Jak pudełko zapałek...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jak pudełko zapałek...

Post »

Agnieszko po koledzie był proboszcz ,ponad godzinę był.Strasznie mnie obłaskawiał bo zajmuje sie kaplicą a chcę zrezygnować,że aż dzieci się ze mnie śmiały.
U mnie tez syn jest lektorem .Starsza córka ma maturę w tym roku a wcześniej studniówka.Syn bierzmowanie a najmłodsze słoneczko ma komunię.Urwanie głowy jednym słowem.
Pozdrawiam za oknem mglisto latarni prawie nie widać .Byle do wiosny.
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Majeczko to pierworodne dzieci też w tym samym wieku mamy ;:138 Mój młodszy w ubiegłym roku był u komunii. Tylko średniego nie mam ;:131
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Aguś mój syn też w tym roku matura i już mi zapowiedział abym nawet nie marzyła że pójdzie na studia,
a co do telewizora to jak bym ja to pisała dziś po powrocie z Kielc ledwo próg własnego domu przekroczyłam już afera bo starsze młodszym nie dadzą pingwinów oglądać, a jutro i tak będzie powtórka do której i tak siądą drugi raz
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ulka i też najstarszy?
Mój chciał iść na Uniwersytet Ekonomiczny, ale chyba będzie musiał sobie na to sam zapracować ;:145 My teraz cieniutko ;:185
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Aguś najstarsza mam córcię jest na pierwszym roku Inżynierii Środowiskowej zaocznie i płacę 3,600 zł za pierwszy rok jak na razie zapłaciłam jej pierwsza ratę pozostałe trzy zapłaciła sobie sama bo dostała staż na pięć miesięcy reszta czeka na mnie
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja się właśnie takich kosmicznych kwot boję, bo teraz tydzień za 80zł to prawie luksusowo przeżyć z rodziną dam radę ;:333 , a on to może nawet nie w jeden dzień straci ;:185 Przecież i dojazdy, i jedzenie, i podręczniki kosztują, a gdzie tu reszta?
Ale chciałabym, by się wyuczył i zapewnił przyszłość Wojtusiowi, i by sam do czegoś w życiu doszedł ;:108
Zawsze miałam wobec dzieci zaplanowany "kapitalik" na dorosłe życie: matura, prawo jazdy i znajomość dwóch obcych języków, jednego super, a drugiego przynajmniej na poziomie dobrym. Z Konradem powoli udaje się realizować ten plan. Co mi los przyniesie z małym, to nie wiem
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit ojej co te dzieci widzą w tych bajkach z pingwinami ...moja wnusia jak teraz na Święta przyjechała to tylko o pingwinach mówiła a chodzi do pierwszej klasy dla sześciolatków... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Witajcie - muszę troche nadrobic zaległości, ale przede wszystkim muszę się przywitac. Czytam, że choroba męczy dzieciaczki?
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

U mnie jest tak samo .Młodsza'' ja zajmuje telewizor na pingwiny'',drugie ja komputer .Ale jak sa pingwiny to wszyscy oglądaja tak że z wiadomości nici .Umnie cały dzień sypie.
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu Lora Twoja sześciolatka to choć wie z grubsza o co chodzi. A co ja mam powiedzieć o naszym trzylatku ;:oj

Aniu witam serdecznie ;:196 Moje dzieci jak na razie odpukać ;:333 oby dalej nie chorowały. Tylko maluszek miał zapalenie gardła, ale teraz jest ok ;:215 Mam nadzieję, że i Twoje dzieciaczki zdrowe. Bo że zadowolone z wycieczki, to już u Ciebie doczytałam. Mojemu małemu synkowi też najbardziej podoba się tam, gdzie można wielu rzeczy dotknąć czy samemu spróbować. W czasie ubiegłorocznych ferii byliśmy w muzeum Podziemia Rynku w Sukiennicach w Krakowie. Mógł tam i zmierzyć się ówczesna miarą i zważyć według średniowiecznej wagi. Wrócił tak zachwycony, że jeszcze długo o tym opowiadał ;:108 Później w szkole mieli wycieczkę do jednego z pierwszych grodów państwa polskiego. I mogli tam strzelać z łuku, lepić garnki i nie pamiętam co jeszcze :oops: I też wrócił taki zaaferowany tym, co zobaczył, ze ojej. Przed świętami wyrzuciłam mu dyskretnie ulepiony przez niego z gliny kubek. No cóż nie było gdzie tego wypalić i troszku się zaczął rozsypywać ;:224

Marysiu Majko skąd ja to znam ;:185 A u nas posypało tylko w nocy, ale troszku, ledwie z 3cm. Tylko śnieg był czysty i mogliśmy poszaleć znów na sankach ;:333

My dziś mieliśmy w domku świętowanie:
Obrazek
Najbardziej zbójowi podobało się dmuchanie świeczek i bieganie z balonami ;:173
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko wszystkiego dobrego dla Wojtusia;:167 tort pyszny... :)
..no przecież najwazniejsze jest dmuchanie świeczek nie tort ważny tylko te świeczki... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu dziękuję ;:196 Wojtek za każdym razem siadał na tapczanie i czekał, aż mu zaczniemy śpiewać "Sto lat..". I dopiero jak słyszał "niech żyje nam" to szybciutko schodził i zdmuchiwał. I tak z pięć razy :;230
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko moja wnusia jak teraz przyjeżdza to dziadka prosi żeby świeczkę zapalił a ona zmuchnie...a w styczniu kończy 7lat...z nami mieszkali 5,5 roku... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Agnieszko, najserdeczniejsze życzenia dla Wojtusia ;:196 pięknego dzieciństwa,zdrówka i samych radości!
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Śliczny torcik, szczęśliwe dziecko - czego więcej chcieć - zdrówka życzę.

Moje póki co OK, wycieczka była udana - tym bardziej, ze finał był w McD... na frytkach i innych takich...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”