Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Post »

W dzień kota widać wszystko jest możliwe ;:224
Może to początek wielkiej przyjaźni? ;:108 ;:170

U Ciebie już wiosna czy jeszcze omija Cię łukiem (jak to jest u mnie :evil: )?
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś relacje z integracji są niezwykle intrygujące i interesujące , szczególnie ostatnie zdjęcie ;:167
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agu ,ostatnia róża ,o którą pytałaś to Beniamin Britten a trzecia ,to Ascot.Nie zaglądam do Ciebie ,bo u ciebie o psach .Ja już swojego nie mam i temat dla mnie przykry .
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pokojowe rozmowy taki tytuł bym nadała tej serii zdjęć z integracji , choć na ostatnim zdjęciu chyba Greebo lekko cofnął tułów żeby nie spotkać się nos w nos z kudłatą istotą.
Greebo czuje się panem terenu i raczy akceptować swoją poddaną , a tak na marginesie to obydwoje są słodziutcy ;:167 a Sara bardzo wyraźnie urosła - nogi jej się wydłużyły i wygląda śmiesznie. Lubię takie nieproporcjonalne zmiany zachodzące w zwierzaczkach podczas dorastania a najśmieszniejsze jest jak uszy wyrosną takie wielkie jak u dorosłego a ciało jeszcze daleko w tyle. ;:173

Rh masz wielkie i bardzo ciekawa jestem jak im wyjdzie tegoroczne kwitnienie po przeprowadzce. :uszy
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Fajne fotki zapoznawania psiej-kociej relacji.. :D
a tu Sara prawie zrobiła grzbiet koci.. :wink:
http://img651.imageshack.us/img651/7806/dsc5629sh.jpg
a tu jak zagląda za nią hihi
http://img801.imageshack.us/img801/3963/dsc5635s.jpg
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Maja ma rację, Greebo chyba zastanawiał się jak się zachować. Chyba nawet juz jedną łapę szykował do ataku, ale nic ni piszesz o konflikcie znaczy obyło się bez nauki, gdzie jest miejsce małolaty
MALGOS9
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 20 sty 2013, o 19:09

Post »

Witaj Agnieszko. Chciałam zapytać o Twojego hibiscusa bylinowego. W jakim miejscu rośnie?Jakie ma warunki? Ja mam hibiscusa już 3 lata i rewelacji nie robi. Słabo przyrasta, zaczyna późno kwitnąć, albo nie rozwija pączków wcale.
Pozdrawiam Małgorzata
fiwonka

Post »

Aguś, prześliczny awatarek :) tak lekko, zwiewnie, słońce w pełni ;:3 A fotki czworonożnych domowników przesłodkie :D Jak patrzę na Sarunię, taką malutką, to moja Kulcia mi się przypomina :lol: A teraz to taka pannica, że hej :wink:
Dlaczego nie wychodzi Ci wysiew nasion? Myślałam, że u mnie będzie tragedia, ale lobelie i poziomki zaczęły wschodzić :) mam nadzieję, że coś z tego pójdzie do ogródka ;:173
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Fajne te twoje zwierzaki :)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A ja z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o twojego ielonego klonika. Czy on rośnie na słońcu?
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Agunia - trzymam dziś za Ciebie kciuki :)
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Agnieszko, macie jeden z najpiękniejszych ogrodów na forum. Czytam o waszych planach na ten sezon. Aż trudno uwierzyć, że może być jeszcze piękniej :)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Izo, nie zasługuję na takie wyróżnienie, choć bardzo za nie dziękuję. Jest mi ogromnie miło, że przypadają Ci do gustu moje poczynania w ogrodzie. Planów na ten sezon jest dużo. Chcę wszystko wykonać wiosną, a potem odpoczywać :) Dobrego poniedziałku Ci życzę!
Gosiu, kciuki zawsze się przydadzą - dzięki ;:196
Gosiu-margo, kocio-psia integracja jest cały czas przyjazna, bez oznak agresji ani niedozwolonych czynów. Naprawdę jestem dumna z naszych zwierzaków. Klon palmowy (ten zielony) rośnie od południa, ma lekko usypaną skarpę dla lepszego uwypuklenia rośliny. Wilgoć zapewniona.
Kasiu, też tak uważam :)
Fiwonko, dziękuję za odwiedziny i komplementy ;:173 Z wysiewami nigdy mi nie wychodziło, a teraz myślałam, że za pomocą cudownych krążków torfowych, coś w temacie drgnie. Otóż jest jak zwykle :) Prawdopodobnie przesuszam i zalewam, ot co.
;:173 Cieszę się, że Tobie wschodzi!
Małgosiu, dziękuję za wizytę... Mój hibiscus bylinowy rośnie od południowego wschodu. Gleba gliniasto-piaszczysta, zapewniona wilgoć i dużo słońca. Wychodzi późno, w drugiej połowie maja, kwitnie mniej więcej od początku sierpnia do późnej jesieni. Wytworzył już obszerny krzew, jestem z niego bardzo zadowolona. Co może sprawiać, że Twój kiepsko przyrasta?
Dario, miny i zachowanie poznających się zwierzaków - bezcenne :)
Majutku, świetnie odczytujesz mowę ciała Greeba i Sary - dokładnie tak wygląda ich 'próba sił' w 'rozmowach pokojowych' :) Myślę, że mogłoby być zgoła inaczej, ale ku naszemu zadowoleniu zwierzaki dobrze się dogadują. Dziś przyjdzie chyba pora na DJ-ka, bo Greebo już jest oswojony z nową kudłatą postacią w domu. Miłego poniedziałku!

CDN...
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Bliższe spotkania ...trzeciego stopnia ;:306 ...a Twój opis ..jest niczym mowa zwierząt ...chyba czytasz w ich myślach ....
Podoba mi się to dyplomatyczne podchodzenie ...nieśmiałe , z delikatnym wyczuciem ...Ich " rendez vous ".... ;:224
Miłego dnia .... ;:196 ( jak ja nie cierpię poniedziałku rozleniwionego :evil: )....
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Ładny i sympatyczny ten Twój kiciuś,,ale w porównaniu z pieskiem jakiś chyba duży :?: :?: :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”