Izo, nie zasługuję na takie wyróżnienie, choć bardzo za nie dziękuję. Jest mi ogromnie miło, że przypadają Ci do gustu moje poczynania w ogrodzie. Planów na ten sezon jest dużo. Chcę wszystko wykonać wiosną, a potem odpoczywać

Dobrego poniedziałku Ci życzę!
Gosiu, kciuki zawsze się przydadzą - dzięki
Gosiu-margo, kocio-psia integracja jest cały czas przyjazna, bez oznak agresji ani niedozwolonych czynów. Naprawdę jestem dumna z naszych zwierzaków. Klon palmowy (ten zielony) rośnie od południa, ma lekko usypaną skarpę dla lepszego uwypuklenia rośliny. Wilgoć zapewniona.
Kasiu, też tak uważam
Fiwonko, dziękuję za odwiedziny i komplementy

Z wysiewami nigdy mi nie wychodziło, a teraz myślałam, że za pomocą cudownych krążków torfowych, coś w temacie drgnie. Otóż jest jak zwykle

Prawdopodobnie przesuszam i zalewam, ot co.

Cieszę się, że Tobie wschodzi!
Małgosiu, dziękuję za wizytę... Mój hibiscus bylinowy rośnie od południowego wschodu. Gleba gliniasto-piaszczysta, zapewniona wilgoć i dużo słońca. Wychodzi późno, w drugiej połowie maja, kwitnie mniej więcej od początku sierpnia do późnej jesieni. Wytworzył już obszerny krzew, jestem z niego bardzo zadowolona. Co może sprawiać, że Twój kiepsko przyrasta?
Dario, miny i zachowanie poznających się zwierzaków - bezcenne
Majutku, świetnie odczytujesz mowę ciała Greeba i Sary - dokładnie tak wygląda ich 'próba sił' w 'rozmowach pokojowych'

Myślę, że mogłoby być zgoła inaczej, ale ku naszemu zadowoleniu zwierzaki dobrze się dogadują. Dziś przyjdzie chyba pora na DJ-ka, bo Greebo już jest oswojony z nową kudłatą postacią w domu. Miłego poniedziałku!
CDN...