Roślin też nie ma ... puste półki przygotowane czekają pewnie na dostawy. Jedyne co można kupić, to dymkę po drożyźnie i niewielkie ilości nasion, pewnie resztki z ubiegłego roku.

Takie robią miny jak pytam o jakieś rośliny np. jak pytałam o nasiona lub sadzonki akanta. A co najdziwniejsze,że niedaleko Olsztyna jest szkółka gdzie mają sadzonki Akanta
 Takie robią miny jak pytam o jakieś rośliny np. jak pytałam o nasiona lub sadzonki akanta. A co najdziwniejsze,że niedaleko Olsztyna jest szkółka gdzie mają sadzonki Akanta
Ida przyszły te próbki?ida74 pisze:1000 szt(1,7 kg) kosztuje 15,90 zł brutto +kurier to około 17-18 zł
Do weekendu powinnam dostać jeszcze próbki tego co mają to w weekend opiszę
To nie tylko u mnie w sklepie są osoby "wytrzeszczające" oczy zapytane o coś innego niż podstawowe produktyaguskac pisze:Podobnie było jak pytałam o osłonki do drzewek, też pokazywali mi jakieś dziwne siatki, albo nic.
Patrzyłam na all i tam wybrałam jakie szpilki chcę, ale kupiłam w sklepie. Z przesyłką i tak by wyszło drożej niż w sklepie. U nas były po 15gr za sztukę, a ja potrzebowałam tylko ok 50szt.
 Ja potrzebowałam dużo szpilek więc na all... wychodziło mi wiele taniej. Ważne że obie jesteśmy zadowolone
 Ja potrzebowałam dużo szpilek więc na all... wychodziło mi wiele taniej. Ważne że obie jesteśmy zadowolone  
 ,ale sklepy dopiero się zatowarowują po remanentach .Jeszcze ze dwa tygodnie tak będzie .
 ,ale sklepy dopiero się zatowarowują po remanentach .Jeszcze ze dwa tygodnie tak będzie . 

"gienia1230" mi osobiście chodziło o takie szpilki do włókniny To taka duuuuża plastikowa szpilka jak krawiecka
 Ale Twoje szpilki sa wspaniałe Ciągle mam problem jak zaczepić sznurki. Gdzie takie super cudo można kupić?
 Ale Twoje szpilki sa wspaniałe Ciągle mam problem jak zaczepić sznurki. Gdzie takie super cudo można kupić?

lobuzka - super pomysł, idę przejrzeć swoje stare teczki!lobuzka pisze:To jeszcze odnośnie etykiet
Jak przysiadłam, w pół godziny nacięłam 240szt.- 5 obwolut/okładek.
Z jednej obwoluty ~ 24 podwójne paski(część kolorowa i przezroczysta)- 48 szt. etykiet. Szybko i ekonomicznie.
Zbieram również pojemniki po płynie do spryskiwaczek, odcinam górę, dół, pozostałą część tnę w poprzek na paski. Sztywne, łatwo wbić w ziemię lub przywiązać do krzaczka (robiąc dziurkę dziurkaczem).

za pomysł
 za pomysł  

i ja chyba poszperam w szufladach
  i ja chyba poszperam w szufladach   

Kurda super sprawa z tymi szpilkami
 ile mają wysokości? te sznurki są przywiązane do płotu na samej górze?
  ile mają wysokości? te sznurki są przywiązane do płotu na samej górze? 
 .Już teraz polecam zakupy u nich.Tanio,szybko i solidnie.Opisy z foto podam wieczorem jaki mi modem ,,fachowcy wymienią,, ;
 .Już teraz polecam zakupy u nich.Tanio,szybko i solidnie.Opisy z foto podam wieczorem jaki mi modem ,,fachowcy wymienią,, ;