Ogródek Gosi cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek Gosi cz. 9

Post »

Gosiu, współczuję popsutej pompki :)
Na szczęście już po wszystkim ;:108 Jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać na wiosnę, ale jak będziemy trzymać się w kupie, będzie łatwiej :) ;:4 ;:196 :wit
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W marcu jak w garncu.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Edytko, najgorsze, że w sumie to nie powinniśmy narzekać. Przecież takiej zimy sobie życzyłysmy. Tylko, że jakoś bez tego słoneczka to tak smętnie.

Danusiu, to Westerland. Kiedyś na forum był szął na nią. Ostatnio róża zapomniana

Kasiu Robaczku, jeśli jedzie się do Stanów w celach zarobkowych, oficjalnie każdy musi mieć wizy, nawet Angole. Dotyczy to niestety także artystów. Wszystkie moje plany legły w gruzach, bo jak nie jedzie to nie zarabia :(
Całe szczęście, coś tam w Polsce już sobie kręci, ale to nie bedzie to.

Kasiu, mam jeszcze stracha, że do końca to ona nie jest naprawiona. A w nocy mamy nastawiony program na zmiękczanie wody, wtedy bardzo dużo tej wody trzeba wypompować. Jeśli pompka nie zadziała to cała piwnica rano będzie pływała. Miałam już to ki8edyś. Niestety wlazł grzyb i do tej pory nie mogę się go pozbyć. Trzeba by cały remont zrobić łącznie z wymianą płyt kartonowo gipsowych, a nie wiem jeszcze co z ociepleniem

Zbyszku, masz rację, że marzec może jeszcze nas nie jednym zaskoczyć, chociaż jak czytałam takie dłuuuugo terminowe, to marzec i kwiecień mają być ciepłe, ale bez szaleństw. Pewnie takie wiosenne temperatury. A w ogóle wiosna ma być niezbyt ładna. Brawdziwe ciepło dopiero ma przyjśc na wakacje. Niech już przyjdzie chociaż te 5-10 stopni.
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:196 Gosiaczku, wszystko będzie dobrze i się ułoży. Główka do góry!!! Mnie też smutno bez ;:3 Nawet na ogródek nie chce mi się jechać. ;:196

To dla Ciebie!!!
;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167
Obrazek
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tosiu, jesteś kochana ;:196
Bardzo dziękuję za pocieszycielkę
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu też masz takiego doła ;:168 , plany zarobkowe jak się zmieniają to nie jest lekko ale powinno się jakoś ułożyć i jakoś będzie coraz lepiej. ;:4 co ja gadam , musi być lepiej ;:333

dla Ciebie
Obrazek
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:196 Teraz, to musisz się uśmiechnąć ;:172 ;:215

Obrazek

Obrazek
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jakie przytulasy :D
Jakiś pech Cię prześladuje albo złośliwość urządzeń. W dodatku przeziębienie się skrada po tym przemoczeniu nóg :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Tosiu, dzięki Tobie myślę, że nie tylko Gosia się uśmiechnie - ja się wręcz roześmiałam. Tak że, ja też dziękuję ;:180
Gosiu ;:167 słusznie zauważyłaś, że taka zima jaką mamy to wcale nie jest dobra. Wiąże się niżami i fatalnym nastrojem. Dlatego ja lubię zimę ze śniegiem i lekkim mrozem - wtedy najczęściej jest wyż i słońce i lepszy nastrój. A co do sportów zimowych to tak - uwielbiamy je po prostu, zaraziliśmy też dzieci i naprawdę super spędzamy czas razem. I to w tym jest piękne - jesteśmy razem i dobrze się bawimy.
A co do poprawy nastroju... na mnie najlepiej działa zmęczenie fizyczne, więc idę poskakać, pobiegać, potańczyć. Ruch wyzwala zwiększoną produkcję endorfin (endorfinów?) - hormonów szczęścia. Na mnie działa ;:108 , może Tobie również pomoże?
Życzę Ci słoneczka, słoneczka, słoneczka i lepszeo nastroju ;:3
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

