DANUSIU lepiej nie pytaj ile ja już nici napsułam

,ale sie nie poddaję .Jest tyle różnych technik ,ze możesz jakąś wybrać dla siebie .Pomimo ,że nawet serwetkę zrobiłam i przy niej nie popsułam nawet kawałka nici co mnie bardzo dziwi .Co do Shropshire o ile to ONA

to jestem zadowolona .W tym sezonie ładnie się rozrosła i kwitła długo .U mnie ma tylko do 16 słonko ,więc nie wiem jak będzie rosła na słonecznym miejscu. To taki kameleon przeobraża sie od ostrego oranżu po jaśniutki róż pachnie jak to angielki ,ale kwiaty trzyma prosto na łodyżkach
ZYTKO

ten program jest łatwy do opanowania .Teraz gorszy jest
Photo Filtre po zmianie szaty graficznej .Mój to Photo Scape chociaż na Photo Filtrze jest więcej opcji ,z których korzystałam
DORCIA no to będziemy podziwiać .U Majki rośnie w słonku, u mnie w półcieniu i też nie narzekam na jej kwitnienie
AGUSIU mnie na razie zadowala i to w pełni śnieżek i oby pozostała na dłuuuuuuugo może być ,aż do wiosny
ZOSIU miło Cię gościć .No fajnie nam w ciągu 1 /2 dnia nasypało .Roślinki mają super kołderkę Trzeba próbować, aż do skutku .Ja parę razy brałam i odkładam czółenko ,ale teraz Ewcia mnie tak zmotywowała ,że sama się sobie dziwię
GRAŻYNKO zima to czas na zakupy niekontrolowane ,albo i kontrolowane

i na robótki ręczne

Będziesz ją podziwiać latem u siebie i zobaczysz jaka ona piękna ,albo Ci sie nie spodoba w realu. Kto wie??????