to w poniedziałek wiatr po forum będzie hulał, bo wszyscy siać będąMaska pisze:Misiu może to bajki......, ale my lubimy bajki do późnej starości inaczej nie oglądalibyśmy tych wszystkich filmówlora pisze:...he, he, a ja po reprymendzie przez forumkowiczów zatrzymałam moje zapędy siania do 18 II:tan a to już za parę dni... ale cieszę sie że moje sianie daje efektyPati zobacz....![]()
W poniedziałek sianie i jak pomyślałam ile tego to już się śpieszę....Przecież nawet pomidory pod folię już trzeba, a papryka powinna być dwa tygodnie temu posiana

Basiu, moja lobelia nie jest zbyt duża no i w krążkach siedzi więc nie ma potrzeby pikowania - przesadzę do większych doniczek, jak zaczną korzonki ziemię przerastać, ale do tego jeszcze daleka droga.
Aaaa i u Kasi_Rom wyczytałam, że już begonie trzeba do doniczek na podpędzanie wsadzać... obawiam się, że w połowie marca zabraknie miejsca na oknach i będę musiała eksperymentalnie pomidory wprost do gruntu siać

Małgoś, Ty to mieszkasz na cywilizowanym i bogatym Pomorzu, to prąd zawsze macie, a u nas bieda...prądu mamy mało, dla wszystkich starczyć musi, to wiesz: w poniedziałki prąd ma południowa część gminy, we wtorki północna, w środy - wschodnia, w czwartki - zachodnia a w weekendy cała moc idzie do domu burmistrza