Ogród południa
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród południa
Ale u Ciebie tak ładnie, taki ład i porządek, wszystko pięknie poukładane, chyba w tym roku będę musiała u siebie przemeblowanie zrobić 

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To jestem pełna podziwu,że u Ciebie nawet szklarnia się zmieściła
Warzywka zdrowe i soczyste
A na pierwszych zdjęciach nie wiem czy lepiej pozują warzywka czy piesio

Warzywka zdrowe i soczyste

A na pierwszych zdjęciach nie wiem czy lepiej pozują warzywka czy piesio

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Warzywniak
Jak Ty znajdujesz na to wszystko czas?
Prymulki niesamowite
Jeszcze takich nie widziałam.

Prymulki niesamowite

-
- 200p
- Od: 14 lis 2011, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To u nas w Szczecinie takie prymulki dają???
Warzywnik - cycuś, mój też cierpi z powodu ograniczonych możliwości płodozmianowych...

"Na początku był Smok."
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
A gdzieś ty takie okazy prymulek dorwała?
No warzywka to masz medalowe. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Kasiu ...a ja nie mam prymulek , miałaś mi dać znać
......ani też widoku na nie ...Wam z Berlina przywożą ...pewnie Aga i Ewa też kupiły ? Baleriny miałam pelną Cobalt i Yelow ...nie wiem , czy przeżyją - Agnieszka mi kupiła u Ciebie dwa lata temu ...
Pozdrawiam serdecznie ...
, życząc lepszej formy i dużo zdrówka 

Pozdrawiam serdecznie ...

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
agness-
sama jestem ciekawa czy przetrwają zimę, mam kilka pełnych balerinek i półpełnych, wczoraj zaglądałam do nich i żyją
ale to chyba zasługa sniegu który je otulał i gałązek świerkowych, bo wszystkie je okryłam
ewamaj66-
sama Ewuś jestem pod wrażeniem tych prymulkowych cudności
ciesze sie niezmiernie, że podoba Ci sie mój warzywnik, ładnie wyglądał tak do połowy lipca, potem miałam oblęzenie mszyc, mączlika szklarniowego i mączniaka który zjadł moje dyniowate
, ale chodż troche sie nacieszyłam ich wyglądem.
oxalis- słońce
dziękuję
ten porządek to nie tylko moja zasługa, sama bym nie dała rady, a co do zdrowotności to jak wyżej napisałam spokoj miałam do połowy lipca
iwona0042- Iwonko
ja w tym roku robie też rewolucję na warzywniku, pewne gatunki sobie daruję bo moja gleba to już przemęczona do granić wytrzymałości
drewutnia
jakoś udaje mi sie wszystko pomieścić, zresztą dla mnie nie ma ogrodu bez foliaczka, zawsze wcześnie mam słatkę, szczypiorek i rzodkiewkę, no a potem pomidorki bez których sobie nie wyobrażam warzywnika
a piesio to rzeczywiście modelka, chyba sie wybiorę z nią na jakiś kasting
sweety-
no z tym czasem ostatnio było kiepsko, wiec mało robiłam, ale naszczęcie mam emerytowanego pomocnika tak samo zakręconego w ogrodnictwie jak ja
Pani Bestia- oj cierpi, dlatego niektóre warzywa nie chca mi rosnąć, już sie pogodziłam z faktem, że cebuli, pora, i buraka to ja mieć nie będę
a co do prymulek, to niestety przyjechały z Hollandii, i ubolewam , że tylko 3
lady r-
prymuleczki dostałam od kuzynki, ale będę sie starał polować na jakieś ciekawe okazy tutaj, bo chyba sie w nich zakochałam na dobre
doromichu-
jagodka- słońce u nas jeszcze w sprzedaży nie ma prymulek poza tymi zwyklakami, te do mnie przyjechały z Hollandii, i to przez przypadek, bo w ostatniej chwili pow kuzynce, tak więc ani Ewcia ani Aga sie nie załapały, a moje balerinki widzę, że żyją, ale je okryłam, zobaczymy które przeżyją, myślę, że jak sie trochę ociepli to więcej będzie prymulek w sprzedaży i wtedy zacznie sie polowanie

ewamaj66-

oxalis- słońce

iwona0042- Iwonko

drewutnia

sweety-

Pani Bestia- oj cierpi, dlatego niektóre warzywa nie chca mi rosnąć, już sie pogodziłam z faktem, że cebuli, pora, i buraka to ja mieć nie będę

lady r-

doromichu-

jagodka- słońce u nas jeszcze w sprzedaży nie ma prymulek poza tymi zwyklakami, te do mnie przyjechały z Hollandii, i to przez przypadek, bo w ostatniej chwili pow kuzynce, tak więc ani Ewcia ani Aga sie nie załapały, a moje balerinki widzę, że żyją, ale je okryłam, zobaczymy które przeżyją, myślę, że jak sie trochę ociepli to więcej będzie prymulek w sprzedaży i wtedy zacznie sie polowanie

-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Przeleciałam jak sztorm przez zatokę, po obiedzie będę czytała szczegółowo. Co mogę powiedzieć; kwiaty piękne, warzywka zdrowe, owoce dorodne, ale nie gniewaj się najbardziej fascynującym, najpiękniejszym okazem na tej działce jest księżniczka sunia. Cudowna boxunia. Przykro mi ale nie umiem inaczej. Czekam na więcej zdjęć.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Kasiu , prymulki niesamowite, kolory , fryziki. Gdyby tylko chciały u nas zimować. Ja wolę na ogrodzie podziwiać ich urodę.
Czy ta Bestia nie tratuje ogrodu
Dużo waży , może szkód narobić. A szkoda , bo wszystko piękne i zadbane. Tak warzywka jak i kwiaty.

Czy ta Bestia nie tratuje ogrodu

- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
księgowa- wcale sie nie obrażam, bo i ja ją uważam za moja księżniczkę, pomagierkę i przyjaciółkę
cieszę sie, że podoba Ci sie mója mały raj
tade k- ta bestia waży 30 kg, ale jest taka dama, że nawet na jednej grządce nie stanie, zdarza sie je przysnąć w stokrotkach, ale i tak jest porządniutka dziewczynka i pilnuje ogródka

tade k- ta bestia waży 30 kg, ale jest taka dama, że nawet na jednej grządce nie stanie, zdarza sie je przysnąć w stokrotkach, ale i tak jest porządniutka dziewczynka i pilnuje ogródka

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
kochanie czy to prymulki takie cudne? Ta pomarańczowa piękna

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pogoda średnio cudna-napadało śniegu, teraz się topi i w ogóle jest paskudnie. A mnie śpik napada. Może mi się takie ładne prymulki przyśnią 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Kilka stokrotek za pilnowanie ogrodu można jej darować.
Moja Perła jest bardziej niszczycielska. Najwięcej napsuje , kiedy lilie wyrastają i są kruche jak szkło. Ona jest ''nisko podwoziówka .
Pod brzuchem niewiele się prześliżnie , co najwyżej floksiki