Roślin też nie ma ... puste półki przygotowane czekają pewnie na dostawy. Jedyne co można kupić, to dymkę po drożyźnie i niewielkie ilości nasion, pewnie resztki z ubiegłego roku.
Ida przyszły te próbki?ida74 pisze:1000 szt(1,7 kg) kosztuje 15,90 zł brutto +kurier to około 17-18 zł![]()
Do weekendu powinnam dostać jeszcze próbki tego co mają to w weekend opiszę
To nie tylko u mnie w sklepie są osoby "wytrzeszczające" oczy zapytane o coś innego niż podstawowe produktyaguskac pisze:Podobnie było jak pytałam o osłonki do drzewek, też pokazywali mi jakieś dziwne siatki, albo nic.
Patrzyłam na all i tam wybrałam jakie szpilki chcę, ale kupiłam w sklepie. Z przesyłką i tak by wyszło drożej niż w sklepie. U nas były po 15gr za sztukę, a ja potrzebowałam tylko ok 50szt.
"gienia1230" mi osobiście chodziło o takie szpilki do włókniny To taka duuuuża plastikowa szpilka jak krawiecka
lobuzka - super pomysł, idę przejrzeć swoje stare teczki!lobuzka pisze:To jeszcze odnośnie etykiet![]()
Jak przysiadłam, w pół godziny nacięłam 240szt.- 5 obwolut/okładek.
Z jednej obwoluty ~ 24 podwójne paski(część kolorowa i przezroczysta)- 48 szt. etykiet. Szybko i ekonomicznie.
Zbieram również pojemniki po płynie do spryskiwaczek, odcinam górę, dół, pozostałą część tnę w poprzek na paski. Sztywne, łatwo wbić w ziemię lub przywiązać do krzaczka (robiąc dziurkę dziurkaczem).
![]()
Kurda super sprawa z tymi szpilkami