rudbekia jak najbardziej właściwa na te pochmurne i zimne dni ;:108 różyczki śliczne :wink: a kociaki niesamowite,puchacze,,śliczne ;:333 ja też je ;:167
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Gosiulku, głowa do góry. Wszystko będzie dobrze. Niedługo przyjdzie piękna wiosna, zaświeci słonko, a i w nas wstąpią nowe siły :tan ;:196 ;:3 ;:3 ;:3
A to na lepszy humorek :D
Obrazek
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Gencjana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2010, o 22:14

Post »

Gosiu, też Ci życzę, by uśmiech szybko powrócił. :D Jeszcze nie wybrałam żadnych róż. Chciałam poczekać na posadzone
jesienią, ale chyba szkoda czasu i na coś się skuszę. Zaczynam oglądać. Choć listę prawdę mówiąc mam od dawna. Dłuugą.
Pozdrawiam.Adrianna
Moje wątki Aktualny
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jesteście kochane ;:167
Jak można przy Was mieć zły nastrój? ;:196

Maju, Chopina zamówiłam jesienią mojej siostrze. Na razie zimuje zadołowany u mnie. Powiem szczerze, że coraz bardziej podoba mi się ta róża. Ciekawe czy jak zobaczę ją na żywo nie zapałam do niej miłością?

Tosiu, Twoje słodziaki zawsze wprawiają mnie w dobry nastrój. Szczególnie zdjęcie z koszykiem jest super. Kotka wygląda jakby kogoś obejmowała. Czyżby jej się coś śniło? ;:173

Ewo, pech faktycznie zazwyczaj u mnie chodzi parami. Pamiętasz sierpień? Wtedy też miałam zatrzęsienie złych wieści. Za to przeziębienie chyba przeszło bokiem. W porę zadziałałam ;:215

Asiu, to jest fajne, że możecie spędzać wolny czas razem i to tak aktywnie. U mnie niestety jest to niemożliwe, bo mój m. nie miał urlopu od 10 lat. Na razie wyjazd do stanów odpadł, ale ma już 4 weekendy już zabukowane. Całe szczęście, że ma inne możliwości. Potem 3 tygodnie ma wolne przymusowo, za to ja nie mogę wziąć urlopu. Zresztą nie wiem, czy coś mu jednak coś nie wyskoczy, bo czasem z dnia na dzień się dowiaduje, że gdzieś jedzie.
Chyba ja też reaguję na ruch tak jak Ty. Dlatego własnie lubię prace w ogrodzie. No i tańczyć uwielbiam. Pierwsza wchodzę na parkiet i ostatnia schodzę.
Nastrój już mi sie poprawił :D

Aniu, kociaki niestety nie moje, tylko Tosine.
Chociaz ja też uwielbiam koty.

Gosia, Ty mnie nie kuś słodyczami, bo ja i tak za dużo ich jem. W pracy musze mieć schowane kilka czekoladek, batonów, żeby się wspomóc.
Zresztą ja na stres reaguję inaczej niż większość. Ja w stresie tyję, bo zażeram go słodyczami. Nic tak nie poprawia humoru jak kawałek czekolady, albo pyszne ciacho.

Adrianno, dzięki Wam uśmiech już jest. :D
Jestem bardzo ciekawa jak jest Twoja lista różana.
Ja jakoś listy nigdy nie tworzyłam. Szłam na żywioł, co było akurat do kupienia to kupowałam.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Ojtam Gosia nie marudź ;) Wiosną w ogrodzie zrzucimy nadplanowe kalorie :D
Zdjęcia cudowne...zwłaszcza to z trawa na pierwszym planie i różą oraz lobelią w tle ;:173 ;:138
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosia, ja jeszcze nigdy w życiu tyle nie wazyłam. :shock: