Siedlisko z sosnami cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami cz.3

Post »

Marzenko -cieszę się ,że już lepiej się czujesz z tymi klonami masz rację, każdej z nas by się przydał,nieraz żałuję że nie ma u nas wielożeństwa -jedna do garów ,druga do
sprzątania ja miałabym czas i siłę na sprawy ogrodowe... :;230 :;230 ;:196 Ela
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50

Post »

Marzenko super, że zdrowiejesz ;:168 trzy tygodnie choroby na pewno Cię wymęczyło.
Masz rację z tymi przeterminowanymi nasionami, część powinna mimo wszystko wykiełkować.
Koniecznie pokaż nam nowego czterołapa jak do Ciebie dotrze. Trzymam kciuki żeby się całe stadko gładko zintegrowało.
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzenko cieszę się, że już trochę lepiej się czujesz i myślisz o sianiu nasionek. Wiosna coraz szybciej się zbliża. Niedługo czeka Cię sadzenie róż, a potem przyjadą roślinki ode mnie.
Miłej i spokojnej niedzieli ;:168
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A jakie roślinki :?: ALLLLLE jestem wcibska no nie ;:7 ;:7
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wobec takich planów to Ty tym bardziej musisz zadbać o siebie! Jakoś wydawało mi się, ze mimo problemów z poprzednim psem, a właściwie znalezieniem dla niego domu, długo nie wytrzymasz, żeby kolejnego nie przygarnąć ;:224
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Witam w Światowym Dniu Kota :wit . Też mam koty, a jak, nawet dwa, żeby nie było :wink: .
Psy, jak i poprzednio, nie pokochały się :( . Nowy, młody, 7-mies, dostał imię:"pies bohater", syna pies, syn wymyslił imię. Jest biały jak Azja, ciągle by obejmował koleżanki przednimi łapami, normalnie jakiegoś przykurczu dostanie :wink: . Tinę zabrałam do domu, a białe niech się socjalizują same. Patryk czyta właśnie bajki Tinie i zakochał się w niej na zabój. Ona taka subtelna jest i delikatna. Chyba salonowym psem w zaistniałej sytuacji zostanie. O ironio, ona kundelek, a rasowa i mieszaniec (prawie rasowy) na podwórku ;:306 . Cóż, liczy się charakter. No i niech ludziska patrzą jakie to piękne psy mamy :;230

Kasiu ;:168 , tylko tulę, nie całuję, żeby nie zarazić Cię. Posieję, posieję, bo wyrzucić szkoda. Może wzorem Pati zrobię listę publiczną i trochę roześlę. Tobie na ten przykład rodochitona chętnie bym podesłała :wit , reflektujesz?

Elu, normalnie czytasz w myślach, też bym tak chciała. Niestety nie zarabiam tak dobrze i nie stać mnie na panią do sprzątania, gotowania. Może jednak ogrodnik lepiej zatrudnić? Gdzieś wyczytałam, ze byłaś na działce, jak po zimie to wygląda?

Olu, pieski niestety nie pokochały się, ale liczę na to z całych sił
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Marzka gratuluję adopcji ;:215 Nasiona przeterminowane siej śmiało, na pewno wzejdą :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marzenko o wielkim sercu, gratuluję adopcji psiaka :)
Uściski dla Ciebie i całego zwierzyńca, a zwłaszcza kociambrów w ich dniu :)
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Nie dokończyłam poprzedniego postu, bo net coś zaczął świrować i bałam się stracić tego co już napisałam.

Ola, czytałam, ze zbierasz hibiskusy, mogę Ci uciąć po gałązce z moich, tylko teraz nie pamiętam który jest który. Jeden czerwony mi padł, przelałam go.

Lidziu, już tyle dobrego od Ciebie dostałam ;:168 , a Ty jeszcze masz dla mnie roślinki ;:oj . Jak mogę się odwdzięczyć, może choć jakieś nasionka podeślę? Masz jakieś marzenie? Chętnie je spełnię :uszy

Elu, pytasz Lidzi co mi przyśle, czy mnie jakie nasionka znalazłam?

Pati, jutro odbieram zdjęcia RTG i idę na ciąg dalszy badań. Z psem jakoś tak wyszło :oops: . Ze zdjęć jak nasza Azja, ma 7mies i po przejściach, miał druty w kościach, zeby się zrosły po wypadku. Trochę zarzuca tyłkiem przy chodzeniu. Taki podlotek przy moich dostojnych damach. Tina kundelek na salony awansowała, a Azja wychowuje Bohatera, bo Patryk go tak nazwał. Tinie oddał nawet swój kartonowy domek, żeby iała budę w domu, bo jej budę zajmie Bohater. Tinie salony pasują śpi na dywanie przy kominku, do wiatrołapu ani myśli wyjść :;230

Madziu, tym razem pies jest biały, ma domieszkę haskiego, ale tylko ogon. Tak to sierść, pysk, no może uszy ciót nie te. ale słodziak kochany, buziale rozdaje na lewo i prawo. Patryk go na smyczy prowadził dumnie na spacer do lasu ;:303 . Oczywiście ja asekurowałam- pies miał do długiej smyczy doczepioną synkową, no i Mały miał złudzenie prowadzenia psa ;:306

Aguniu, kociambry rano przyszły na wypas, a cały dzięń ich nie ma. Wrócą wieczorem to je wymyziam. Dla Twoich arystokratów głaski również w dniu ich święta. Adopcja ? taki odruch i pies wczoraj, a właściwie dziś o 1.36 w nocy był u nas pod bramą.

Posiałam lobelię w krążkach. Mam jeszcze pierwiosnek wyniosły, pasiflorę (męczennicę) i kobeę w
najbliższych planach.
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Tak Marzenko pytam się co dostaniesz z ciekawości bo jak widziałaś u mnie nie wiele da się już upchnąć,chciałabym jeszczę parę różyczek ale czekam na rachunek za gaz i wiem że to mnie dobije ;:223
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Marzenko, trzymam kciuki za wysiewy ;:196
Powiedz mi kochana, ten rhodochiton to sieje się do gruntu czy donicy? Ciekawe pnącze, obejrzałam w necie bo pierwszy raz słyszę tą nazwę ;:131
Miłej niedzieli :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Marzenko , dobrze robisz , ze o zdrowie dbasz już w młodym wieku. Póżniej może być za póżno . Nie będzie już o co dbać. ;:185 ;:185
Jak widać stan posiadania znacznie powiększy się w tym roku. Wiem jakie są paczki od Lidzi ;:138 ;:138 Do dzisiaj cieszę się :tan :tan
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Oj Tadziu nie przesadzaj z tą wielkością, a Twoje to jakie są :?:
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

trzymam kciuki za te wszystkie ogrodowe plany ;:108
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

A fotki nowego domownika gdzie?

Ty chorujesz tak jak ja, długo i w pracy ;:131
Ja od grudnia nie mam czasu na zwolnienie i dzielnie do roboty jak na front ciągnę mimo że ledwie dycham. Jeszcze dwa tygodnie i wraca koleżanka z macierzyńskiego. Może do tego czasu nóżek nie wyciągnę ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”