Ogród południa

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród południa

Post »

Ale u Ciebie tak ładnie, taki ład i porządek, wszystko pięknie poukładane, chyba w tym roku będę musiała u siebie przemeblowanie zrobić ;:108
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To jestem pełna podziwu,że u Ciebie nawet szklarnia się zmieściła :wink:
Warzywka zdrowe i soczyste ;:oj
A na pierwszych zdjęciach nie wiem czy lepiej pozują warzywka czy piesio :lol:
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Warzywniak ;:oj ;:oj ;:oj Jak Ty znajdujesz na to wszystko czas?
Prymulki niesamowite :D Jeszcze takich nie widziałam.
Pani Bestia
200p
200p
Od: 14 lis 2011, o 11:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To u nas w Szczecinie takie prymulki dają??? :shock: Warzywnik - cycuś, mój też cierpi z powodu ograniczonych możliwości płodozmianowych...
"Na początku był Smok."
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

A gdzieś ty takie okazy prymulek dorwała? ;:oj No warzywka to masz medalowe. :D
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

piekne ;:138
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Kasiu ...a ja nie mam prymulek , miałaś mi dać znać ;:oj ......ani też widoku na nie ...Wam z Berlina przywożą ...pewnie Aga i Ewa też kupiły ? Baleriny miałam pelną Cobalt i Yelow ...nie wiem , czy przeżyją - Agnieszka mi kupiła u Ciebie dwa lata temu ...
Pozdrawiam serdecznie ... ;:196 , życząc lepszej formy i dużo zdrówka ;:167
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

agness- ;:180 sama jestem ciekawa czy przetrwają zimę, mam kilka pełnych balerinek i półpełnych, wczoraj zaglądałam do nich i żyją :tan ale to chyba zasługa sniegu który je otulał i gałązek świerkowych, bo wszystkie je okryłam :)

ewamaj66- ;:180 sama Ewuś jestem pod wrażeniem tych prymulkowych cudności :) ciesze sie niezmiernie, że podoba Ci sie mój warzywnik, ładnie wyglądał tak do połowy lipca, potem miałam oblęzenie mszyc, mączlika szklarniowego i mączniaka który zjadł moje dyniowate ;:145 , ale chodż troche sie nacieszyłam ich wyglądem.

oxalis- słońce ;:180 dziękuję :) ten porządek to nie tylko moja zasługa, sama bym nie dała rady, a co do zdrowotności to jak wyżej napisałam spokoj miałam do połowy lipca :)

iwona0042- Iwonko ;:180 ja w tym roku robie też rewolucję na warzywniku, pewne gatunki sobie daruję bo moja gleba to już przemęczona do granić wytrzymałości :;230

drewutnia :) jakoś udaje mi sie wszystko pomieścić, zresztą dla mnie nie ma ogrodu bez foliaczka, zawsze wcześnie mam słatkę, szczypiorek i rzodkiewkę, no a potem pomidorki bez których sobie nie wyobrażam warzywnika :) a piesio to rzeczywiście modelka, chyba sie wybiorę z nią na jakiś kasting ;:306

sweety- ;:180 no z tym czasem ostatnio było kiepsko, wiec mało robiłam, ale naszczęcie mam emerytowanego pomocnika tak samo zakręconego w ogrodnictwie jak ja :)

Pani Bestia- oj cierpi, dlatego niektóre warzywa nie chca mi rosnąć, już sie pogodziłam z faktem, że cebuli, pora, i buraka to ja mieć nie będę ;:108 a co do prymulek, to niestety przyjechały z Hollandii, i ubolewam , że tylko 3

lady r- ;:180 prymuleczki dostałam od kuzynki, ale będę sie starał polować na jakieś ciekawe okazy tutaj, bo chyba sie w nich zakochałam na dobre

doromichu- ;:180

jagodka- słońce u nas jeszcze w sprzedaży nie ma prymulek poza tymi zwyklakami, te do mnie przyjechały z Hollandii, i to przez przypadek, bo w ostatniej chwili pow kuzynce, tak więc ani Ewcia ani Aga sie nie załapały, a moje balerinki widzę, że żyją, ale je okryłam, zobaczymy które przeżyją, myślę, że jak sie trochę ociepli to więcej będzie prymulek w sprzedaży i wtedy zacznie sie polowanie :)
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:167 ;:167 ;:167

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05

Post »

Przeleciałam jak sztorm przez zatokę, po obiedzie będę czytała szczegółowo. Co mogę powiedzieć; kwiaty piękne, warzywka zdrowe, owoce dorodne, ale nie gniewaj się najbardziej fascynującym, najpiękniejszym okazem na tej działce jest księżniczka sunia. Cudowna boxunia. Przykro mi ale nie umiem inaczej. Czekam na więcej zdjęć.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Kasiu , prymulki niesamowite, kolory , fryziki. Gdyby tylko chciały u nas zimować. Ja wolę na ogrodzie podziwiać ich urodę. :uszy
Czy ta Bestia nie tratuje ogrodu :?: Dużo waży , może szkód narobić. A szkoda , bo wszystko piękne i zadbane. Tak warzywka jak i kwiaty. ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

księgowa- wcale sie nie obrażam, bo i ja ją uważam za moja księżniczkę, pomagierkę i przyjaciółkę ;:167 :) cieszę sie, że podoba Ci sie mója mały raj :) ;:180

tade k- ta bestia waży 30 kg, ale jest taka dama, że nawet na jednej grządce nie stanie, zdarza sie je przysnąć w stokrotkach, ale i tak jest porządniutka dziewczynka i pilnuje ogródka :) ;:180
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

kochanie czy to prymulki takie cudne? Ta pomarańczowa piękna ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pogoda średnio cudna-napadało śniegu, teraz się topi i w ogóle jest paskudnie. A mnie śpik napada. Może mi się takie ładne prymulki przyśnią :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Kilka stokrotek za pilnowanie ogrodu można jej darować. :D :wink: Moja Perła jest bardziej niszczycielska. Najwięcej napsuje , kiedy lilie wyrastają i są kruche jak szkło. Ona jest ''nisko podwoziówka . ;:7 ;:7 Pod brzuchem niewiele się prześliżnie , co najwyżej floksiki ;:306 ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”