Zielony Świat Moniki cz. 4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorotak
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 4

Post »

Witaj Monisiu sliczny skretniczek moje jakies marne skretniki ;:oj psinka ma radoche moje jak wyjda to istne szaleństo na sniegu a do domu jak wróca to sie trzęsa z zimna po powrocie i wtedy suszarka idzie w ruch ;:306
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Skrętnik bardzo ładny. No i nie miałabym nic przeciwko temu, żeby i moim się coś pomyliło :wink:
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Do niedawna nie wiedziałam, że skrętniki kwitną, jestem zdziwiona i skora do zakupu.

Ale gdzie??? normalnie w kwiaciarniach są??, czy trzeba na all.. polować???
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
jolcia1212
500p
500p
Od: 8 gru 2009, o 21:45

Post »

:wit Moniko
U mnie skrętniki mają wolne. Natomiast pelargonie mam w pokoju i są dużo gęściejsze niż Twoje, ale nie wiem czy to dobrze. Boję się że wyciągna się zbytnio a potem nie będą miały od czego odbić.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witaj Moniko pięknie u ciebie zimą i latem .Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22

Post »

I u Ciebie pełno śniegu? Ładnie to wygląda...ale tylko na obrazku.. :D
Skrętnik sliczny...kiedy tak mój zakwitnie..ech ;:224 a hibkiem to mnie zastrzeliłaś..nie widziałam takiego..dlatego wielkie Wow!!! :tan
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Monisiu, ja wcale nie wątpię w to, że nie poradzisz sobie na działce, jak nie M to mamcia pomoże, a z M dobraliście się faktycznie, on alergik, wrażliwy na pyłki, Ty kwiaciara ;:oj
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Siemanko kochani :wit

Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy ;:223 I jeszcze jakie mi się bzdury śniły - że miałam iść na badania okresowe i radziłam lekarce, że ma uszczyknąć koleuska to się jej rozkrzewi ;:306

Dorotko Szarotko - no nie wiem co mu strzeliło, chyba chciał pokazać jaki to z niego zuch i puścił kwiatka ;:215
Dorotko Dorotak - na wiosnę będę rozsadzać skrętniczki bo się za bardzo rozrosły, przypomnij się ;:196 Kropka na śniegu to istne szaleństwo ;:172 tylko potem kładzie sie na boczku i łapki pokazuje jakie ma zmarznięte i trzeba ogrzać poduszeczki ;:306
Michale - dziękuję, już czas zacząć robić plany co gdzie ma być na balkonie póki jeszcze ceny doniczek nie poszybowały w górę ;:219 ale chyba mi starczy donic bo się zaopatrzyłam w zeszłym roku i kilka przygarnęłam spod śmietnika - o właśnie, może się wezmę za odnawianie donic ;:224
Aniu - powinien spać i zbierać siły na wiosnę, a nie pokazywać teraz jaki to kozak ;:306
Agatko - w kwiaciarniach to raczej ciężko dostać skrętniki, rozejrzyj się w wątkach sprzedażowych na fo lub poczekaj do wiosny jak będę rozsadzać, może coś ci się trafi sadzonka a już na pewno listek ;:196
Jolciu - moje pelasie stały w piwnicy ciemnej i dopiero teraz zrobiłam im prezent podstawiając pod okienko piwniczne, a część na klatkę schodową. No i były solidnie obcięte przez zimowaniem. Pewnie dlatego twoje są gęściejsze bo miały lepsze warunki do zimowania. Ja i tak będę robić sadzonki bo podobno te stare okazy gorzej kwitną i mają brzydszy pokrój ;:108
Beciu - witaj kochana ;:196 wyzdrowiałaś już?
Kasiu - śniegu u mnie cała masa i bardzo fajnie bo dzisiaj zaczynają się u nas ferie i dzieciaki będą miały frajdę. Dziękuję w imieniu skrętniczka i hibka - jeszcze ukorzeniam jedną odmianę hibka variegata - perspektywy obiecujące ;:333
Iwonko - przeciwieństwa się przyciągają ;:306 Mój M. to alergik na pyłki traw, brzozy, topoli i sierść zwierzaków a ja kwiaciara z działką i psem i królikiem ;:306 Ma ze mną zgryzotę biedak :;230 Ale chyba mocno kocha skoro nie marudzi ;:224 Albo tak bardzo chce tego dużego grilla ;:306

Lecę do was poczytać bo szefa dzisiaj nie ma i mam luzik ;:138
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Cytat:
Oj ciężko było dzisiaj wstać rano, z wrażenia że mam iść do pracy obudziłam się o 2 w nocy I jeszcze jakie mi się bzdury śniły - że miałam iść na badania okresowe i radziłam lekarce, że ma uszczyknąć koleuska to się jej rozkrzewi

Wypisz, wymaluj jakbym siebie widziała :;230
No może oprócz tej lekarki i koleusa ale za to były inne idiotyzmy ;:219
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Ilonko to chyba jakaś taka aura była dzisiaj ;:306 ;:306
Teraz mam oczy na zapałki a papierów się zrobiło pół biurka ;:223 ;:223
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Monia witaj poniedziałkowo.Moje fuksje zyją,pelargonie nie jestem pewna,ale z nimi spokojnie musze poczekac,do begonii nie moge sie dostać na razie.
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Mnie już przestali pytać o papiery, wystarczy, że na mnie spojżą ;:202 podają info i spadać mi z pokoju :;230
Tylko dziwne, że jak przychodzi sobota i mało się śpi to człek taki wypoczęty wstaje :;230
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Cześć Monia, teraz jestem... :wink: No Ty to masz sny zawsze kwiatowe. W każdej sytuacji kwiatki muszą się śnić. ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45

Post »

co robicie z tymi doniczkami ,moj tato swietnie odnowil stare gliniane doniczki ,czyms pomalowal i teraz sa sliczne ,zrobie zdjecie i i wstawie ale dopiero jak do nich pojade
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18

Post »

:D Ja się kiedyś bawiłam w garncarza :;230 zostało mi trochę kleju od płytek...rozrobiłam..namoczyłam w tej papce bandaże albo jakąś inną szmatkę i poowijałam doniczki...jak dobrze wyschły to pomalowałam farbą emulsyjną....na różne kolorki...jakie tam miałam pod ręką...kiedyś Maja w ogrodzie to pokazywała...Doniczki były stare ,plastikowe
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”