Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Aguś do niedawna oglądałam twój ogród teraz mogę napisać ci że masz piękny, wysmakowany ogród. Ciężko z niego wyjść. Będę do Ciebie zaglądać i zapraszam również do siebie, choć u mnie jeszcze na razie mało. 

Ewo, miło mi powitać nowego gościa
Jak można do Ciebie trafić? Dziękuję za słowa uznania pod adresem mojego ogrodu!

- magenta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Aguś cześć , ja tak mam bardzo często, no nie chce mi się nic skrobnąć, tylko czytam i przeglądamaguniada pisze:Niedzielne dzień dobry wieczór![]()
Czy miewacie takie dni, że tylko czytacie i nie jesteście w stanie napisać ani jednego posta? Ja dzisiaj miałam taką blokadę... Spróbuję ze sobą powalczyć

No po prostu z ust mi to wyjęłaśJulek, Ty jesteś dobrym duchem i ambasadorem mojego ogrodu - bardzo sobie to cenię, że go rozumiesz, potrafisz wesprzeć mnie w umiarze i kopnąć w kostkę gdy za bardzo zapędzam się sama, lub namawiają mnie do tego uczynne forumkowe koleżankiMoim zdaniem umiar, konsekwencja w trzymaniu się koncepcji ogrodu i umiejętność odmawiania sobie zakupów lub działań, które u innych sprawdzą się rewelacyjnie, a u nas niekoniecznie, to wyższa szkoła jazdy ogrodowej.

Kasiu, nie od dzisiaj wiem, że w większości spraw się zgadzamy 
Przeczytałam dziś tytuł: "luty kapryśny, ale cieplejszy niż zwykle"
- tego się trzymajmy!

Przeczytałam dziś tytuł: "luty kapryśny, ale cieplejszy niż zwykle"

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Mam nadzieję, że wiesz, że namawianie i proponowanie wynika jedynie z potrzeby uszczęśliwienia kogoś, np. Ciebie
Zamówiłaś już jakieś powojniki? 

Ewa, oczywiście, że wiem iż uszczęśliwianie wynika też z li czystych intencji
Powojników Brutusie nie zamówiłam, ale właśnie idę na stronę e-c
Kurczaki, no!

- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aguś
Przyszłam przywitać się i muszę przyznać się ,że po Twoim pięknym ogrodzie spacerowałam już nie raz ale po cichutku . Cudnie u Ciebie...
A zakątek z miskantem i hortensją przyprawia mnie o szybsze bicie serca- miodzio...
Przyszłam przywitać się i muszę przyznać się ,że po Twoim pięknym ogrodzie spacerowałam już nie raz ale po cichutku . Cudnie u Ciebie...
A zakątek z miskantem i hortensją przyprawia mnie o szybsze bicie serca- miodzio...
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Sarunia-słodziak pierwszej klasy. Aż Mały synio przysiadł z zachwytu przed monitorem.
Skarpa perfekcyjna. Lepsze jest wrogiem dobrego. Nie zmieniaj. To pisałam ja 'właścicielka najbardziej rozczochranego ogrodu na FO
Skarpa perfekcyjna. Lepsze jest wrogiem dobrego. Nie zmieniaj. To pisałam ja 'właścicielka najbardziej rozczochranego ogrodu na FO

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Aguś mój ogród ma 12 lat .Kocham kwiaty i najchętniej zamieszkała bym w ogrodzie.Zima to dla mnie okropność.Mam dużo róż około 150 ,ale nie zawsze mogę wstawiać gdyż muszę mieć pomoc.Zdjęć mam dużo i na pewno je pokażę,ale na raty.Ciężko na początku szaleć na forum oj ciężko.
Małgorzato, witam Cię serdecznie! Mam nadzieję, czytając tytuł Twojego wątku, że nasze ogrody będą miały ze sobą wiele wspólnego... obiecuję rychłą rewizytę, a tymczasem dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam 
Justyno, no skoro nawet właścicielka rozczochranego radzi umiar, to ja nie wiem dokąd ten świat zmierza
A na poważnie, to dzięki za kolejny głos za pozostawieniem miejsca bez zmian 
Ewo, ogród 12-letni czyli dwa razy starszy od mojego... i w dodatku 150 róż... toż to istny raj! Nie dziwię się, że mogłabyś w nim mieszkać

Justyno, no skoro nawet właścicielka rozczochranego radzi umiar, to ja nie wiem dokąd ten świat zmierza

Ewo, ogród 12-letni czyli dwa razy starszy od mojego... i w dodatku 150 róż... toż to istny raj! Nie dziwię się, że mogłabyś w nim mieszkać

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, skarpa piękna, na zdjęciach i na żywo - wiem, widziałam
A propozycja poszerzenia wynikła li tylko z faktu, że masz tam niemały busz
Ale grupa forumowego wsparcia dla status quo mnie przekrzyczała więc siedzę cicho
hhihihi

Ale grupa forumowego wsparcia dla status quo mnie przekrzyczała więc siedzę cicho

- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Aguś oczywiście zapraszam serdecznie do mnie.
Muszę Cię jednak uprzedzić ,że mój ogród nie jest jeszcze tak dojrzały i dopracowany jak Twój . Mnie czeka jeszcze wiele pracy , ale przyjemnej....
Muszę Cię jednak uprzedzić ,że mój ogród nie jest jeszcze tak dojrzały i dopracowany jak Twój . Mnie czeka jeszcze wiele pracy , ale przyjemnej....
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś też miewam dni że tylko łażę , gapię się i czytam a potem się okazuje że nie pisałam u kogoś kilka dni.
Wyczytałam że są zakusy na przytarasową rabatkę
toż to świętokradztwo robić zamach na tak śliczny kawałek , nie daj się zamówić za żadne skarby
No i jak z tymi clemkami
wybrałaś już jakieś
ps. dzięki za nasionka

Wyczytałam że są zakusy na przytarasową rabatkę

No i jak z tymi clemkami

ps. dzięki za nasionka

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Moje "wejrzenie" czysto praktyczne - polega tylko na tym, ze po prostu to poszerzenie sie nie sprawdzi w tym miejsu. Przechodzac z przodu ogrodka pod pergola kolo Piesia ale chcac wejsc na taras z drugiej strony tz od strony ogrodu, to trzeba by bylo dobre kolko zrobic - do tego nienaturalnie duzy luk trzeba bylo by przejsc. I jak optyka ogladajac od strony ogrodu moze by na tym tak nie ucierpiala ale z kazdego boku i z tarasu, widok bylby dziwny 

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Aguś zdawaj zaraz relacje z powojników
Ewa wszystkie nawzajem się uszczęśliwiamy

ewamaj66 pisze:Mam nadzieję, że wiesz, że namawianie i proponowanie wynika jedynie z potrzeby uszczęśliwienia kogoś, np. CiebieZamówiłaś już jakieś powojniki?
Ewa wszystkie nawzajem się uszczęśliwiamy