Ogródek Robaczka cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 6

Post »

Kasiu-magenta - u nas nie lało! Może słońce nie świeciło przez cały czas, ale ogólnie dzień był ładny :)
Kasiu-robaczku - tak jak już pisałam, u mnie na wierzchu floksy, rozchodniki, szafirki i krokusy, ptaki śpiewają i jest coraz ładniej na zewnątrz... jak tak dalej pójdzie, to w weekend kolejne prace na przedwiośniu (kolejne, bo pierwsze były już 28 grudnia :lol: )
Julek, mnie tez się chce spać przeokrutnie - przesilenie nadchodzi!

Pozdrowienia!
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguś ;:182 ;:183 ;:196 ;:306
x-ag-a
---

Post »

Jezus, Maria, oczywiście weszłam i to przeczytałam, a teraz mam tachykardię :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasia Twoje newsy to mniód na moje serce ;:196
Aga dygasz przed pająkami ;:306 :;230 no nie mogę...nie wiedziałam ;:306
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Nie mogłam się powstrzymać ,on się tak ładnie uśmiecha ;) :D :lol:
x-ag-a
---

Post »

Robaczku, wybacz, ale muszę się pożegnać na jakiś czas... wrócę jak się u Ciebie uspokoi!
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Fantastyczne zakupy Kasiu zrobiłaś. Miłe towarzystwo i zakupy, to dziewczyny lubią ;:108
Wiosna już w powietrzu, u nas słychać kaczki i inne ptaszki w lesie.... ech. Za ok. 3 tygodnie porządki w ogrodzie :heja
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czyli wiosna wiosenka już prawie puka do okienka ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Puka, puka - wlasnie w Auchan przecenili partie nasion i co i kupilam Kobea - to wszystko przez Ciebie ;:306 Namoczylam krazki i ciach do dziury ... teraz siedza na grzejniku i grzeja dupki.
Kupilam jeszcze Azalie letnia - taka siana do gruntu, jestem ciekawa co to za jedna.
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Kasiu, co się dzieje dzisiaj na dworze??? ;:145 Obiecywałaś wiosnę :wink: Sprawdziłam moje cebulowe - nic nie widać... Może w mojej gminie inny klimat :;230 Wysiałam wczoraj kobeę ( białą i fioletową). Gdzie pójdzie -zobaczymy... Najwyżej wiatę od śmietnika ozdobię jak u mnie się nie zmieści :;230 Tylko trzeba będzie latać z konewką na parking :;230
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Sprawdziłam moje cebulowe - nic nie widać... Może w mojej gminie inny klimat :;230
hehe to tak jak u mnie, w sąsiedztwie u forumkowych koleżanek coś tam wyłazi, a u mnie ani widu ani słychu ;:112

Kasiu, uwilebiam wycieczki na giełdę, jednak poczekam przynajmniej do początku marca z moją wyprawą
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Kasiu ;:196 . Jak miło zajrzeć do Twojego wątku ;:63 .
Już mnie łapki korcą, żeby pogrzebać w ziemi ;:65 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiek zwiastuny wiosenne masz jak najbardziej wiosenne, ten pan na 'p' też może być, ja dzisiaj spotkałam obudzoną z zimowego sny jakąś błonkówkę - sobie fruwała na strychu jak wieszałam pranie. Idzie wiosna ;:3 tylko czemu ciągle tak zimno i wieje ;:222
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A u mnie wyszedło słoneczko i mi si ehumorek poprawił po południu :wink:
Kusicie i kusicie tymi nasionami ,ze chyba sie w końcu wybiorę do Pnosu pobuszowac w tych totebkach ;:303
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć Nutka! Czyli nie miałam omamów z tymi gęśmi na niebie ;-)) Już mnie nosi, żeby działać w ogrodzie, oglądałam róże pod kopcami i wyglądają całkiem dobrze, oby tak dalej ;:173
Agnieszko, w słonku na osłoniętym foteliku było jak w koszyczku na plaży w Kołobrzegu 8-) Kawka szybko stygnie, ale smakowała wybornie ;:304 Od południowej strony ogród szybko się nagrzewa, cebulowe tutaj co roku wyłażą szybciej. Miałam też posadzone inne cebulowe, masę irysów i czosnków ale ubiegłoroczna zima mi częściowo wykosiła plony ;:222
Monia, a prosiłam, żeby mi gości nie straszyć ;:214
April, to cudownie! U siebie też dojrzałam łebki hiacyntów, a na razie inhaluję się zapachem tych domowych ;:170
Jule, u nas rano było biało za oknem :shock: Ale to tylko chwila moment i stopniało wszystko..tak chyba już będzie cały luty. trudno trzeba przeżyć i do przodu ;:172
Julek, Kasiu - popełniłam następujące grzechy clemkowe: Clematis Andromeda (zasługa Martusi/Shirall), Matka Urszula Ledóchowska (chciałam coś białego, a B.Bride już mam;-)), Multi Blue ( zasługa Tadzia i do 3 razy sztuka - ostatnie 2 to były pomyłki), Night Veil (zasługa Wandy), Prince Charles (zasługa Wandy;-), Purpurea Plena Elegans (ogólny wpływ Forum), Etoile Violette (inwencja własna) i Little Artist (słabość do dzwoneczków ;:131 ). Więcej grzechów nie pamiętam ;:170
Aguś, śpiączka to i mnie dopadła mimo 5 kaw :? Przepraszam za nieroztropne wypowiedzi gości "wiadomo o czym", probowałam tłumić w zarodku, ale nie wyszło ;:168 Ja na weekend również planuję kolejne porządki, mam nadzieję, że będzie ciepło i słonecznie ;:173
Dorotko, Kasiu - nie macie sumienia tak sie pastwić nad biedną Aguś :twisted:
Aguś, wracaj ;:138 One tylko żartowały ;:130
Madziula, wytrzymasz 3 tygodnie? ;:183 Mnie już nosi na maksa żeby kopce rozgrzebywać :twisted:
Ula, jak tak będziemy wspólnie czarować to jeszcze w lutym się zacznie ;-)
Julek, azalie siane go gruntu? wow, pierwsze słyszę! Kobea u mnie też wysiana, ale coś te nasionka dziwne jakoś, pleśnią zalatują...
Bozuniu, u mnie już znowu zielono ;-)) Takie awarie niestety w lutym będą się zdarzać...byle nie w maju ;-))
Lulka, a masz posadzone cebulowe w słonecznym miejscu? Tam będą wyłazić najpierw, więc szukaj pilnie już w weekend!
Edytko, miło mi, że zajrzałaś! Wszystkich nas nosi, więc dajemy upust energii i siejemy na potęgę ;-))
Majka, a ja znalazłam śpiącą biedronkę! haha, wszystko się budzi do życia, zaraz muchy i komary będą latać! ;:306
Dorotko, zazdroszczę słoneczka, u nas dzisiaj było buro i byle jak...ale przynajmniej to białe stopniało ;:333
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”