Już po gościach. Następni za 2 tygodnie.A za tydzień najprawdopodobniej wezmę urlop.
Teraz oglądam Ucieczkę na wieś. Uwielbiam ten program. No i staram się odwiedzić Wasze ogródki.
Aguś, trzeba znaleźć miejsce na tę róże. Jest zdrowa. U mnie na razie udaje u mnie rabatówkę, ale mam nadzieję, ze w tym roku bedzie robiła za krzaczastą. Ja własnie u Ani zakochałam się w tej róży. Wydaje mi się, że jest bardzo wytrzymałą różą. Tyle przeszła u mnie
Kasiu, chyba uda się jutro odpocząć. Chociaż ja uwielbiam gości. Dzisiaj wcale nie czuję zmęczenia. Pewnie odczuje to jutro.
Niesamowite spotkanie.
Ja swojego m. spotkałam bardzo zwyczajnie. Byliśmy sąsiadami. Do jego mamy mówiłam ciociu zanim zaczeliśmy chodzić. Teraz czasem mylę się i do teścia mówię wujku, jak moje rodzeństwo.
Małgosiu, jeśli uzależniasz kijki od odwilzy to chyba jeszcze trochę poczekasz. Nie myśl o zimie. Akceptuj to co jest. Powinnaś cieszyć się każdą chwilą. Ja podchodzę do życia właśnie w ten sposób. Nie walcze z tym co nieuchronne..
Ewo, naprawdę czekam na ten rok, jak to bedzie wyglądało. Uwielbiam tę rabatę. Nawet teraz lubię wyglądać przez okno i przyglądac się trawom.
Maju, niedziela jest dla mnie najważniejszym dniem tygodnia. staram się, żeby był tylko dla mnie. Niestety nie zawsze się to udaje. mam nadzieję, że jutro będę miała więcej czasu dla siebie i dla Was.
Niestety to czytanie nie pomaga w wypoczynku. Przez ostanie kilka lat nie czytałam w ogóle, bo mój syn prawie nie spał, chodziłam na rzęsach. Biorąc książkę do ręki, po przeczytaniu paru linijek po prostu usypiałam. Chyab teraz nadrabiam zaległości.
Asiu, ciesze się bardzo, że lubisz tu zaglądać. A o nauce na razie cicho sza, bo syn zrobił mi bardzo duży prezent i niespodziankę i poprawił sporo ocen.
nn
nn
Larissa

Home&Garden
Leoś
Comte de Chambord
W tle Muzykanci