Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Kochane ;:4
Reniu czekam więc z niecierpliwościa na Twój nowy wątek :heja i oczywiście melduję się w nim ;:108 Mam nadzieję, że Twoja katalpa zakwitnie w tym roku bo kwiaty ma cudne, później wrzucę zdjęcia jak kwitła:uszy Już nie mogę się doczekać kwitnienia azalii ;:167 O ile zakwitną bo ja ich nie okrywam ;:219 Miłego popołudnia!!
Dana ;:196 cieszę się, że podobają Ci się moje zdjęcia ;:168 ale gdzie mi do Twoich ;:224 Wiesz jak ja też wyczekuję wiosenki i herabtki na tarasie ;:224
Emko jesteśmy w ciągłym kontakcie :uszy
Aga, Dana ciekawe co jeszcze odkryjemy wspólnego :lol: :lol: :lol: ;:4
Buźka dla Was kochane ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażka , witam , przybywam do Ciebie w odwiedziny ;:168
Masz jeszcze niewiele , ale dobrze wyglądają Twoje początki , będzie dobrze, Nawet się nie spostrzeżesz jak nabierzesz doświadczenia. A widzę , że zaglądają do Ciebie baaaaardzo doświadczone Forumki i od nich można wiele nauczyć się. Myślę , że wybór liliowców zadowoli cię.To rośliny praktycznie bezobsługowe. Na wiosnę garść nawozu i można zapomnieć . W porze kwitnienia same zwrócą na siebie uwagę. ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Witaj Grażynko. :wit
Ciebie także choroba nie oszczędziła tej zimy, ale dobrze, że już jest lepiej. ;:108
Ja jestem w trakcie i chociaż mam dużo czasu, ale siedzenie przy komputerze mnie męczy, więc podziwiam Cię, że chora chodziłaś do pracy.
Śliczne zimowe widoki wstawiłaś. ;:138
Powiem Ci, że pierwszy raz zobaczyłam jemiołę rosnącą na sośnie.
U nas jest stary sad jabłoniowy, każdą jabłoń porastają ogromne jemioły. Jesienią posadziłam dwa hibiskusy bylinowe, dostałam prezent od córki i już nie mogę doczekać się wiosny, piszesz, że u Ciebie ubiegłej zimy przetrwały, to może i u mnie, gdyż grubo obsypałam korą. Masz śliczne azalie, moje atakuje mączniak prawdziwy, którego nie mogę się pozbyć.
Pozdrawiam Cię serdecznie . ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie kochane forumki ;:196 Ja po 2-tygodniowej przerwie wracam prędziutko, żeby nadrobić wszystkie zaległości ;:138 Uff to były męczące dwa tygodnie szkolenia ale teraz luzik :uszy Idę na kawkę :tan
Tadku dziękuję za Twoją opinie i zapraszam do siebie ;:136
Tajeczko dziękuję za troskę, wszystko jest już ok ;:196 Cieszę się, że podobają Ci się moje azalie ;:3
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko nie znikaj tak bez żadnych ostrzeżeń. Martwiła się ;:168
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj kochana ;:168 Aguś w sumie to nie miałam nawet czasu żeby coś skrobnąć ;:219 Odpowiadałam na Twojego posta a tu wszedł Prezes :;230 :;230 i oznajmił o szkoleniu ;:223 więc walizki i nie było wyjścia ;:145 no i postu z wrażanie nie wysłałam :;230 ale już jestem i dzisiaj mam dzień do nadrobienia zaległości ;:196 Pijemy kawkę co??
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pijemy pijemy ;:304
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny słyszałam przed chwilą, że przyleciał pierwszy bocian do Polski ;:138 ;:138 ;:138 wiosenka?????
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

witaj :wit
Ten"Twój kawałak marzeń" jest bardzo ładny,pełen różnorodnych roślin,kwiatów :wink: Pięknie pokazujesz swoje kwiaty,zdjęcia sa profesjonalne,pełne dobranie światła i nasycenia koloru ;:215 Widziałam masz Actinidia 'Dr Szymanowskiego' ja tez,ja mam.Ale u Ciebie juz się przebarwia,długo ja masz :?: :?: Moja w tym roku będzie miała 3 rok u mnie,ale jeszcze się nie przebarwiała :( Jeszcze mam inne 2 actinidie :wink:
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Ale to był Stanisław Bocian, mój sąsiad, przyleciał samolotem z Chicago !!!!! ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, dobry wieczór ;:196
Co u Ciebie słychać?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja przyszłam w poszukiwaniu bałwana :D
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie poniedziałkowo... jeju jak ja nie lubię poniedziałku :evil:
Witaj Aniu :wit Dziękuję, że zaglądnęłaś w moje skromne progi ;:131 i cieszę się, że podobaja Ci się moje kwiatuszki :tan do robienia pięknych zdjęć trochę mi brakuje :lol: czasami wyjdą lepsze, czasem gorsze ale zwykle się staram żeby były ok. Aniu actinidię mam dopiero od ubiegłego roku, kupiłam ją już w stanie przebarwiania się a jak bęszie w tym roku to się okaże, ale faktycznie gdy się przebarwia jest piękna ;:333 Zaraz lecę prędziutko do Ciebie z rewizytą ;:168
Zbyszku zapraszam Twojego sąsiada do siebie ;:138
Aguniu teraz bywam troszkę mniej na FO ponieważ aura sprawia, że z uwagi na to, że mieszkam w lesie to podziwiam uroki zimy- tak jest cudnie ;:167 A gdy jest weekend to już w ogóle, trudno mnie utrzymać w domu. Kijki, bieganie, sanki i totalna zadyszka -to uwielbiam. Wszystko przez to że mam taką naturę, bardzo lubię ruch, bo wtedy wiem, że żyję ;:215 A miejsce w którym mieszkam tylko to potęguje ;:215 A jak wrócę do domu to minuta pięć i ;:19 I czekam Aguniu na wiosenkę ;:168 Już mi się marzy kawka na tarasie i poranny jogging przed pracą wśród śpiewu ptaków ;:167 Czytam po cichutku o Twoich planach, bardzo są ambitne :uszy Codziennie jestem U Ciebie bo wątek masz bardzo interesujący ;:215 i Cudny ogród ;:167 Kupiłam już nasionka roslinek jednorocznych i ma zamiar siać :tan Dzisiaj znowu dosypało, śnieg to chyba do maja będzie u mnie :;230 Miłego poniedziałku...
Aguniu bałwana nie ma, bo gdy wróciłam z pracy czekałam na mnie już koleżanka, z którą chodzę na kijki, zjadłam obiedzik i ;:65 A co u Ciebie???
Miłego dnia Kochane!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nic tak nie cieszy jak aktywnie spędzony czas ;:333
Miłego tygodnia pracy ;:134
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażka, aż mi się zachciało tego ruchu na świeżym powietrzu! Na razie jestem tak zajęta zwierzakami, że o regularnym bieganiu mowy nie ma, ale niech no tylko wiosna przyjdzie!
Dobrego tygodnia Ci życzę ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”