Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Jula, Justi - czuje, ze bodziszkow w tym sezonie przybedzie Dzięki forumowym rekomendacjom duzo wiecej! Purple rain- podoba mi sie ta nazwa!
Bogna, na dworze sennie to i sobota zaczela sie pozniej... Juz jestem z kawa i pozdrawiam..

Witam wszystkich sobotnio... Spalam dzis 10 godzin - to mi sie bardzo podobalo! :) Przejasnia sie, chyba wyjde do ogrodu...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ja prawie do 9.00 i gdyby nie wyrzuty sumienia że inwentarz trzeba nakarmić to przedłużyłabym o godzinkę jeszcze, pewnie zmiana pogody będzie! Miłej soboty Agnieszko !
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

No jak człowiek wyspany to i świat jaśniej wygląda! :wink: u nas niestety pogoda do bani... a odnośnie do ławeczki, Aguniu, bo zapomniałam u siebie napisać, to ja bardzo chętnie reflektuję...ale muszę obmyśleć logistykę transportu!
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Wiecie co , jak na osoby bardzo senne i zmęczone to nastukałyście tych stron masą ;:oj
Doczytałam tylko że chodzi o bodziszki. Mnie one też się podobają ale z ostatecznym zakupem poczekam aż ponasadzam różyce i wtedy w nogi dostaną bodziszki żeby im je troszkę osłonić. A wybór jej przeogromny. ;:306

U nas wieje aż głowę chce urwać. ;:202
x-ag-a
---

Post »

Majutek, pogoda wietrzna i senna - byłam właśnie w różowym szlafroczku i butach emu na ogrodzie ;-) (Sąsiadka miała ubaw przez okno, jak nic ;-)) Obchód mnie nie zadowolił i szybko wróciłam... wszystkie róże zielone, część w liściach.
Z tego co czytałam, bodziszki są dość ekspansywne - czy to dobre towarzystwo w różane nogi? Bo wyglądałyby na pewno prześlicznie. Miłej soboty!
Pat, bachorki dały Ci dziś pospać? W sprawie ławeczki napisałam u Ciebie...
Marysiu, mnie też się wydaje że zanosi się na zmianę pogody - te wiatry na to wskazują i nasze samopoczucia. Spokojnego dnia! Ja oglądam Justynę, planuję obiad i przeglądam różane strony, czysto dla relaksu, gdyby czytał to PanM ;-))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Już miałam się powściekać na pogodę, bo wieje i pada, ale zdjęcia mnie rozbroiły :D Taka ładna wiosna do nas idzie :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Cześć Aguś, z bodzichami jest różnie, jeden z moich dość mocno się wykazał w zeszłym sezonie i zasłonił klona, na jesieni znalazłam mu inne miejsce :lol:
Możesz zerknąć tu
Ten pnos można gdzieś podejrzeć, może jakiś link, zerknęłabym na odmiany ;:131 Fotki tak mnie jakoś zamotały, że się przeraziłam, że te pączusie na drzewach to z dziś ;:124 Zdrowieję pomału, no co :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś przepiękne zdjęcia.... jak zawsze zresztą ;:196 To z konwalijką oczarowało mnie na maxa, kocham te drobniuteńkie kwiatuszki.... aż trudno uwierzyć, że takie drobinki tak niesamowicie pachną :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Agusia bodziszki nie rozrastaja sie jakos mega szybko,z reszta jak przekwitna zetniesz je , i wypuszcza tylko piuropusz slicznych lisci...myslę ,ze zawitaja do wielu twoich zakatków...beda pasowały do twojego ogrodu jak ulał ;:108 Jak spagetti ...smakowało :uszy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tęsknię za tymi hostowymi rulonikami i majową zielenią, ale leniwie Agnieszko! jakby przeczytał to by dołączył :uszy
x-ag-a
---

Post »

Marysiu, ja też tęsknię za świeżą soczystą zielenią, dlatego staram się przywoływać choć trochę wiosnę jej widokami... już niedługo będziemy się nią naocznie cieszyć...
Doris, informacje jakie od Was zbieram na temat bodziszków coraz bardziej mnie do nich przekonują! To interesujące, uroczo kwitnące roślinki... chyba dokupię parę krzaczków na wiosnę :) Spaghetti smakowało przednio - uwielbiam je, podobnie jak leczo :)
Aguś, podzielam uczucie do konwalii! U mnie z kilku sadzonek rozrosły się na małe poletko - rozmnażają się podziemnymi rozłogami. Marzę, by już poczuć ich zapach!
Kasiu, cieszę się, że zdrowiejesz :) Trwało to chyba dobry tydzień, prawda? Po nasiona PNOS-u można zajrzeć do ich sklepu internetowego; ja się zastanowię czy podjechać w Al.Krakowską, czy kupić w sieci. Podoba mi się modro-fioletowa lobelia na przykład. Tu link do sklepu.
Ewa, taka właśnie ładna wiosna idzie - musimy jeszcze trochę wytrzymać. Póki co pogoda nie nastraja dobrze; czapka mnie ćmi...
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Piękna zieleń, same soczyste kolory :lol:
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aga, masz jeszcze nasionka cleome? Chciałam kupić, ale białego nie mieli, więc wzięłam różowe, ale te białe mi się bardzo podobały.... ;:131
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Zaraziłyście mnie bodziszkami, zajrzałam na Kasi "tu" i jestem gotowa... :;230
Chętnie bym kupiła wszystkie te, które prezentuje Geranium na 1 stronie. ;:167 ;:167 ;:167
Wiecie gdzie one są poza Panem MP.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Majeczka np.u Adriana Fuksjowego ,4 odmiany ale bardzo długo kwitnace :wink: Jest tez fajna szkółka w Łodzi masa gatunków w szkółce P.Szewczyka ale to ktos zaprzyjażniony musiałby kupic ,bo nie było tam wysyłkowej sprzedazy....poza tym Marusz szczytnica ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”