Dzięki, KlaroKlara154 pisze:Te zdjęcia to balsam dla oczu oślepionych od wszechobecnego śniegu.
Dziękuję Ci!

Brakuje słoneczka, to trzeba się jakoś pocieszyć ubiegłorocznymi fotkami

Dzięki, KlaroKlara154 pisze:Te zdjęcia to balsam dla oczu oślepionych od wszechobecnego śniegu.
Dziękuję Ci!
Tak, ogród szybko się zmienia i to mnie cieszy, choć wiem, że wciąż wiele do zrobienia. Cieszę się jednak, że zaczyna być zielono wokoło i nie są to tylko chwasty, ale coś więcejedulkot pisze:Monia te Twoje widoki są wspaniałei jak sobie wspomnę jak było jeszcze rok temu to widać jak się zieleni i rozrasta. A ten krąg przed wejściem jest cudny
Keetee pisze:Monia ....dzięki ...ale cudne te Twoje widoki
robaczek_Poznan pisze:Monia, dziękuję
Piękne wspomnienia lata, Twój ogród już bardzo dojrzały, w tym sezonie będzie istne szaleństwo kwitnienia
Gosiu, nowy aparat aż się prosi, ale póki co mam ważniejsze wydatki - wciąż mamy niedokończony dom i ogród, więc na to są potrzebne fundusze. Szkoda mi teraz wydać na aparat ponad tysiąc zł.Margo2 pisze:Bardzo lubię Twój ogród.
Mam nadzieję, że kiedyś kupisz sobie nowy aparat, ale na razie będziesz robiła zdjęcia starym.
Wcale nie wyszły złe.
Ja z krązków jestem zadowolona, ale i tak moje zdolności siewowoe są straszne.
Tobie jednak może się udac
Moniczko, Concerto ma takie nieduże kwiaty, ale za to jak kwitnie, to jest ich dużo. Lubię tę odmianęRozeta pisze:Moniu,
dzięki za fotkę Concerto. Uwielbiam jej kolor i ułożenie płatów. Szkoda tylko, że same kwiaty są nieduże, przynajmniej u mnie. Może z wiekiem się jakoś rozkręci, albo muszę dołożyć jej jakiegoś dobrego jedzonka ...
.
Jak dobrze pooglądać u Ciebie wspomnienie lata ....
To prawdaAnnes 77 pisze:Moni zakupy zawsze poprawiają humorek
Wcześniej nie było po co, ale w sezonie lubię OBI - mają ładne rośliny i fajne dodatki do ogroduMargo2 pisze:Rozumiem, że aparat nie jest priorytetowym zakupem. Też bym tak zrobiła.
Ja jeszcze w tym roku nie byłam w OBI.
Kasiu, warto. Kule bukszpanowe (b.ładne, zdrowe) były po 25zł i po 32zł (większe), stożki dość drogie, bo coś ok.60zł, ale były też wielkie krzaczory bukszpanowe - większe od stożków i baaardzo gęste po 32zł, które kupiłam i sama zrobiłam stożkirobaczek_Poznan pisze:Monia, ciekawa jestem jakie ceny były bukszpanów w Obi, warto tam zajrzeć?
Miłego