A jeszcze Ci proponuję - tylko nie bij

Maryś, wierzby i bez są zastane, nie dość jasno to opisałamMaska pisze:Pat czy ja dobrze widzę , ze te wierzby i czarny bez są jakby na środku? Przecież ten rządek jest idealny na odcinek gdzie cień i mokro!
A jeszcze Ci proponuję - tylko nie bijberberysy, niedrogie i taka kolekcyjka byłaby śliczna (bez czerwonych!)
Ewo mam japońskiego nasiona na próbę kupiłam, ale zwyczajny też rozważam;) U mojej mamy był i fajnie zarósł plot w brzydszej części ogrodu...na te moje hektary to wielkiej krzywdy nie zrobi..a przechowalnię mam już przygotowaną...prawie na samym początku powstała, bo wiedziałam, że w okresie błędów i wypaczeń, bedę potrzebować miejsca na sadzenie chciejstw kupowanych/branych kompulsywnieEwaM pisze:Chmiel zwyczajny to bylinowe pnącze trudne do wytępienie, natomiast Chmiel japoński jest jednoroczny, Wybór należy do Ciebie![]()
To są plany na ten rok?Zacznij od przechowalni w lekko zacienionym miejscu, coby było gdzie trzymać zadoniczkowane łupy
Marzenko, pamiętam i o bzie teżSosenki4 pisze:Małe, do 50cm, cha cha cha. Mam inne miary chyba, u mnie takie po 50cm to już duże okazy są.
No więc, ja kupiłam takie małe do 50cm, bo na większe nie miałam, ale kupiłam od razu wszystkie i mam spokój. I tak urosną, a robota już zrobiona i spokój. Z doświadczenia wiem, że jak czegoś od razu nie zrobię do końca to potem zostaje nieskończone, bo zajmuję się czyms innm. Tylko tarniny nie kupuj, napisz ile chcesz i wysyłam z korzeniami.