Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

tade k pisze:Ja także chcę już ''grzebać się '' w ziemi , sadzić i kopać. ;:108 :tan :tan Wiosna o terminie chyba przyjdzie. :shock: Byle nie póżniej. ;:202 Kret (Jarek) jeszcze zimę zapowiada ;:145 ;:223
Kret niech się schowa do tej nory z której wylazł, wiosna się zacznie w przyszłym tygodniu :heja

Dorotko, cieszę się, że nastrój wrócił ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Zbuntowałam sie dzisiaj ...bo już miałam dość tego niechcenia....narzuciłam sobie robote, koniec tego mędzenia ;:124

:;230 :;230 Dorotka i tak trzymaj.... do wiosny wszystkie pokoje oblecisz ;:306
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko u mnie też ciągle sypie śnieg, drobniutki i pylisty jak cukier puder.... ale na chwilę nie przestaje :roll:
Cudne soczyste, kipiące zielenią zdjęcia..... ale już niedługo..... 8-) :lol:
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Dorotko zdjęcia cudne pokazałaś, nastrój Ci się poprawił to i wiosna przyjdzie niebawem, wspólnymi siłami przywołamy ją.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ale tutaj soczyście zielono ;:oj na przekór dzisiejszej pogodzie. Miałyśmy mini spotkanie w Rybniku w kafejce, śnieg sypie za oknem a my o kwiatach i ogrodach kilka godzin nawijałyśmy ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

I nie pochwalisz się ? ;:4
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko a u Ciebie też zieloności :shock: kojące zbielałą duszę i od razu lepiej. A jak czytam żeś się zbuntowała i i wynajdujesz sobie robotę to się przeraziłam że będziesz ściany skuwać i nakładać i szlifować i malować choćby Julek ;:202 i zaginiesz jak ona w akcji remontowej ;:219
Śliczne różyczki niedługo do nas dojadą i będziemy je podziwiać i podziwiać i podziwiać ;:306 ;:306 ;:306
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

OOOOOOOOOo jak fajnie ,humorek się poprawił i wszystko wróciło do normy ;:215
Dorotko już się bierzesz za wysiewy , znaczy nie Ty a sąsiadka :lol: ja się wstrzymuję do marca . Na temat remontów się nie wypowiadam bo jak pomyślę o swoim to mi się włos na głowie jeży ale Tobie życzę fajnej zabawy w skuwaniu tynków :lol:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

no ja Ci kucie bardzo polecam na wszystkie stresy i spadki nastroju: nic tak nie cieszy, jak własnoręcznie wykonana celowa dewastacja :)

zdjęcia efektów będą? :wink:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień dobry :wit
Ale u mnie wieje ;:219 no zima wróciła na całego ;:145
I do Dorcia, skusisz się na coś ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hejka wszyscy zioloni kochani ;:4
U mnie napadało tego białego.....ze ho ho...jakwiecie nie przepadam za zima,ale znowu sie ładnie czysciutko zrobiło .
Co najwazniejsze wyglada co raz słoneczko i jakos moze nam ten dzień dzisiejjszy umili :uszy
Mamuska moja dzisiaj ze wschodu dzwoniła i mówiła ,ze na początek marca 10stopni nadaja...i tego sie trzymam ;:138

czas nam leci i zostało 29 dni do wiosenki przecudnej ,cieplutkiej,pachnacej ....

Aneczka ...ta zieleń na fotkach jakos mnie tak wczoraj zainspirował....niby sam zielony ,a działa ;:215
Kasia ja nie znosze siebie w wersji rozplaszczonej , po dwóch dniach rozdziabdziania....było jasne albo w te albo we wte ;:306
Na szczeście mam przyjaciół blisko i Was ...wiec dzwigamy sie w razie co ;:333 Jst dobrze ...damy radę
Majeczka gdyby nie to ,ze ja ogólnie juz mam dosc remontu ...pewnie by tak było Ale pewnkiem zajac sie musze...bo sama widzisz co mi sie w głowie wyprawia ... Helloł...gdzie watek hę...hę ;:303
Agusia u mnie wczoraj cały dzień padało...i w rezultacie mam tego z 10 cm Ale znowu czysciutko...nie musze sprzatac . Juz niedługo ;:4
Julianno...no musim sie kochana ratowac, zapodaj cos swojego, czekam na Twój wateczek ...bo ja ciekawski nos jestem :uszy Miłego dzionka :wit
Ewciu super wymysliłyscie to spotkanko w zimie,pewnie od razu Ci lepiej ;:303 Nie ma to jak swoje ludzie ;:304
Marysiu przycisniemy Ewcie i wszystko pokaze ;:306 Twoje spotkanko z Małgosia tez super sprawa ;:4
Majeczka edulkot jedna scianke skuc moge... ;:224 ale mam ochote tez skuc do cegły taka wielka scianoche i nie wiem czy sie porywac...bo nie lubie stawac w pół droki...zobacze jak będę miała znowu wnerwa porzadneo to sie dorwe do tego ;:306 Na razie malowanko w dwóch pokojach ...małych :uszy Ach te nasze ksiezniczki...marzenia urzeczywisnione...juz niebawem przyfruna do nas ;:138
cdn...zabrakło usmieszków :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluska humorek przywołany do porzadku :wink: Nie sieje jeszcze , tzn pomidorki i papryke sieje sasiadka , ale to w marcu ....ja to wiesz kilka sadzonek będę miała poza koktailówkami :wink: Remonty Elusia ja lubie pod warunkiem ,ze nie trwaja długo....jak sie przeciagaja to mi sie flaki wywracaja ;:219
Pati jak sie wezme za to kucie do wyprubuje swoje zapedy na scianie w przedpokoju...schody chciałam pomalowac a ściane zostawic z cegły...ale co mi wyjdzie to obaczym, trzymaj kciuki ,miszczu ;:303 Jakcos zdziałam to obcykam ...a jakze ,chocby po to abyscie zobaczyły co poprawic ;:4
Moniu u mnie to samo ...sniegu ,ze ho ho...ale słońce jest i od razu inaczej sie patrzy na swiat :heja
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko masz słoneczko? A ja nie mam ;:185
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Ania ,no miałam ładne słoneczko z małymi przerwami, teraz zaszło ,u Ciebie chyba sniezy tak :?:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko masz takie atrakcyjne okolice obok siebie? To wczasy w domku nie trzeba szukać wody w Polsce :tan Syrenka wspaniała ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”