Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Aguś do niedawna oglądałam twój ogród teraz mogę napisać ci że masz piękny, wysmakowany ogród. Ciężko z niego wyjść. Będę do Ciebie zaglądać i zapraszam również do siebie, choć u mnie jeszcze na razie mało. :wit
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ewo, miło mi powitać nowego gościa :) Jak można do Ciebie trafić? Dziękuję za słowa uznania pod adresem mojego ogrodu!
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

aguniada pisze:Niedzielne dzień dobry wieczór :wit
Czy miewacie takie dni, że tylko czytacie i nie jesteście w stanie napisać ani jednego posta? Ja dzisiaj miałam taką blokadę... Spróbuję ze sobą powalczyć :)
Aguś cześć , ja tak mam bardzo często, no nie chce mi się nic skrobnąć, tylko czytam i przeglądam :)
Julek, Ty jesteś dobrym duchem i ambasadorem mojego ogrodu - bardzo sobie to cenię, że go rozumiesz, potrafisz wesprzeć mnie w umiarze i kopnąć w kostkę gdy za bardzo zapędzam się sama, lub namawiają mnie do tego uczynne forumkowe koleżanki :) Moim zdaniem umiar, konsekwencja w trzymaniu się koncepcji ogrodu i umiejętność odmawiania sobie zakupów lub działań, które u innych sprawdzą się rewelacyjnie, a u nas niekoniecznie, to wyższa szkoła jazdy ogrodowej.
No po prostu z ust mi to wyjęłaś ;:180 ;:108
x-ag-a
---

Post »

Kasiu, nie od dzisiaj wiem, że w większości spraw się zgadzamy ;:173

Przeczytałam dziś tytuł: "luty kapryśny, ale cieplejszy niż zwykle" :) - tego się trzymajmy!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Mam nadzieję, że wiesz, że namawianie i proponowanie wynika jedynie z potrzeby uszczęśliwienia kogoś, np. Ciebie :wink: Zamówiłaś już jakieś powojniki? ;:306
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewa, oczywiście, że wiem iż uszczęśliwianie wynika też z li czystych intencji :lol: Powojników Brutusie nie zamówiłam, ale właśnie idę na stronę e-c :) Kurczaki, no!
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aguś
Przyszłam przywitać się i muszę przyznać się ,że po Twoim pięknym ogrodzie spacerowałam już nie raz ale po cichutku . Cudnie u Ciebie...
A zakątek z miskantem i hortensją przyprawia mnie o szybsze bicie serca- miodzio...
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Sarunia-słodziak pierwszej klasy. Aż Mały synio przysiadł z zachwytu przed monitorem.
Skarpa perfekcyjna. Lepsze jest wrogiem dobrego. Nie zmieniaj. To pisałam ja 'właścicielka najbardziej rozczochranego ogrodu na FO ;:306
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Aguś mój ogród ma 12 lat .Kocham kwiaty i najchętniej zamieszkała bym w ogrodzie.Zima to dla mnie okropność.Mam dużo róż około 150 ,ale nie zawsze mogę wstawiać gdyż muszę mieć pomoc.Zdjęć mam dużo i na pewno je pokażę,ale na raty.Ciężko na początku szaleć na forum oj ciężko.
x-ag-a
---

Post »

Małgorzato, witam Cię serdecznie! Mam nadzieję, czytając tytuł Twojego wątku, że nasze ogrody będą miały ze sobą wiele wspólnego... obiecuję rychłą rewizytę, a tymczasem dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam :)
Justyno, no skoro nawet właścicielka rozczochranego radzi umiar, to ja nie wiem dokąd ten świat zmierza :lol: A na poważnie, to dzięki za kolejny głos za pozostawieniem miejsca bez zmian :)
Ewo, ogród 12-letni czyli dwa razy starszy od mojego... i w dodatku 150 róż... toż to istny raj! Nie dziwię się, że mogłabyś w nim mieszkać ;:173
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, skarpa piękna, na zdjęciach i na żywo - wiem, widziałam ;:180 A propozycja poszerzenia wynikła li tylko z faktu, że masz tam niemały busz :wink:
Ale grupa forumowego wsparcia dla status quo mnie przekrzyczała więc siedzę cicho ;:131 hhihihi
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Aguś oczywiście zapraszam serdecznie do mnie.
Muszę Cię jednak uprzedzić ,że mój ogród nie jest jeszcze tak dojrzały i dopracowany jak Twój . Mnie czeka jeszcze wiele pracy , ale przyjemnej....
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś też miewam dni że tylko łażę , gapię się i czytam a potem się okazuje że nie pisałam u kogoś kilka dni. :oops:
Wyczytałam że są zakusy na przytarasową rabatkę ;:202 toż to świętokradztwo robić zamach na tak śliczny kawałek , nie daj się zamówić za żadne skarby ;:185

No i jak z tymi clemkami :? wybrałaś już jakieś ;:306

ps. dzięki za nasionka ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Moje "wejrzenie" czysto praktyczne - polega tylko na tym, ze po prostu to poszerzenie sie nie sprawdzi w tym miejsu. Przechodzac z przodu ogrodka pod pergola kolo Piesia ale chcac wejsc na taras z drugiej strony tz od strony ogrodu, to trzeba by bylo dobre kolko zrobic - do tego nienaturalnie duzy luk trzeba bylo by przejsc. I jak optyka ogladajac od strony ogrodu moze by na tym tak nie ucierpiala ale z kazdego boku i z tarasu, widok bylby dziwny :wink:
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguś zdawaj zaraz relacje z powojników ;:65 ;:oj
ewamaj66 pisze:Mam nadzieję, że wiesz, że namawianie i proponowanie wynika jedynie z potrzeby uszczęśliwienia kogoś, np. Ciebie :wink: Zamówiłaś już jakieś powojniki? ;:306

Ewa
wszystkie nawzajem się uszczęśliwiamy ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”