ELu/ ElleBelle/...przepraszam , odpisuję dzisiaj na poprzedni post...
Kochana ...kawka też dla Ciebie była....wiem,że nie lubisz ciasta...więc zaproponowałabym Ci coś "mięsistego"
Misiu/lora/...przegapiłam wczoraj i Twój i
Iwonki/0042/post.
Dziewczyny ...ale wiecie,że ja o Was nie zapomnę...nigdy...i o wszystkich pozostałych moich fantastycznych gościach. To za Waszą kochani sprawą, moje pół roku na emeryturze przebiegło tak "bezboleśnie". Jestem Wam niezmiernie wdzięczna za to,że nie zostawiliście mi czasu na rozmyślanie o zakończonej "służbie" zawodowej.
Marysiu!/ maska/...no to wcale Ci kochana nie zazdroszczę "zasiedzenia" zimy....Ja biegałam dzisiaj z aparatem za ptakami w ogrodzie....jest ich bardzo dużo...ale nasza Imka okazała się sprytniejsza i je przepędzała zanim ja "pstryknęłam"
Mój eM miał niesamowita radochę....Życzę szybkiej wizyty wiosny
Ewo!/Rozalko/witam z tego cieplejszego regionu ....Dzisiaj u mnie zapowiada się przyjemny dzień...Nie ma ani sniegu....ani błota pośniegowego
Jurku./semper/..miło mi,że zajrzałeś. Ja mogę rozpocząć sezon ogrodowy...i warunki i pogoda są ku temu sprzyjające...i chęci nieodparte
Przed chwilą po "moim niebie" przeleciał niesamowicie duży klucz dzikich gęsi... Pozdrawiam!
Ewuniu/Mewo/...u mnie nie zostało juz nic po roztopach...z powodzeniem wiatr osuszył...Pozdrawiam cieplutko!
Elu/ ElleBelle/...no to kochana masz jeszcze obowiazkowy odpoczynek od prac ogrodowych, skoro tak mokro .Wiem...wiem jak tez jesteś spragniona wiosny i

Życzę Ci z całego
Dorotko!...a jaka pogoda w stolicy województwa?..Pozdrawiam cieplutko !