Hejka wszyscy zioloni kochani
U mnie napadało tego białego.....ze ho ho...jakwiecie nie przepadam za zima,ale znowu sie ładnie czysciutko zrobiło .
Co najwazniejsze wyglada co raz słoneczko i jakos moze nam ten dzień dzisiejjszy umili
Mamuska moja dzisiaj ze wschodu dzwoniła i mówiła ,ze na początek marca 10stopni nadaja...i tego sie trzymam
czas nam leci i zostało 29 dni do wiosenki przecudnej ,cieplutkiej,pachnacej ....
Aneczka ...ta zieleń na fotkach jakos mnie tak wczoraj zainspirował....niby sam zielony ,a działa
Kasia ja nie znosze siebie w wersji rozplaszczonej , po dwóch dniach rozdziabdziania....było jasne
albo w te albo we wte
Na szczeście mam przyjaciół blisko i Was ...wiec dzwigamy sie w razie co

Jst dobrze ...damy radę
Majeczka gdyby nie to ,ze ja ogólnie juz mam dosc remontu ...pewnie by tak było Ale pewnkiem zajac sie musze...bo sama widzisz co mi sie w głowie wyprawia ... Helloł...gdzie watek hę...hę
Agusia u mnie wczoraj cały dzień padało...i w rezultacie mam tego z 10 cm Ale znowu czysciutko...nie musze sprzatac . Juz niedługo
Julianno...no musim sie kochana ratowac, zapodaj cos swojego, czekam na Twój wateczek ...bo ja ciekawski nos jestem

Miłego dzionka
Ewciu super wymysliłyscie to spotkanko w zimie,pewnie od razu Ci lepiej

Nie ma to jak swoje ludzie
Marysiu przycisniemy Ewcie i wszystko pokaze

Twoje spotkanko z Małgosia tez super sprawa
Majeczka edulkot jedna scianke skuc moge...

ale mam ochote tez skuc do cegły taka wielka scianoche i nie wiem czy sie porywac...bo nie lubie stawac w pół droki...zobacze jak będę miała znowu wnerwa porzadneo to sie dorwe do tego

Na razie malowanko w dwóch pokojach ...małych

Ach te nasze ksiezniczki...marzenia urzeczywisnione...juz niebawem przyfruna do nas
cdn...zabrakło usmieszków