Magda (variegata)- na szczęście u mnie drą się jakieś dachowce, nie moje....tym bardziej, że ja mruczków nie mam (poza jednym sąsiedzkim, który przychodzi do mnie poleżec na trawie i czasem przegonić jakiegoś kreta).
Moje miejsce-ogródek majowej
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje miejsce-ogródek majowej
Magda -(lulka) patrz wyżej wypowiedź Magdy
Magda (variegata)- na szczęście u mnie drą się jakieś dachowce, nie moje....tym bardziej, że ja mruczków nie mam (poza jednym sąsiedzkim, który przychodzi do mnie poleżec na trawie i czasem przegonić jakiegoś kreta).
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak ja się cieszę, że Wy mnie rozumiecie pomimo, że nie dodałam takich szczegółów jak to do kogo sie zwracam

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
-
dosia
- 1000p

- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Uwielbiam tulipany
Już niedługo będziemy podziwiać je w ogrodach
Nie mogę doczekać się sezonu, ale Ty i Magda pewnie jeszcze bardziej! Nowy projekt, nowe wyzwania i masa pracy przed Wami
Nie mogę doczekać się sezonu, ale Ty i Magda pewnie jeszcze bardziej! Nowy projekt, nowe wyzwania i masa pracy przed Wami
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Iwonko a ja zauważyłam w tle tulipanów piękny biały napis home. Może zdradzić gdzie go kupiłaś?
- majowa
- 1000p

Anula - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Zapraszam w każdej chwili
Kasiu - oj będzie się działo w tym sezonie
Zazdroszę Ci ogordowej stabilizacji, aczkolwiek Ty niespokojna dusza ogordowa jestes i pewnie w ogrodzie znów czymś nas zaskoczysz.
Aga napis jest z tchibo.pl w tej chwili nie ma go w ofercie, ale co jakiś czas wraca. Wpisz w wyszukiwarkę "napis home" a zobaczysz ile ci wyskoczy propozycji...różne i wszystkie fajne. Nawet na aleegroooo widziałam. Mam też inny napis "dream" ale w innym stylu i ten był robiony wg mojego projektu.
Kasiu - oj będzie się działo w tym sezonie
Aga napis jest z tchibo.pl w tej chwili nie ma go w ofercie, ale co jakiś czas wraca. Wpisz w wyszukiwarkę "napis home" a zobaczysz ile ci wyskoczy propozycji...różne i wszystkie fajne. Nawet na aleegroooo widziałam. Mam też inny napis "dream" ale w innym stylu i ten był robiony wg mojego projektu.
- aage

Szukałam trochę tych napisów i żaden nie przypadł mi do gustu... twój jest cudny
Będę dalej polować 
- majowa
- 1000p

Bo jest prosty w formie... Zależało mi na możliwości ustawiania tych literek, żeby były stabilne i nie "leciały".
Jakość wykonania jest idealna! Też widziałam sporo napisów, ale jakość czasem niestety była marna...(styropian, styrodur...)
Jakość wykonania jest idealna! Też widziałam sporo napisów, ale jakość czasem niestety była marna...(styropian, styrodur...)
- aage

Zgadzam się...a cenowo jak?majowa pisze:Bo jest prosty w formie... Zależało mi na możliwości ustawiania tych literek, żeby były stabilne i nie "leciały".
- majowa
- 1000p

ok. 50-60 zł, nie więcej.
- aage

Dziękuję
będę polować 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
A ja zmówiłam pączki kilka dni temu żeby postawić w biurze na stoliczku i zapomniałam odebrać
Iwonko smacznego w takim razie, ja zjadłam jednego i basta
Iwonko smacznego w takim razie, ja zjadłam jednego i basta
No i znowu o pączkach...
Pozdrawię, pomacham
i lecę. Może trafię na jakiś wątek bez słodkości...

Pozdrawię, pomacham
- majowa
- 1000p

Witajcie,
Trochę zaniedbuję ostatnio wątek i FO. Sporo pracy, a i chyba przesilenie mnie dopada. Czasem mam ogrom energii i góry bym przenosiła, a czasem przeciwnie. Czytam tylko zaprzyjaźnone wątki, ale nie chce mi się pisać...
U mnie biało, mroźno, w niektórych miejscach śnieg po kolana. A mimo to wyobraźcie sobie, że kret postanowił zobaczyć co tam na moim trawniku. Że też mu się chciało...Postawił 4 kopce, porył i wpadł w pułapkę
Chyba juz poczuł wiosnę.
Miłego dnia dla wszystkich!
Trochę zaniedbuję ostatnio wątek i FO. Sporo pracy, a i chyba przesilenie mnie dopada. Czasem mam ogrom energii i góry bym przenosiła, a czasem przeciwnie. Czytam tylko zaprzyjaźnone wątki, ale nie chce mi się pisać...
U mnie biało, mroźno, w niektórych miejscach śnieg po kolana. A mimo to wyobraźcie sobie, że kret postanowił zobaczyć co tam na moim trawniku. Że też mu się chciało...Postawił 4 kopce, porył i wpadł w pułapkę
Miłego dnia dla wszystkich!
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Jedni mają świstaka, inni kreta 
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)