Witaj
Kubo w moich skromnych progach.
Przy pergoli będą rosły róże które wczoraj wieczorem przesadziłam z balkonowych doniczek białe i żółte razem 4 szt.
Troszkę mi dzisiaj oklapły ale mam nadzieję że się wezmą w garść i dojdą do siebie bo szkoda by było
Zdjęć niestety nie posiadam bo zapomniałam aparatu

i telefonu też nie miałam.
Bo dzisiaj było wielkie grillowanie i odpoczywanie
Iwonka,może masz rację z tymi porzeczkami bo krzaczki z których pochodzą zdjęcia rosną między drzewami i to dosyć dużymi,może więc brakuje im słoneczka?Albo może to jakaś odmiana późniejsza?
Giguś cieszę się że imprezka ci się udała! Moja też się dzisiaj udała ale czuję jednak lekki niedosyt ponieważ kompletnie nic nie zrobiłam.Nie wypadało gości zostawić i plewić.

A wyobrażałam sobie ciebie jako "starszą panią" i na pewno nie taką szczuplutką! Tylko bardziej okrągłą...i nie wiem czemu tak po prostu i już:) A tu taka laska na zdjęciu może dlatego też taka moja reakcja była.Bo Iwonka jakoś pasuje ....do moich wyobrażeń ;)
Na moim skalniaku przekwita już łubin i niebawem będą nasionka.Poczekam jeszcze trochę na te nasionka bo są chętni na forum,a potem likwiduję ten łubin i całkowicie zmieniam wygląd tego miejsca!
Mam pytanie co do mieczyków.Z racji tego że u mnie ze wszystkim opóźnienie na razie mam same liście a może u was widać już że wychodzą kwiaty???