Mój kawałek ziemi w ROD
- Gosia123A
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój kawałek ziemi w ROD
Remi tak dawno nie zaglądałam do Ciebie,ale ostatnio wszyscy są strasznie zabiegani

- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Remi wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Samych pozytywnych i energetycznych chwil w ogródku i poza nim 
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za ostatnie odwiedziny, niestety "w domu" jak na razie nie mam dostepu do internetu, i byc moze w ogole nie bedzie
mam dostep z biura, ale tu musze pracowac i zadko kiedy jest czas aby napisac pare slow. Mam nadzieje ze po powrocie do Polski bedzie mozna znowu czesciej pisac, a i jakies zdjecia pokazac - np. bratki kwitnace na miejskim klombie na poczatku stycznia (oj szczeka mi opadla).
Wybaczcie brak polskich literek, ale chwilowo ich nie mam, tylko jakies dziwne 2 kropeczki nad a, o czy u ;)

Wybaczcie brak polskich literek, ale chwilowo ich nie mam, tylko jakies dziwne 2 kropeczki nad a, o czy u ;)
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poczekamy aż wrócisz - 
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
No bratki
ostatnio w markecie widziałam pierwiosnki i hiacynty, ale bratków to chyba bym jeszcze jednak nie chciała.. Zima jest potrzebna i smutno by było bez niej, a tak śnieg przykrywa to co zabrała jesień i krótkie dni są jaśniejsze dzięki odbiciu światła od białego puchu.
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Hiacynty siedzą w biedronce 
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Remi pozdrawiam Cię serdecznie, trzymam kciuki za udany pobyt na delegacji, mam nadzieję, że po powrocie odezwiesz się.
Jednak daleko od domu miło jest przeczytać kilka słów od przyjaciół.
U nas zima, żadnych kwiatów nie widać tak dokładnie zostały przysypane przez śnieg.
Jednak daleko od domu miło jest przeczytać kilka słów od przyjaciół.
U nas zima, żadnych kwiatów nie widać tak dokładnie zostały przysypane przez śnieg.
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Witajcie,
pewnie ze milo, jednak mam mocno ograniczony dostep do internetu i tylko od czasu do czasu udaje sie zajrzec do Was. Dolna Saksonie, gdzie teraz jestem snieg omijal (zreszta tu snieg dosyc rzadko bywa, w przeciwienstwie do deszczu, ktorego wiecej niz w Szkocji) a dzisiaj w nocy spadlo z 3-4cm i... prawie kleska zywiolowa! Ludzie w ogole nie potrafia sie poruszac samochodami w sniegu, opon zimowych brak. Droge, ktora z "domu" do biura przebywam w 12 min, dzisiaj ponad 40 i to tylko dlatego, ze ominalem obwodnice jadac przez miasto. Koszmar. Ale na rowerach dalej mnostwoo ludzi jezdzi. Nie bardzo mam jak wrzucic zdjecia, nadrobie po powrocie
pewnie ze milo, jednak mam mocno ograniczony dostep do internetu i tylko od czasu do czasu udaje sie zajrzec do Was. Dolna Saksonie, gdzie teraz jestem snieg omijal (zreszta tu snieg dosyc rzadko bywa, w przeciwienstwie do deszczu, ktorego wiecej niz w Szkocji) a dzisiaj w nocy spadlo z 3-4cm i... prawie kleska zywiolowa! Ludzie w ogole nie potrafia sie poruszac samochodami w sniegu, opon zimowych brak. Droge, ktora z "domu" do biura przebywam w 12 min, dzisiaj ponad 40 i to tylko dlatego, ze ominalem obwodnice jadac przez miasto. Koszmar. Ale na rowerach dalej mnostwoo ludzi jezdzi. Nie bardzo mam jak wrzucic zdjecia, nadrobie po powrocie
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Dziękujemy, że się odezwałeś.
Miłej pracy, a po powrocie czekamy na zdjęcia.
Miłej pracy, a po powrocie czekamy na zdjęcia.
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Akurat dzisiaj mam taka mozliwosc, bo mam troszke "wlasnych zajec" w biurze, a nawet jakies zdjecia udalo mi sie wstawic do mojego watku foto (w podpisie) aby nie "zasmiecac" ogrodniczego 
Rownoczesnie prosze wybaczcie, ze w tym czasie nie zagladam do Waszych watkow (albo jak zagladam to nie zostawiam sladu) ale nie mam tyle wolnego czasu ile chcialbym
Rownoczesnie prosze wybaczcie, ze w tym czasie nie zagladam do Waszych watkow (albo jak zagladam to nie zostawiam sladu) ale nie mam tyle wolnego czasu ile chcialbym
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Remi,fotki w drugim forum nie otwierają się,przynajmniej u mnie 
- imer
- 1000p

- Kontakt:
U mnie widac... ale niech jeszcze ktos potwierdzi...lanceta pisze:Remi,fotki w drugim forum nie otwierają się,przynajmniej u mnie
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie niestety też nieimer pisze:U mnie widac... ale niech jeszcze ktos potwierdzi...lanceta pisze:Remi,fotki w drugim forum nie otwierają się,przynajmniej u mnie
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Remiku, potwierdzam u mnie też się nie otwierają zdjęcia.
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Troszke zle wstawilem z pospiechu, chociaz mimo wszystko u mnie bylo widac, teraz poprawilem i powinno byc dobrze. Prosze o info czy widac 
Pozdrawiam z bialego Emslandu...
Pozdrawiam z bialego Emslandu...