ewamaj, ano zobaczymy. Ciekawa jestem, czy za rok o tej samej porze będziesz już miała ścieżynkę. Życzę ci tego w nowym roku
Bogulenka, witaj z rana! Brunnery to ładne rośliny, głównie z liści. Moim zdaniem ładnie wyglądają w towarzystwie ciemnych żurawek albo na przykłąd jakichś białych roślin. Zresztą to kwestia upodobań. Ja chcę sobie z nich zrobić takie większe plamy, co najmniej po trzy sztuki tej samej odmiany. Może jeszcze dobiorę u szczytnicy, żeby mieć ponad 100zł. U ciebie świetnie by wyglądały na tych tarasikach.
jolu1, od czasu, gdy u nas byliście, wiele się zmieniło. Miniaturowy trawniczek od frontu teraz zrobił się mikroskopijny. Z lewej strony domu chcemy położyć kostkę granitową. No a z roślinek to jeszcze dojdą jeżówki i bodziszki. Już teraz chodzę i szukam miejsca. Zawsze się jakieś znajdzie. Ty Jolu to masz dopiero potencjal. Ech...

PLanujesz coś nowego?
AgaNet, irysy holenderskie są świetne

A japońskie to w ogóle piękności. U nas już bez problemu można niedrogo kupić różne odmiany. Niestety akurat japońskie wymagają wilgoci, a u mnie sucho. Skoro masz Aga białego, to zdaje się masz najpiękniejszego, bo ja białe uwielbiam

Nie martw się, zakwitnie ci w tym roku. W zeszłym był może za młody.
Małgocha, starocie to jest pierwszy punkt programu, kiedy jedziemy gdzieś na urlop lub na wycieczkę. Od razu biegnę na jarmark i szukam. Zazdroszczę ci, że masz tam koło siebie taki pchli targ. Pewnie cuda tam sprzedają. JA to bym się pewnie poobstawiała tymi rupieciami ze wszystkich stron.
Dzisiaj w roli głównej moje ulubione
bladawce.
White The Fairy (napis na fotce jest niekompletny)