Helenko, a ja poszłam spać. Nie mam siły. Dobrze, że jutro sobota.
Maju, 
pierwsza to Queen of Sweden, druga to History
Wiem, że róże działają na Ciebie
Iwonko, moje ambicje nie są wygórowane. Nie wymagam,żeby miał piątki i szóstki. Ale lenistwa i lekceważenia swoich obowiązków nie będę tolerowała. Mój tez ma problemy z dużą ilością dys..., ale minimum wysiłku trzeba włożyć w nauke. Najgorsze jest to, że on nie umie sie koncentrować przez dłuższy czas. Dlatego ja musze wkraczać do akcji.
I wiem, że trochę postraszenia nie zaszkodzi.
Od razu zabrał się do roboty i poprawił bardzo dużo ocen, w sumie bez większego wysilku.
Tylko ja muszę być bardziej konsekwentna, a tego nie potrafię.
Asiu, przykro mi, że nie mogłaś odpocząć u mnie.
Już nie będę narzekała. Zbliżają się ferie. Na jakiś czas bedzie spokój. Może jak odpoczne humor tez mi sie poprawi.
Geniu, w ogóle dawno chyba Cię nie było. Ja tez nie mogę się doczekać wiosny i nowego Twojego wątku. No i mam nadzieje, że spotkamy się jak co roku u Szmita.
Ave, za oknem faktycznie zimno, ale chyba wolę to niż chlapę. Jakoś podświadomie godzę się z mysla, że to jest zima i ma być śnieg i mróz.W sumie najgorsze za nami. Dnia przybywa, coraz bliżej do wiosny.
Ewo, teraz Ciebie dopadło?

No tak jak ciepło na dworze, to w sumie wszystko jedno, czy człowiek w domu, czy w ogrodzie.
Jatra, moje kilogramy czekają na wiosnę
Czekam z niecierpliwością, aż zacznę się wreszcie ruszać. Nawet nie wiesz jak się cieszyłam z tego, że mam trochę odśnieżania.