiona, że aż wstyd..i co? dalej nic z niektórych gatunków..ale kiedy moge kupuje znów ..i z głupią nadzieją zaczynam od nowa.. ;:215
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

Kasiu... w Tobie jest tyle wiary, nadziei i miłości że ręce mi opadają...bom chyba mniej wierząca jest :wink:
Po Twoich postach wiem, że nie poddawać się trzeba, a walczyć o każdą sadzoneczkę...jak o każdy dzionek :lol:
Kobea moja zatruta była ;:185 ...albo przeterminowana....albo zauroczona....albo do duuupy....
Kupiłam sobie inne pnące w razie niepowodzenia...wilce, nasturcje , groszki i inne ;:170
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To ja już nie wiem..może trza by szałwią okadzić.. ;:224 urok może na Ciebie rzucił jakiś taki..niedobry :;230
No to jak całkiem nic...to podzielę się z Tobą ;:196 ...ale nie poddawaj się mała...trzymam kciuki ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

oxalis pisze:Kasiu... w Tobie jest tyle wiary, nadziei i miłości że ręce mi opadają...bom chyba mniej wierząca jest :wink:
Po Twoich postach wiem, że nie poddawać się trzeba, a walczyć o każdą sadzoneczkę...jak o każdy dzionek :lol:
Kobea moja zatruta była ;:185 ...albo przeterminowana....albo zauroczona....albo do duuupy....
Kupiłam sobie inne pnące w razie niepowodzenia...wilce, nasturcje , groszki i inne ;:170
Ja też walczę, ale jak mi teściowa w doniczkę zajrzy to co bym nie robiła wszystko pada, już i mi ręce opadają ;:185
Awatar użytkownika
pieczarah
500p
500p
Od: 14 lis 2010, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

labka1 pisze:
moja plantacja..czyli totalny miszmasz...roślinny ;:306
Obrazek

ale Ci się namnożyło tych pojemników ;:oj teraz tylko czekać słońca i efektów ;:65
a ja sobie tak schowałam nasionka, między innymi otrzymane od Ciebie nasionko Adenium, że ich znaleźć nie potrafię ;:145 a tu wiosna coraz bliżej
pozdrawiam,ania
kłujące
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

No Kasiu ja właśnie tylko w doniczkach wszystko hoduję :) Chyba się biorę za robotę... bo potem będzie po ptokach ;:202
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Kasiu kobea faktycznie gigant , ale za to na pewno wcześnie zakwitnie ;:108
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
agnieszka_
1000p
1000p
Od: 21 gru 2012, o 18:54

Post »

Kasiu kobea już jaka fajna , jutro ma być duuuuużo słonka wszędzie więc będzie co robić ;:108 aby choć trochę każda roślinka dostała promyków ;:3
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani...u jest mróz, śnieg...i zawieja...ziąb potworny...padły mi 2 maluszki co dopiero wzeszły..klonika i złotokapu...jakieś delikatne :roll:
zdjęłam z okna już, ale wieje strasznie wentylatorami i w ogóle... nie wyobrażam sobie nawet żeby mogło jutro byc słonko..bo mróz jest duży..obiecałam dziewczynom paczuszki wysłać i nie mam jak..za zimno..wybaczcie ;:167

Mam namiastkę wiosny dla Was...kwiatuszki jeszcze urodzinkowe i Hiacynt lekko niewydarzony z B. ;:224

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Są dwa..drugi dopiero wystawia głowę...Ale biały ten wyższy..już kwitnie i pachnie..choć nie jest zbyt urodziwy.. ;:306 to jednak poprawia humor przy takiej pogodzie.. :tan
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Kasiu, kwiatki fajne, ale ten żółty wazonik przepiękny po prostu

taki skromniutki i efektowny.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Byłam tu wcześniej,a le kwiatków ie widziałam ;:124 .To karygodne ;:14 może tem hiacynt faktycznie jakiś nie bardzo, ale za to narczyze bija na głowę wszystko.Ten żołty jest wspaniały.Nawet nie wiesz jak bardzo zatęskniłam za wiosną ;:173 ;:3
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”