Mag...iczny Ogród - mag cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w altanie spokojnie wszyscy zapowiedzeni goście się zmieszczą więc o dach nad głową to się akurat nie martwię - gorsze jest to że wszystko będę musiał przewieźć na diałkę na rowerze bo tacie samochodem zachciało się jechać dzisiaj na wieś ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja i tak jadę rano na działkę
a wieczorkiem to już tata będzie koło 21 :P dam radę - nie takie rzeczy się robiło
- żebyś Ty wiedziała co ja woziłem na tym rowerze...

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, dziękuję za wizytę i uznanie. Mieszanka funkiowo-paprotkowa może nie trafiła na okładkę książki, ale na tapetę do komputera i muszę przyznać, że z błękitną bordiurą ekranu wygląda odlotowo.
Katalpa jest jak najbardziej naturalna, bo chciałam mieć duże, piekne drzewo. A czy odstrasza komary? Nie wiem. Tutaj na suchych, piaszczystych terenach nie czują się one najlepiej, a wszystkie wyklute w oczku larwy, są natychmiast
ze smakiem pochłaniane przez rybki. Ale za to dzisiaj u Karolka "nacieszę" sie pewnie nimi do syta.
Szkoda, że nie możesz do nas dołączyć (nie ze względu na komary
)

Katalpa jest jak najbardziej naturalna, bo chciałam mieć duże, piekne drzewo. A czy odstrasza komary? Nie wiem. Tutaj na suchych, piaszczystych terenach nie czują się one najlepiej, a wszystkie wyklute w oczku larwy, są natychmiast
ze smakiem pochłaniane przez rybki. Ale za to dzisiaj u Karolka "nacieszę" sie pewnie nimi do syta.

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Mam nadzieje Magdo, że nie wszedł Ci w drogę żaden "kibic"
Zaraz pobiegnę za balsamicznym / mniam, mniam/
Link do managera, który baaardzo ułatwia wstawianie zdjęć
http://www.fotosik.pl/narzedzia.php

Zaraz pobiegnę za balsamicznym / mniam, mniam/
Link do managera, który baaardzo ułatwia wstawianie zdjęć

http://www.fotosik.pl/narzedzia.php
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Gabryś za link, może uda mi się coś zdziałać przy jego pomocy. Dojechałam bez przeszkód, mimo, iż było o godzinę później niż myślałyśmy. A Wy - poradziłyście sobie? Przecież to już była pora komunikacji nocnej, która kursuje z częstotliwością moich wiejskich autobusów.
A aceto balsamico di Modena - dobra inwestycja, zawsze się przyda ;:13

Mówisz o godzinke pomyliłyśmy sie?
Ważne ,że dojechałas szczęsliwie
Nad nami zlitował sie Przemek, co prawda mnie wyrzucił 200 m od domu, zostawił sobie młodsze
Ale niech mu tam...
W domciu byłam po godz 0 :P
aceto balsamico di Modena , madziu dobrze,że wczoraj mówiłaś bardziej ludzkim językiem
.
DZiewczyny, chłopaki jaki Magda robi sosik winegre ;:13

Nad nami zlitował sie Przemek, co prawda mnie wyrzucił 200 m od domu, zostawił sobie młodsze

W domciu byłam po godz 0 :P
aceto balsamico di Modena , madziu dobrze,że wczoraj mówiłaś bardziej ludzkim językiem

DZiewczyny, chłopaki jaki Magda robi sosik winegre ;:13