Na końcu tęczy...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na końcu tęczy...

Post »

Ewko czy chochoły z kartonów stosujesz co roku? Czy one sie sprawdzają? Tyle róż mam do okrywania a twój sposób dosyc prosty tylko zastanawiam sie jak one po deszczu sie zachowuja. A co to masz za cićki przy wisterii :oops:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Ewciu, jak wisteria Ci nie marznie, to dereń tym bardziej nie powinien. Tak sobie czytam i czytam o tym co tam siejesz... busz, normalnie BUSZ! ;:oj
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Ewuniu samych słodyczy i pięknego ogrodu w Nowym Roku ;:3
U Ciebie zielono a u mnie biało i nadal pada ,a tak w prostej linii to wcale niedaleko mieszkamy :;230 może podmuchać w Twoją stronę białym puchem ;:224
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

Tereniu - właśnie bieda z tym śniegiem u mnie , Ty za to masz fajnie ;:196

Ewuś - U mnie kartony się sprawdzają , bo częściej u mnie wieje niż pada , dzewka są owinięte kartonami nie za blisko tak,że nawet jak pada i namokną to nie dotykają drzewek , jak dotąd było ok. A te cićki :;230 :;230 :;230 to powojnik Bill Mackennzie a raczej jego nasieniki , skurczybyk urósł na ponad 4m i tak pięknie owinął zaledwie 1 roczną Glicynie ,że postanowiłam go nie ścinać , będzie miała takie dodatkowe okrycie :lol:

Nelu - spróbuję na Wiosnę ,może się uda , Wisteria zimuje pierwszy raz więc też nie wiem , mam nadzieję ,że przetrwa :lol: co do buszu ,fakt lubię taki balagan :;230 chociaż teraz to już bardziej naturalistyczny jest niż kontrolowany :;230

Marysiu ;:196 - Tobie też życzę samych kolorów podwójnej tęczy ;:108 dmuchaj ,kochana dmuchaj , ile masz w płucach :lol:
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Ma to swój urok, taki "natur". U mnie miał być "naturel" a wyszedł chaos niekontrolowany :;230
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Ewo wiesz to ja odgapię od Ciebie..można... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p

Post »

Nelu - czasem tak się zdarza ,że wychodzi cos innego niż było w planach , natura też ma wybujałą wyobraznię :;230 a ja mam taki dziki dar ,nawet nie wiem jak go nazwać :;230 raz odwiedzilam koleżankę , miała dość ładny ogród ,chociaż też dopiero zaczynała go tworzyć i na pięknym miejscu rozpanoszył się Jałowiec plożący , no wiekie bydle było :shock: pozostał po poprzednich właścicielach a mnie zupełnie inaczej to miejsce zagrało i tak mimochodem powiedzialam "" Basiu on tu zupełnie nie pasuje , to idealne miejsce na ,powiedzmy Azalie z wrzosami i minaturkami"" no i co minęło ze 3 tyg. zostaliśmy z mężem zaproszeni na popołudniową kawkę , wchodzę do ogrodu a tu Jałowca nie ma a jest piękna rabata z Azulami , mój M powiedział '' wiesz co ty to lepiej się ugryz w język w porę , biedny Jałowiec" :;230

Misiu odgapiaj ile chcesz i co chce i twórz swoją tęczę ;:196

Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kibicuję Twojej glicynii ;:215 Powojnik ten mam posadzony w towarzystwie róży,niestety,nie uchronił jej,ale ta zima była wyjątkowa i miejsce bardzo przewiewne :roll:
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ewuniu jak to jest możliwe, że nic Ci nie napadało. Może nie będzie też mrozu, bo byłoby to dobrze. Chyba w ogóle zima Cię omija szerokim łukiem!, trawa zieloniutka! Czuprynki - ładne zdjęcie! ;:333
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Ewciu, ten Twój "trochę dziki dar" widać na fotkach i to nie tylko z ogrodu! ;:oj Niesamowicie lubię ludzi pełnych energii, którzy tą energią potrafią zarazić innych. I wiesz, nie widziałam ogródka znajomej, ale skoro powiedziałaś, że nie pasuje ten jałowiec - to widocznie tam nie pasował. Swojego też wyrzuciłam do lasu, bo nie pasował, rozpanoszyło się to to dziadostwo nieładnie, to poszło precz. Trzymam kciuki za Twoje roślinki! Moje pod 20 cm pierzyną! Ze śniegu rzecz jasna, ale temperatura na +, z dachu kapie!
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dzięki Ewuś za odpowiedz ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p

Post »

:wit Nareszcie i u mnie popadało ;:138 Marysia pewnie dmuchała z całej siły ;:196 może nie jest to pierzyna a kołderka ale zawsze coś :lol:

Moje przystojniaki

Obrazek

No ten jak śnieg zobaczy to małpiego rozumu dostaje , wezcie mu porzucajcie kijka bo już nie mam siły :;230

Obrazek

Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Ewciu ,nawet nie masz pojęcia z jaką przyjemnością porzucałabym tym kijkiem.Kocham futrzaki tak jak rośliny ,niestety nie moge ich miec bo mieszkam w bloku ,a tam zwierzak sie męczy.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ewa witaj podglądam Twój ogródek już od jakiegoś czasu, najwyższy czas wreszcie się przywitać :wit
Zazdroszczę śnieżku, bo u mnie coraz większe mrozy, a śniegu zero..... boję się takich sytuacji, bo w zeszłym sezonie straciłam mnóstwo roślin przez taką pogodę.... samych róż 40...... mam nadzieję, że już taka sytuacja nie będzie miała miejsca....ale uraz i obawa pozostały :?
Psinka prześliczna i jak czytam wesoły rozrabiaka :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Śnieg owszem, ale piesio cudny też bym mu porzucała, bo husky w ogóle nie wie co to zabawa z patykiem, Poczochraj piesia proszę ;:172
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”