Ogródek Gosi cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 9

Post »

Witaj Gosiu ;:196
Dawno mnie tutaj nie było, przyszłam się zrelaksować a tu co - temat szkoła :( . Dobrze chociaż, że poprzeplatany zdjęciami roślinek. Ja też już nie mam siły ... moje dziecko również....ale na szczęście jeszcze trochę i będą ferie.
majowa pisze: Powiem tak - łatwiej jest być dobrą mamą niż mądrą mamą. Zajęło mi trochę czasu zanim zrozumiałam, ze moje ambicje nie mogą się przekładać na syna i moje spojrzenie na niego. Dziś ma 19 lat (prawie 20) i mimo drogi "pod górkę" do szkoły będą z niego ludzie. Do tego jeszcze był problem z dysgrafią i kilkoma innymi dys... ;:223 dość późno zdiagnozowanymi.
Wszystkim mamom trudnych nastolatków życzę wytrwałości i mądrego spojrzenia ;:196
Miłego dnia!

Bardzo dobrze to ujęłaś ;:108
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Gosiu też mnie to długo nie było, cudne letnie wspomnienia , piękne róże , oj jak ja tęsknię już za tym.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale sobie energetycznie podładowałam akumulatorki, dzięki tym fotkom... ;:138 bo za oknem, brrrr
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Gdy było na dworze tak jak na Twoich fotkach to nawet mimo choroby buszowałabym po ogrodzie ;:204
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

:wit

Cudne letnie wspomnienia ;:138
Wszyscy już tęsknimy za wiosną i grzebaniem w ziemi ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Helenko, a ja poszłam spać. Nie mam siły. Dobrze, że jutro sobota.

Maju, :D pierwsza to Queen of Sweden, druga to History
Wiem, że róże działają na Ciebie :lol:

Iwonko, moje ambicje nie są wygórowane. Nie wymagam,żeby miał piątki i szóstki. Ale lenistwa i lekceważenia swoich obowiązków nie będę tolerowała. Mój tez ma problemy z dużą ilością dys..., ale minimum wysiłku trzeba włożyć w nauke. Najgorsze jest to, że on nie umie sie koncentrować przez dłuższy czas. Dlatego ja musze wkraczać do akcji.
I wiem, że trochę postraszenia nie zaszkodzi.
Od razu zabrał się do roboty i poprawił bardzo dużo ocen, w sumie bez większego wysilku. :D
Tylko ja muszę być bardziej konsekwentna, a tego nie potrafię. :roll:

Asiu, przykro mi, że nie mogłaś odpocząć u mnie. ;:131
Już nie będę narzekała. Zbliżają się ferie. Na jakiś czas bedzie spokój. Może jak odpoczne humor tez mi sie poprawi. ;:173

Geniu, w ogóle dawno chyba Cię nie było. Ja tez nie mogę się doczekać wiosny i nowego Twojego wątku. No i mam nadzieje, że spotkamy się jak co roku u Szmita.

Ave, za oknem faktycznie zimno, ale chyba wolę to niż chlapę. Jakoś podświadomie godzę się z mysla, że to jest zima i ma być śnieg i mróz.W sumie najgorsze za nami. Dnia przybywa, coraz bliżej do wiosny.

Ewo, teraz Ciebie dopadło? :roll: No tak jak ciepło na dworze, to w sumie wszystko jedno, czy człowiek w domu, czy w ogrodzie.

Jatra, moje kilogramy czekają na wiosnę :roll:
Czekam z niecierpliwością, aż zacznę się wreszcie ruszać. Nawet nie wiesz jak się cieszyłam z tego, że mam trochę odśnieżania.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Gosiu, dzięki za kolejną dawkę kolorów i kwiecia ;:196
Dobrze, że weekend, odpoczniesz i odeśpisz. Mi też tego bardzo brakowało...a najchętniej to całą noc oglądałabym Australian Open, a spała cały dzień ;:130 Cudowna ta Australia...i środek lata! Ehh.. ;:170
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No no no ciekawiee i kolorowo tu u cb ;:138
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Gosiu , rabata przy tujkach śliczna. ;:138 ;:138 Ma jedną wadę ;:108 ;:108 Luki , w które można jeszcze tyle wcisnąć ;:215 To na pewno zostawiłaś na ''specjalne'' chciejstwa. :wink:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Gosiu to już od dzisiaj zaczynasz urlop :?: czy jeszcze musisz do roboty :?:
Organizm nie może tak ciągle na wysokich obrotach, zwolnij choć w domowych pracach bo ciężko odchorujesz przemęczenie. ;:168
Porcja letnich widoków działa pozytywnie na nerwy tylko jeszcze bardziej chce się wiosny ;:306
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

tade k pisze:Gosiu , rabata przy tujkach śliczna. ;:138 ;:138 Ma jedną wadę ;:108 ;:108 Luki , w które można jeszcze tyle wcisnąć ;:215 To na pewno zostawiłaś na ''specjalne'' chciejstwa. :wink:
Tadku,to nie wada a zaleta!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Kasiu, ja niestety nie mogę powiedzieć, że będę odpoczywać. Jutro mam gości. I tak dobrze, że jutro, bo zapowiadali się na niedzielę. Nie lubię ostatnio w niedzielę nic robić, nawet spotylać się ze znajomymi. A już jak mam wsiąść w samochód to mnie po prostu mdli.
A ostatnio wszystkie niedziele zajęte. Mam nadzieję, że ta bedzie lepsza, marzy mi się nic nie robienie.
Ja z kolei czytam po nocach. Coś mnie wzięło. A w Australii bedzie mój m. w maju. Tez chciałbym ją zobaczyć, bo bardzo podoba mi się klimat (nie chodzi o pogodę) :D

Piotrze, fajnie, że Ci się podoba u mnie. Zapraszam częściej.

Tadziu, nic tam już nie wcisnę. To są zdjęcia z lipca. We wrzesniu był tam już busz. Największą wadą tej rabaty jest brak pieter, ale one z czasem urosną.Ciekawe jak ta rabata będzie wyglądała w tym roku.

Maju, niestety jeszcze na pewno przez następny tydzień będę musiała chodzić do fabryki. Nie wiem, czy dostanę urlop od 28, czy jeszcze nastepny. Na razie muszę jeszcze zmierzyć się z falą gości, dopiero będę mogła odpocząc. Dziwne, bo pierwszy raz mam dosyć wszelkich gości. Ale z drugiej strony nie umiem bez nich żyć

Danusiu, myślę, że Tadziu miał na myśli konieczność naprawy tej wady :D
Niestety miejsca brak definitywnie. Chociaż wiosną planuję małą przeróbkę, bo wywalam stąd klona palnmowego, więc parę roślinek jeszcze się zmieści :wink:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Gosiu , to jak na koniec lata tak było , to teraz motyczki już nawet nie wetknie ;:oj ;:oj No i dobrze , chwaściory nosa nawet nie wychylą. ;:124 Nie jest żle z pięterkami , już je widać , a penie tak posadziłaś ,że te za niskie jeszcze wyrosną wyższe. Wada sama się ''naprawiła ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Będę wpadał, a i ciebie zapraszam :wit
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu zachwyciło mnie zdjęcie nr 3.... przepiękny duet clematisa z różą, uwielbiam to zestawienie :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”