Moja rabatka - perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka - perdii

Post »

dawno nie wstawiałam zdjęć i nie odwiedzałam swojego wątku :oops:
Wspomnienie lata 2012 Moje skarbki w końcu przyjechały i wybraliśmy się na wieś :D

Obrazek
Nie ma to jak borówka prosto z krzaczka
Obrazek
A teraz zjem coś konkretnego
Obrazek
Trzeba podlać
Obrazek
Oj ten Dziadek taki duży ogień i muszę znowu lać wodę :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Hej, hej Małgosiu, jaka niespodzianka :D , Twój wątek już istnieje od 2008 roku :shock: . Może w tym sezonie pokażesz co tam na rabatkach i w warzywniku będzie rosło i kwitło u Ciebie :D
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję bardzo za odwiedziny ;:138 taką mam nadzieję ze będę robiła zdjęcia
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zastanawiałam się, jak to się mogło stać, że nie widziałam linku w Twoim podpisie-nie było go 8-) Z przyjemnością obejrzałam Twój ogród, a szczególnie warzywnik :D W tym roku, kiedy nie zebrałam nic, zachwycił mnie widok grządek z warzywami. Chyba przestanę myśleć o likwidacji :D Fajny pomocnik :wink: Wspominałaś na początku o kotkach-gdzie są?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj sasiadeczko :wit
ładny warzywniczek i ogród :) z pewnością będę tu zaglądac :wit
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie serdecznie :D
Więcej zdjęć ogrodu będę wstawiać w tym roku wszystkie zdjęcia zostały na starym kompie który poszedł do lamusa
Ewuniu dzisiaj zrobię zdjęcia moim ulubieńcom Kotce Białaskowi i kocurowi Dyndusiowi i pieskowi który przytargała 5 lat temu córka ze schroniska a teraz my się nim opiekujemy bo dzieci wyjechały z Olsztyna. Co do linka to go nie było. Zapomniałam ze swego czasu otworzyłam swój wątek :;230 Odnalazłam go i postanowiłam kontynuować.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To moje ukochane wnuczątka w grudniu 2012 roku Moja duma. Tylko wszystkie daleko ;:145 Trzech chłopców i jedna dziewczyneczka

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miłe buźki :D Nie dziwię się, że za nimi tęsknisz. Trzeba myśleć, że dzieci podjęły decyzję o wyjeździe, bo tak jest dla nich korzystnie, a wnuki bardziej tęsknią za czasem spędzanym z Tobą. Moi rodzice szaleją, kiedy wnuki do nich przyjeżdżają, chętnie skorzystałabym z atrakcji, jakie zwykle planują :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Radosna drużyna, jak przyjadą do babci na wakacje to koniecznie muszą zrobić porządki na grządkach :D. Gosiu, takie czasy teraz, dzieci szukają lepszych miejsc do życia. Moja córa, pracuje w Warszawie, a do domu przyjeżdża tylko ze trzy - cztery razy do roku. W dzisiejszej dobie mamy na pociechę internet, skype i inne środki komunikacji, a kiedyś......, cieszmy się chociaż z tego, że zdobycze techniki pozwalają, choć w wirtualny sposób, być blisko z naszymi dziećmi.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To prawda, że technika łagodzi trochę tęsknotę rozstania. Właśnie skończyliśmy rozmowę na Skypie z wnuczkami z Hamburga.Cieplej na serduchu :D W Warszawie też mam dwóch wnuczków u syna jeden i córki drugi. Cóż takie czasy Po studiach muszą wyjeżdżać " za chlebem" :( Ale ile radości jak się spotykamy :heja
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje koteczki
Kocur Dynduś w rzeczywistości jest duży i troszkę waży :D Ale co zrobić jak jest "wiecznie głodny" :D

Obrazek

i moja koteczka "Białasek" Uznaje tylko mnie i tylko ja mogę ją miziać i pieścić. Jest jak pies gdzie ja tam ona. Nawet w wc :;230

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poniosło Twoje dzieci w świat. Moje dopiero za pół roku będzie podejmować życiowe decyzje, zobaczymy, co się będzie działo.
Kocur ma wyjątkowo arystokratyczny wyraz pyszczka :D Natomiast kotka to chyba kawał zbója :wink: Nie da sobie w kaszę dmuchać.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wysiałam lobelię i rącznika :D Sezon zaczęty
Kocur jest strasznym pieszczochem. Mój mąż zawsze twierdzi,że "nie" lubi kotów. :wink: Gdy jeździmy na wieś to mizia wszystkie koty, które dadzą się miziać :D tak ich "nie lubi" :;230 Dynduś jest też u nas bo mąż się uparł ,jak jeszcze Dyndi był malutkim kociakiem, żebyśmy go do domu zabrali bo na wsi się zmarnuje a to taki piękny kocurek.Fakt że koty na naszej wsi mają kiepskie życie dostają tylko mleko resztę jedzenia muszą same zdobyć.Jadąc na wieś zawsze mam kocią i psią karmę . Dyndusia brat to praktycznie mieszka u nas jak jesteśmy na wsi. Szkoda mi tych zwierzaków to wożę im jedzenie. Gorzej zimą bo prawie nie jeździmy :(
Białciu to moja kotka.Prezent od córki. Jest dumna i "niedotykalska" Ona uważa że na świecie najważniejsza jest ona no i ostatecznie ja reszta to dodatki :;230 Gdyby była człowiekiem to chyba by nikt z nią nie wytrzymał taka jest zadufana w sobie. Albo by była gwiazda filmową :;230 :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co kot, to charakter :D Mój M też głośno mówi o tym, ze nie lubi kotów-a przed zaśnięciem woła, żeby mu jakiegoś kota przynieść do glaskania :wink:
Jeszcze nie siałam, nie kupiłam nasion :oops:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja odwiedziłam sklep ogrodniczy zaraz po Nowym roku :D Tym bardziej że jeden mam idąc na rynek gdzie prawie codziennie robię zakupy. Znają mnie już w tym sklepie tylko z nowinkami to u nich tragedia. Raczej stawiają na standardowe zaopatrzenie :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”