Dziś nadal bez Słońca ale wreszcie zapowiadają wyższe temperatury więc może coś będzie z tej Wiosny

Jak na razie to tylko ten widok raduje moje serce
Mieczyki , które pokazywałam to tylko część z tych co posiadam , prawda ,że jak Dalie wymagają trochę więcej pracy ale je uwielbiam
julianna - witaj w moim wątku

-bardzo dziękuję za tak miłe słowa ale uwierz mi ,że to co ja posiadam to tylko kropelka w porównaniu z innymi dziewczynami na FO , które mają niesamowite kolekcje Róż , Mieczyków itp. - i to od nich się uczę , podglądam i jednocześnie zarażam
Lucy36 
witaj - niestety nie zamawiałam u tych sprzedawców , Róże część kupowałam u bogdan w1 na All. - te bardziej rodowodowe w Rosarium i Rosaplant i we Floribundzie

Ja w tym roku ograniczyłam sianie do minimum , brak miejsca ale za to zrobiłam kilka dużych zakupów sadzonek
gajowa Ewciu , Elu - Ja wcześniej też sadziłam Mieczyki ale te zwykłe i traktowałam je jak jednoroczne bo fakt nie miałam gdzie przechowywać ale jak trafiłam na FO i zobaczyłam Mieczyki u naszej Anity

to przepadłam i cóż musiałam stworzyć im warunki aby się przechowały bo takie okazy jakie kupilam u Anity żal byłoby zmarnować
Aniu - Ja też swoje sprawdzałam i też są kiełki

, mam kilka fioletów takich aksamitów i bardzo ciemne bordowe - dokupię jeszcze u Anity ciemnych bo stanowczo mam za malo
A to jeszcze kilka z moich pupili
Jednak w fiolecie mi bardziej do twarzy