theoria_ pisze:No nie wiem, a Ty byś chciał żeby ktoś kopiował efekty Twojej ciężkiej pracy? Oczywiście napisał by że to tylko kopia (a raczej plagiat).
Nie wiem po co się tak spinać?

Po pierwsze obrazy maluję dla siebie, więc komu to przeszkadza, że mam na ścianie własną kopię obrazu Beksińskiego? Skoro to takie straszne, że się kopiuje czyjąś pracę to dlaczego istnieją programy typu X-Factor, Mam Talent itd. gdzie ludzie wygrywają 300.000zł za to, że śpiewają czyjeś utwory? Z robieniem kopii obrazu jest tak samo jak z coverowaniem utworów. Niby to samo ale jednak wykonanie inne. Niczyich praw autorskich nie naruszam, bo nie podpisuję się własną krwią jako autor pomysłu. Jestem autorem kopii. Beksińskiego bardziej niż 17 ran kutych nożem urazić się nie da. Myślę, że nie ma sensu dyskutować dalej na ten temat...
AleksandraBdg pisze:Uciekam,bo Mateusz nas zaraz wywali

Wręcz przeciwnie

Cieszę się, że mój wątek został odkopany i macie chęć się w nim wypowiadać

Co prawda żonglerka tematami jest zaskakująca - od praw autorskich do grillowania kotów... Osobiście jak już widzę, że ktoś pokazuje swojego pupila, którym jest kot to tylko czekam na wpis
Banditoo, który już układa rozpałkę. Na tym forum koty nie są bezpieczne.
Na zakończenie i pocieszenie powiem tylko, że więcej dyskusji odnośnie praw autorskich być nie powinno ponieważ więcej swoich prac nie będę tutaj umieszczał

To forum ogrodnicze a nie artystyczne, więc nie ma sensu. Zainteresowanych zapraszam do odwiedzenia mojego profilu na portalu digart.pl