Sosny, sójki, sarny i inne takie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie

Post »

Kochana wiosna doda Ci energii zobaczysz ,wyjrzy słonko i świat znów będzie piękny ;:108
Uszy do góry ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Trzymam Cię za słowo! Bo ja to leniuch jestem a jeszcze jak mi coś nie idzie to motywacja gwałtownie spada.
Nie wiem czy pasuję do ogródka i sielskiego-wiejskiego życia , ale do bloku (dziś byłam na starych śmieciach) też mnie już nie ciągnie.
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pasujesz jak ta lala i uśmiechnij się ;:168 Wszystko się uda ...jak coś to przyjadę Ci pomóc :lol:
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

o Boże jaka jestem zmęczona... chyba w tym sezonie nic mi się nie uda zrobić a tak bardzo bym chciała ... :lol:
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dasz radę ;:215 ... trzymam kciuki ;:333 Ja tez mam co chwila doła i tez mi się nic nie chce ,ale jak wygląda słonko świat jest inny ;:3
;:196
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Aniu bądź dzielna - słoneczko na dłużej wyjdzie to od razu zechcesz działać .Zobaczysz będzie dobrze ;:108
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Wypuszczałam Danusię ,bo skoro zaoferowała się pomóc to zaraz wymyślę co by tu mogła przekopać :twisted:

A tak serio to wkurza mnie ta moja rozlazłość i brak chęci do działania. Za mało słońca było tej zimy!
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aniu ;:196 Nic się nie martw, jak wyjdzie słoneczko dostaniesz powera i trudno będzie Ci przystopować, bo fakt człowiek po tej zimie jest śnięty jak rybka... ale za chwilkę bedzię cieplutko i temperatura zacznie rosnąć a razem z nią poziom naszego humoru... ;:196 ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

czar_na pisze:A tak serio to wkurza mnie ta moja rozlazłość i brak chęci do działania. Za mało słońca było tej zimy!
Aniu, dokładnie tak się też czuję, huśtawki nastrojów straszne, raz w ciemniej dziurze, to znów wdrapuję się na mały pagórek pogody ducha, żeby za chwilę znowu wylądować w jakiejś czeluści pesymizmu. Winię za to, ten totalny brak słońca, bo przecież nawet zima w promieniach słońca wygląda całkiem do zniesienia. Wraz z wiosną chęć do działania w nas wybuchnie jak wulkan i oblecimy wszystkie zagony i rabaty z sekatorami, szpadlami i motykami, czego sobie i Tobie życzę, a także wszystkim którym dokucza przedwiosenna deprecha.
Współczuję załatwiania spraw technicznych z telefonią, potrafią doprowadzić do rozpaczy, po prawie trzech latach rachunki nadal u nas przychodzą na stary, miastowy adres, prostowane to było już N-razy i nic, te firmy są niereformowalne.
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

cyt... nie chce się nawet psich kup zebrać :oops:
U mnie nawet ich jeszcze nie widać,pod śniegiem,ale też mnie to czeka :roll:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

czar_na pisze:Trzymam Cię za słowo! Bo ja to leniuch jestem a jeszcze jak mi coś nie idzie to motywacja gwałtownie spada.
Nie wiem czy pasuję do ogródka i sielskiego-wiejskiego życia , ale do bloku (dziś byłam na starych śmieciach) też mnie już nie ciągnie.
Nie pasujesz? to sobie wyobraź siebie w mieście: pogoda taka sama, słońca nie ma, nastrój wiadomy, psie kupy w podobnej, jak nie większej ilości i to takie, na których usunięcie nie masz żadnego wpływu :evil: Sąsiedzi z dołu się rozwodzą i cały blok to słyszy, sąsiedzi z góry sprawili sobie wrzeszczące niemowlę, a sąsiad z boku zainaugurował na balkonie sezon grillowy, a jak się chcesz z mężem pokłócić, to musisz szeptem w przedpokoju, bo tylko stamtąd nie niesie się na cały budynek... to może jednak na wsi lepiej? :wink:
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, na pocieszenie muszę tez się przyznać, że ja do najbardziej pracowitych nie należę. Zdecydowanie wole kontemplowanie natury z pozycji leżaka, kanapy :wink: Oczywiście dla przyjemności grzebanie w ziemi i machanie łopatą uwielbiam, ale jak już coś muszę ( bo termin, bo trzeba) to już wyłazi ze mnie drugie oblicze :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Pat ty to potrafisz wizję roztoczyć. Zapomniałaś o wyjącym psie i sąsiedzie ,który niedzielę uważa za doskonały dzień remontowy więc wczoraj usłyszałam wiercenie i kucie i wróciły wspomnienia.
Nie chodzi mi o to ,że balkon przedkładam nad swój ogród ale jak kolejny rok zamiast planować urlop tworzymy długą listę najpilniejszych prac i już z niej widać ,że nie sposób jej zrobić w tym roku to mną targa.
Jak się już odrobimy to będzie malowanie domu i remonty :lol:

Magdziu z nieba mi spadłaś. Tu na forum same pracusie a ja widać uwielbiam podziwiać ale niestety nic się nie chce samo zrobić :evil:

No ale dziś świeci piękne słonko więc po śniadanku zamiast sprzątać (słońce mi pięknie wszystkie braki w domu doświetliło) idę z córką i psiejskimi na spacer i natnę sobie gałązek brzozowych. Mam nadzieję ,że już za kilka dni będę miała wiosnę w domu :)
A w środę T bierze urlop więc jedziemy z koksem tzn wycinanie sosen, przesadzanie brzóz , grabienie trawnika.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aniu kochana co to za doły... ;:3 wszystko pokona...to najlepszy ogrodniczy lek
;:333
Przesyłam garść pozytywnej energii ;:168
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aniu, nie łam się. U mnie to samo. Lubię podziwiać i robić w ogrodzie, ale dopóki nie muszę tego robić pod presją czasu, ludzi.
Kup psich to mam tyle, że nie mam prawie gdzie nogi postawić
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”