Ogród w lasku
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w lasku
Ja też jakoś nie koniecznie wierzę, że mrozów już nie będzie. Dokładnie tak samo było w roku ubiegłym. Długo cieplutko, a w lutym -30 brrrrr.... Czekam co tam nowego wymyślisz na wiosnę, będzie co pooglądać.
Nie mniej jednak siedząc na FO jakoś szybciej mija czas zimowy
Nie mniej jednak siedząc na FO jakoś szybciej mija czas zimowy
Aniu, pozdrawiam noworocznie życząc wyjątkowego sezonu w naszych ogrodach 
Będę kibicować Twoim planom!
Pozdrawiam ciepło,
A

Będę kibicować Twoim planom!
Pozdrawiam ciepło,
A
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Aniu już coraz bardziej zaczynam Cię lubić
Jako że coś tam o modzie wiem, to też trochę przesiaduje w centrach z odzieżą, ale mnie stamtąd nie wypraszają, a już raz z centrum ogrodniczego zostałem wyproszony, bo musieli zamykać niestety
Tutaj wszyscy oczekują na wiosnę, albo na powrót ziomy, aby nam coś czasami nie wymarzło. Niestety do wiosny jakieś 65 dni, więc jeszcze trochę będziemy musieli czekać ze zniecierpliwieniem.
Czytałem, że nie lubisz POP-u, więc jakiej muzyki słuchasz? kto jest twoim ulubionym wykonawcą?
Jako że ja jestem też tancerzem, to słucham wszystkiego po trochę

Czytałem, że nie lubisz POP-u, więc jakiej muzyki słuchasz? kto jest twoim ulubionym wykonawcą?
Jako że ja jestem też tancerzem, to słucham wszystkiego po trochę

- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
lulka- no właśnie, z mrozami nam raczej nie popuści. Chyba, że zamiast mrozów będą śnieżyce... Co lepsze? Dla mnie absolutnie nic z tych rzeczy
Ja też nie mogę się doczekać przynajmniej ferii (a mam w pierwszym terminie, więc na szczęście całkiem niedługo) żebym już mogła zacząć coś robić w związku z nową rabatą i innymi moimi pomysłami. Nienawidzę takiego rozkojarzenia, a teraz nic mi się nie chce.... Jedynie przeglądać FO
aguniada- dziękuję!
przemo1669- to nie jest tak, że nie lubię pop-u. Jedynie nie każdego, ale lubię. Na przykład zespół polski Varius Manx gra pop (no i też rock ale mniejsza z tym), a ich przecież ubóstwiam! Oczywiście za czasów Anity Lipnickiej byli najlepsi, ale teraz też im niczego nie brakuje. A tak na ogół słucham "trochę cięższej" muzyki, czyli metalu symfonicznego, metalu, rocka i bluesa. Słucham włściwie wszystkiego oprócz regge, rapu i techno (choć właściwie słyszę rap na codzień- jeśli tak to mogę zaliczyć?
) Moim ulubionym wykonawcą jest Within Temptation i Nightwish (ale także Scorpions, Varius Manxs, Metallica i Gary Moore) bez rozdrabniania się
Na przykład posłuchaj tego: http://www.youtube.com/watch?v=Okcgtt2d5oE

aguniada- dziękuję!

przemo1669- to nie jest tak, że nie lubię pop-u. Jedynie nie każdego, ale lubię. Na przykład zespół polski Varius Manx gra pop (no i też rock ale mniejsza z tym), a ich przecież ubóstwiam! Oczywiście za czasów Anity Lipnickiej byli najlepsi, ale teraz też im niczego nie brakuje. A tak na ogół słucham "trochę cięższej" muzyki, czyli metalu symfonicznego, metalu, rocka i bluesa. Słucham włściwie wszystkiego oprócz regge, rapu i techno (choć właściwie słyszę rap na codzień- jeśli tak to mogę zaliczyć?

Na przykład posłuchaj tego: http://www.youtube.com/watch?v=Okcgtt2d5oE
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj "metalowa" dziewczynko
U mnie do mycia okien, aby robota szła lepiej i szybciej z głośników dobywają się dźwięki Sepultury, ulubiona płyta Chaos A.D i Roots!

- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
A Rammstein słuchałaś kiedyś? 

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Ogród rewii cz.III !
- przemo1669
- Kontakt:
Aniu ja tam słucham wszystkiego, przy czym można tańczyć, ale najbardziej lubię Hip-hop i POP, jednak i tak najbardziej lubię hiszpańskie utwory .
No i spotkałam nie tylko fanów na zielono ale i takich co słuchają mojej ulubionej muzyki,uwielbiam Rammstein ,metalika oraz Nightwish a do tego Gregorianie i muzyka celtycka.
- Rewi
- 1000p
- Kontakt:
smirka Rammstein najlepszy
Też słuchasz wcale nie mają takich ciężkich kawałków 

Ogród rewii cz.III !
Ogród rewii cz.III !
- konwalia12
- 1000p
Lukrecja- no no, widać grzeczne dziewczyniki lubią mocniejszą muzykę
Nie wiedziałam, że Ty tak szalejesz. Sepultura gra hmmm, bardzo mocno, ale mi się podoba.
Refuse- Resist jest świetne!
Rewi- nie, ale obiecuję się zapoznać z tym zespołem. Bardzo mi się spodobała piosenka Engel. Jak dotąd z niemieckich zespołów słucham jedynie Scorpionsów (ale oni śpiewają po angielsku) i uwielbiam ich!
przemo1669- no wiadome, tancerz to tancerz. A tańczysz jakieś towarzyskie tańce? (dawniej miałam obsesję na punkcie tańca i bardzo chciałam tańczyć towarzystkie, ale wszystko się rozpłynęło)
smirka- bratnia duszo!
Ja mam podobnie. Najczęściej słucham, dziwnej- przynajmniej tak to oceniają inni- muzyki. Pewnie dlatego tak twierdzą, bo jest mniej znana i popularna. Ja tam nie idę w stronę popularności, ale właśnego gustu.

Rewi- nie, ale obiecuję się zapoznać z tym zespołem. Bardzo mi się spodobała piosenka Engel. Jak dotąd z niemieckich zespołów słucham jedynie Scorpionsów (ale oni śpiewają po angielsku) i uwielbiam ich!

przemo1669- no wiadome, tancerz to tancerz. A tańczysz jakieś towarzyskie tańce? (dawniej miałam obsesję na punkcie tańca i bardzo chciałam tańczyć towarzystkie, ale wszystko się rozpłynęło)
smirka- bratnia duszo!

Ogród w lasku
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
hi hi -dostałam od Mikołaja bilety na koncert Gregorian 

- przemo1669
- Kontakt:
Aniu towarzyskie też umiem tańczyć, jednak chodzę do szkoły, w której tańczy się Street dance. Można powiedzieć, że moją specjalnością jest Hip-Hop 

O znowu dyskusja zeszła na tory muzyczne! Pozdrawiam wszystkich fanów cięższego brzmienia
! To też moja ulubiona muza
, ale o tym już kiedyś pisałam...

- konwalia12
- 1000p
No to widzę, że połowa forum nagle słucha ciężkich brzmień! Hahaha
Ale ja się oczywiście cieszę bardzo
A jeśli chodzi o taniec, to ja niestety mam z nim mało do czynienia (niestety lub na szczęście), ale z nich najbardziej lubię towarzyskie.

A jeśli chodzi o taniec, to ja niestety mam z nim mało do czynienia (niestety lub na szczęście), ale z nich najbardziej lubię towarzyskie.
Ogród w lasku
- Rewi
- 1000p
- Kontakt:
Słucham takich gatunków jak electro, metal, dubstep i wszelakie remix'y
Mogę polecić kilka fajnych zespołów Rammstein, Skrillex, Nero, Felguk, the bloody Beetroots- najlepsi

Mogę polecić kilka fajnych zespołów Rammstein, Skrillex, Nero, Felguk, the bloody Beetroots- najlepsi

Ogród rewii cz.III !
Ogród rewii cz.III !