Witajcie Dziewczyny!
Wczoraj wreszcie udało mi się skończyć rabatę irysową. Zrobiłam też fajne miejsce dla prymulek. Zwiozłam 2 taczki kamieni i 15 worków ziemi. Dziś mnie łupie w kręgosłupie. Planów do zrealizowania trochę jeszcze jest...Tylko żeby pogoda była taka jak wczoraj mmm...Do pracy idealna

Niestety zapowiadają ochłodzenie.
Ewo 
juz zacieram rączki i nie mogę się doczekać na rośliny ,które zamówiłam.
Majka411 
widziałam Cię u Ewy i Ani ,ale jakoś brak mi czasu, by oglądać ogrody, ale zapisałam Cię hi hi. Jesteś na mojej liście

.Muszę zamówić wreszcie róże, ale wolny czas spędzam na forum

.Mieszkam 30 km. od Warszawy. Marzeń jest dużo, ale miejsca mało już;:145 . Lubię takie pierdoły, które dodają miejscu klimatu. O, które latarenki Ci chodzi białe, czy kakaowe?
Annabuko1 
Tak to są latarenki i rozwar. Tez gdzieś mam różowego.
Julianna 
liliowce też zdobyły moje serducho, a w tym roku zaszalałam i zamówiłam 20 szt. Z oczkiem, to się bardzo umęczyliśmy, bo musieliśmy wymienić folię, ponieważ woda nam uciekała. Zapraszam częściej
Aniu Annes77oj szaleję poczułam ciepełko i ostro zabrałam się do roboty. Forsycji nie mam u siebie. To nie za wcześnie na rozgarnianie kopczyków?. Ja, to robię w połowie kwietnia. Widać już u mnie małe pączki u róż. W ros..miałam ją zamówić w zeszłym roku ,ale jakoś mi umknęła (leonardo da vinci). A Louise... Aniu Ty kusicielko.... Kochana będę miała pashminkę i to dwie

. Ta biała roślinka to goryczka,środeczek ma w kropeczki

.
Magda ja też uważam ,że lepiej wsadzić małego iglaka, a później uformować. Obsadzić możesz bylinami. Zależy, czy jest na tej rabacie więcej cienia, czy słońca.